נראה עכשיו לאן ראמוס יפנה את המאמצים. מדברים על סנטה קרוז במקרה שברבה ילך. גיא,אתה יכול לבוא חופשי בשבת. בסופו של דבר חטפתי את הנשיקה ואני אהיה בבית בשבועיים הקרובים מינימום. המחלה לא מדבקת אלא במקרה של חום אז אתה אצלי בשבת לשידור מול סנדרלנד. לא יאומן המחלה הזאת.הידיים והרגליים זרמים כמו חשמל. הלכתי למראה לראות אני לא פארוק אחרי בלע משחה של שערות...
אחרי התחלה כזאת אני כל כך מתוח כבר ומת שנשחק כמו שצריך, אני פשוט מת כבר שיגיע המשחק. אני אשתדל לשבת רחוק, אחרת אני אהיה גם חרב, גם פטיש, וגם חשמל. סנטה קרוז... לא רע, אפילו טיפה מזכיר את ברבה, פוייט בינתיים הגן על השחקנים ונראה שלא עשו סוף העולם מההפסד, כמו שצריך.
אלאן האטון פצוע ואפילו יחמיץ כנראה את המשחקים של סקוטלנד ב 6 בספטמבר. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...r.html?ITO=1490 שחקן כל כך חשוב האטון. הגנתית הוא חזק וטוב וזה חשוב מאוד. קשה מאוד לעבור אותו.
אם לגיא יש את בייל, לי יש את האטון. איתנו רק זמן קצר יחסית וכבר בקלות אחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה... מקווה שיחזור מהר.
כנסיית הזיכרון אתה יודע איפה זה? ( גדישטניס קירשה בגרמנית)? ממול יש לך את קניון מרכז אירופה ( EUROPA CENTER), בכניסה יש לך את החנות של הרטה ברלין לדוגמא. תרד קומה אחת ותגיע לפאב אירי נהדר אבל יקר בטירוף. שם הם משדרים בד"כ ליגה אנגלית ( גם גרמנית בתקווה מבחינתך שזה לא יהיה באותו הזמן). הפאב עצמו מבחינת מקום ענקי ויש להם כמה מסכים ככה שיכול להיות שישדרו כמה משחקים בעת ובעונה אחת.
ראיתי את המקום הזה. סע לאורופה סנטר, ליד גן החיות של ברלין, בקומה מתחת לקומת הקרקע יש את הפאב הזה. יכול להיות ששם ישדרו. אני אבקש מגל (Ampelmann) הברלינאי להדריך. עיר נהדרת ברלין.
ראמוס מדבר שוב על רכש ועל הבוז שהאוהדים שרקו לברבה בבורו. http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer
אני מקווה מאוד שאחרי מה שאמר ברבמאטוב הוא יעזוב,וראמוס יביא במקומו חלוץ אחר,ארשבין,הוא שחקן שברוב הקריירה שלו שיחק בתור חלוץ מטרה. גם את רומן פבליצ'נקו לא הייתי מתנגד לראות בטוטנאהם. סה"כ שחקן עם יכולות התקפיות מדהימות,ידוע לנגוח מצויין,מהיר יחסית לגבוה שלו,טכני,בעיטות טובות ממרחק. הבעיה העיקרית איתו זה שהוא מחמיצן לא קטן. מקווה לנצחון מול סנדרלנד המתחדש של רוי קיין,אולי גם ג'רביל סיסה יספיק לחתום אצל החתולים ולשחק כבר בוויאט ארט ליין.
בגדול,אם ברבה עובר את יום שישי כשחקן הספרס ויעשה אימון טוב אז ראמוס יעלה אותו בהרכב בשבת. אני כמעט בטוח שראמוס יעשה את זה.
גם אם ברבה יהיה ביום שישי עדיין שחקן ספרס גם אם הוא יעלה בהרכב וגם אם הוא לא יעלה בהרכב זה ייראה אותו דבר , שחקן בלי מוטיבציה לשחק בשביל התרנגולים וכבר מת להיות מחוץ לקבוצה, למה שישחק אם הוא ישחק לא טוב ? אני נגד שהוא יפתח , נמאס לי ממנו כבר שילך למנצ'סטר הוא עשה יותר מדי רעש וצלצולים.
כן? ועם איזה חלוץ בדיוק תנסו לפרוץ לטופ 4? דארן בנט? גם אם תביאו את ארשאבין הוא הרבה יותר פליימייקר מאשר חלוץ, הוא לא ממש סקורר בהגדרתו.. כבר עדיף להשאיר את ברבאטוב למרות שהוא לא רוצה להישאר, לאט לאט הוא יחזור לעצמו. עם הרבה רכש חדש, וששני החלוצים המובילים שלכם יעזבו (אחד כבר עזב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) העונה שלכם עשויה להיות אפילו פחות טובה מהפסד למידלסברו.. רק מציע...
אתה צודק שברבה התחיל קצת להרים את האף והאוהדים מתוסכלים מזה בצדק, אבל אל תשכח כמה כדורגל יש לו בידיים, ובעיקר שאין לו עדיין שום חוזה בקבוצה אחרת, מה שאומר שיכולת רעה שלו בהחלט לא תהווה סימן חיובי עבורו. הוא לא היה טוב מול בורו ומצד שני, מי כן היה טוב מול בורו? גם 10 רשימות העברה לא יורידו מערכו כגאון, והאמת היא שאנחנו צריכים אותו. אם ראמוס ימצא לנכון לשתף אותו אין סיבה שלא יפתח. כדורגל יש לו וחובת ההוכחה עדיין עליו.
ובינתיים השמועות (ממש לא מבוססות) מספרות על התעניינות שלנו בווילסון פלאסיוס הקשר האחורי הנהדר של וויגאן.