איסטלנדס, רק תיקון קטן, מכרנו הקיץ יותר שחקנים מאשר קנינו. אין ממש בעיה של סגל רחב מדי וחוסר הזדמנויות. ד"א, אנחנו גם ברווח נטו ממכירות/קניות עד עכשיו הקיץ, שלא תגידו "עם כמה כסף שהם מבזבזים על רכש..."
ממש חוכמה להאשים את בנט, הוא דווקא מהבודדים היום בהתקפת טוטנהאם שניסה משהו, הוא היה בכושר נפלא בפרי סיזן ובצדק הוא קיבל את המקום בהרכב, נפלת על השחקן הלא נכון, הוא חלוץ של 15+ שערים בעונה
לא האשמתי את בנט, עקבתי אחריו היום ולדעתי הוא חלוץ מאוד בינוני שהגיע בטעות לנבחרת , עם קיצונים כאלו גם אני כובש 10 גולים בעונה .
מצטער אבל תגובות כאלה מעלות לי את הסעיף. איך מישהו יכול לשפוט עונה שלמה לפי המשחק הראשון בליגה? ארסנל בשנה שעברה ניצחה 6 משחקים מה7 הראשונים, האם היא הייתה במאבק על האליפות ביחד עם היוניטד וצ'לסי במחזור האחרון? אין קבוצה שמגיעה לשיאה במחזורים הראשונים, בטח לא קבוצה כמו טוטנהאם שעשתה שינוי כל כך גדול בקיץ ועוד צריכה זמן הלתחבר. כמה משחקים כבר גומז עשה עם ההגנה שלו? גם משחקים בנטלי? מודריץ', דוס סנטוס ואחרים עשו ביחד? בטח ובטח אם ארשבין ואחרים עוד יגיעו. מעולם לא ראיתי אליפות או גורל של קבוצה באנגליה מוכרע ב10 מחזורים הראשונים, בטח לא במחזור הראשון, קצת פופורציות. תן לבחורים שלך זמן, אני בטוח שבהמשך הדברים יראו הרבה יותר טוב. אין ספק שטוטנהאם צריכה להשתפר ולהתחבר, אבל לקטול או להחליט על עונה שלמה על סמך 90 דקות? לא רציני...
כמות מטורפת ? כולה 4 שחקנים בינתיים ושיחררנו הרבה יותר... לא היינו צריכים שוער במקום רובו ? לא היינו זקוקים לשחקן כמו מודריץ'?לא היינו צריכים קיצוני כמו בנטלי ? להביא ילד כל כך כשרוני מבארסה זה לא עיסקה טובה ? כבר הספקת לשכוח שרובי קין הלך ברבה בדרך ושיחררנו עוד כמה ? אני לא רוצה להזכיר את בואטנד,לי,סטלטרי ועוד כמה שעברו לשחק במילואים. ככה זה שמאמן מתחיל את העונה האמיתית הראשונה שלו והוא בונה את הקבוצה בצלמו. הלוואי נביא עוד שניים,נסגור שישה איכותיים והכל יהיה בסדר.
כמו שרשמתי, ג'ינאס הוא הקפטן דה פקטו, מאחר וקינג הוא שחקן של 10 משחקים בעונה. ג'ינאס הוא שחקן מאוד עלוב בפן המנהיגותי, הוא נעלם מהמשחק ובורח מהכדור וקשה לי להאמין שסרט על היד ישנה אותו. אם לא יגיע קשר אחורי אמיתי לספאדס העונה, אז אתם בבעיה חמורה, ג'ינאס זה לא האיש להחזיק אמצע של קבוצה במשך עונה שלמה, בטח לא שציפלון כמו מודריץ' נמצא לידו.
אני עם רפאל. ג'ינאס לא דמות לקפטן. וודגייט הרבה יותר מתאים, והוא כבר היה הקפטן של בורו. הרבה יותר מנהיג, הרבה יותר קר-רוח מאשר ג'ינאס האפטי. וכן - סגן הקפטן בלול הוא הקפטן למעשה.
בואטנג לא קיבל מספר אפילו ברשימה שפורסמה לאחרונה. בצדק אולי. יום קשה עבר על כוחותינו, נקווה שמחר יהיה יותר טוב ("עכשיו הפרסומות?" חבל שלא נהרגו עשרות אנשים...)
דיברתי על מנטאליות , אני לא מאמין שכל העונה תהיה גרועה אבל ההתחלה תהיה קשה. ברגע שאתה בא עם ציפיות ונופל חזק במשחק הראשון המנטאליות משתנה ואתה יורד מהשמיים לקרקע מהר יותר ממה שאתה חושב והפגיעה כואבת לפחות כמה שבועות , אני מקווה שנוכל להתאושש מהר כי זה חשוב להמשך העונה.
כתבתי עברו לשחק במילואים. כל יומיים אתה מתקן איזה אות. רובי קין עלה במדרגות, הייד פארק לא הייד פארק די להיות טרחן ! קיפ גוינג !
אני אוהב אותך רחמים! אתמול נציגות יפה בפוגי, בעיקר כואב לי על החבר'ה הטובים שהגיעו לתמוך ויצאו עם הפנים למטה. איך אני מעביר את הזמן עד יום שבת אני לא יודע.
אני לא מצטער או מתחרט על שהגעתי עד לפאב, היה מאוד נחמד למרות ההפסד ואלון אף פעם לא מאכזב עם אחלה בירה וטוסט משובח. אני אשתדל להגיע ליותר משחקים העונה, למרות המרחק הרב. ועם העבודה החדשה (אלביט) הנסיעה לא תעיק כלכלית כמו בפעמים קודמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ארשאבין כנראה לא יגיע אלינו. http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer עכשיו יש שמועות על מייקל אואן. איזה נפילה...
לדלי, הציטוט אומר: "Andrei would love to go to England but if it stays like this, there will be no deal" שההפרש בין מה שזניט רוצה לבין מה שטוטנהאם מוכנה לשלם הוא "סך הכל" 2.4 מיליון פאונד אני מניח שבאיזשהו שלב תהיה פשרה. הסוכן שלו כפי שאתה רואה בחלק המודגש לא סגר לגמרי את הדלת. בנוסף, לא יודע מאיפה הבאת את השמועות על אואן.