אני גם עקבתי אחרי ארשאבין בקמפיין המצוין של זניט בגביע אופ"א, ואם אני מנסה לחשוב איך הוא משתלב בצורה הטובה ביותר אז אני חושב שהמערך האידיאלי מבחינתו שהמערך יהיה כזה: -------מודריץ'-----ג'ינאס---------- --ג'יובאני----ארשאבין------בנטלי-- ---------------בנט-------------- סוג של תפקיד חופשי, כמו ששיחק סטיבי ג'י בליברפול ברוב העונה שעברה. ובקשר לברבאטוב, קשה לי להאמין שהוא בסוף יישאר בטוטנהאם. פרגוסון לא הסתיר את ההתעניינות שלו בו, וכנראה שיונייטד גם מוכנה לשלם את המחיר. גם אם הוא יפתח היום, אל תפתח ציפיות גבוהות מדי להשארות שלו, שלא תתאכזב סתם.
עזיבה של בארבטוב ממש לא תהיה הסוף דוס סנטוס ליד בנט זה גם חוד בעל יכולות ועם שחקנים כמו בנטלי ומודריץ מאחורה שערים לא יהיו בעיה (ועם ארשאבין אז בכלל) נראה לי שאולי נזרום על בנט כחלוץ יחיד במשהו סטייל קלייב אלן ב87
אני חושב שהדבר העיקרי שעיכב ומעכב את העסקה זה העניין של מחליף. עד שטוטנהאם לא מביאה חלוץ, יש לה רק את ברבאטוב ובנט. לדעתי ברגע שחלוץ אחר (ארשאווין?) יגיע, ברבאטוב יעזוב, ואני לא אופתע בכלל אם הוא גם ישחק היום. אני לא יודע אם זה צעד חכם - אני זוכר את המשחק האחרון של יורק באסטון וילה, במחזור הראשון ב-98/9, כשהוא ממש לא נראה מעוניין - אבל זו הסיטואציה שאליה זה הגיע כשאחרי חיפושים וניסיונות של שבועות, ספרס לא הצליחו למצוא חלוץ.
אקוטו בהרכב,בייל בספסל. לדלי בספסל,דוסון בהרכב. ברבאטוב בספסל. גומס,זוקורה,דוסון,וודגייט,אקוטו,ג'ינאס,מודריץ',לנון,בנטלי,ג'יו,בנטי. ספסל : סנצ'ז,טומי,אוהרה,ברבה,גאנטר,בייל,לדלי :aaa8: קדימה תרנגולים !
גומז,זוקורה,וודגייט,דוסון,אקוטו,לנון,גינאס,מודריץ,בנטלי,דוס סנטוס,בנט ספסל: סאנצז,קינג,ברבה,בייל,גאנתר,אוהרה,האדלסטון הרכב תמוה לדעתי למה להתחיל עם אקוטו שיש לך את בייל כשיר? לשים את זוקורה כמגן ימני שיש לך את גאנתר גם לא עושה לי טוב והעובדה שקינג על הספסל במקום דוסון לא עושה לי טוב על ברבה אין מה לדבר...
לגבי קינג, כנראה שהמלך שלכם שוב פעם לא כשיר במאה אחוז וראמוס לא רוצה לסכן אותו. לא מובן לי למה ראמוס פותח עם אקוטו כשיש לו גם את ג'ילברטו וגם את בייל. חוץ מזה, ההרכב הכי טוב שיש לכם להציע.
טוטנהם העונה היא אחת הקבוצות שתילחם השנה עם ארסנל וליברפול על המקומות 3-4 ואני מאמין שאם היכולת של ארסנל היום היא יכול לנצח אותה בקרב הזה בלי בעיה.
כן, כן בלי בעיה. אחרי היכולת הלא משכנעת של ארסנל היום. היא באמת יכולה להפתיע אותה ולגנוב לה או לליברפול את המקום השלישי או הרביעי.
החלטה נוראית של ראמוס לעלות עם BAE במקום בייל, פשוט חור בצד שמאל. מזל שוודגייט נמצא בשביל לחפות עליו, פשוט בלם אדיר.
החמישייה בקישור צפופה מדי ברבה במקום לנון בייל במקום אקוטו וקינג במקום דוסון כי הוא עגלה שלא מסתדר עם החלוצים