טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

2. eastlands Member

אתם לא מחשבנים לכסף . יפה אחלה גאונות טוב שאמרת .

צ'ורלוקה- לא שמעתי פעם אחת אפילו שהשחקן רוצה לעבור אליכם , אם הוא היה רוצה אז אין לי ספק שוא כבר היה בלונדון , יוז ,שיקולים משפחתיים (טוב לו בצפון ) וכנראה גם האוהדים הנפלאים שלנו גרמו לו להבין שאין בית יותר טוב .
    עכשיו אתה טוען שהוא התחנן , שקר וכזב לא היה ולא נברא , ככה זה שנוברים באתרים אוסטרלים כל הלילה ובכל מיניי טימטוק למינהם , יש לך גם ציטוט למקורות האלו ,שבהן הוא התחנן ? אולי זההיה יועד אלפרין ודני לוי מפת .

3. קינג לדלי Member

The full-back handed in a transfer request on Tuesday despite Hughes insisting he was happy to stay at Eastlands.

תגיד אתה לא קולט שהוא מת לעבור לספרס ?

4. eastlands Member

ואת זה כתבתי שלשום , בוקר טוב ירחמיאל .
    מפחידים אותנו עם בתי משפט ,מצאו עם מי להתעסק ,תיזהר בלילה כשאתה נרדם שלא תפקח עיניים ותראה תאילנדית עם חליפה מחייכת.

5. THE STRETFORD END Member

לדלי,

עוד פעם בתי משפט?
    מה זה,מתעסקים שם אצלכם בכדורגל או בכוכב נולד על שם לידסקי?

6. eastlands Member

צ'ארלי התחנן ? איפה , מתיי , .
    הגיש בקשה זה מה שכתבו , ואולי הסוכן שלו דאג שכך יפורסמו הדברים , ואיך כל כך מהר הוא התחרט ,מה יוז איים עליו ברצח ?
    לכו למשפט ,אתם הרי גאונים , קחו את לידסקי למרות שגם הוא לא יעזור .
    אולי בורר ? רק אל תקחו את הרב המקובל ,תראה מה קרה לרביבו - 3 שנים של גלות ,איזה פחד....

7. קינג לדלי Member

איך יוז אמר :"לפעמים אנשים לא מקבלים לא כתשובה אבל ודראן יודע שהוא נשאר".

ומה זה אומר ? שצ'ורלוקה מאוד רוצה לספרס ויוז מתנגד לו.
    אם יהיה יו טרן ופתאום צ'ורלוקה יהיה תרנגול אני כבר רואה איך אתה מעביר את זה לצד המקצועי ומספר שהוא בכלל איטי ויש לנו את בן חיים ובלה בלה בלה...

תפתיע פעם !

8. eastlands Member

האמת היא שזה לא סוף העולם אם צ'ארלי יעזוב ,אונוהה בימין ,דאן,ריצ'ארדס,טל באמצע , אפשר בהחלט לחיות . למרות שצ'ארלי הוא שחקן הרכב קבוע ורב גוני ברמות.
    לגבי הרצון שלו , עזוב הכל שמועות ,אף אחד לא יודע מה באמת קרה , ואל תסיק מסקנות משמועות ,ולי בניגוד אליך אין ספק שמשהו רצה להרויח ממעבר מהיר ,עוד סיבוב של כסף בפחות משנה על אותו השחקן ,לא ראיתי בכי והתחננות כמו במקרה טרונלדו ,צ'ארלי לא דיבר אפילו פעם אחת על האירוע , למה?
    כל מה שאמר הוא שהוא אוהב את הסיטי ואת האוהדים ושאישתו מאוד רוצה להישאר במנצ'סטר ,השאר הכל ספקוציות ואינטרסים שונים.

9. קינג לדלי Member

אני מאמין שהוא שותק כי הוא גם חושש לתגובה זועמת מהקהל שלכם.
    אם יש מצב שהוא נשאר אצלכם אז אסור לו לדבר יותר מידי כי זה יפגע בו אחר כך.

אגב,ברור שיש שחקנים שיכולים להחליף אבל שנינו יודעים שלאבד שחקן כל כך איכותי ומהרמה הגבוהה ביותר זאת אבידה ולא משנה מי מחליף אותו.
    מדהים כמה צ'ורלוקה יכול לעזור לנו.
    יש לנו מגן ימני פצוע והוא יכול לשחק מגן ימני.יש לנו בלם שלא משחק את כל המשחקים והוא יכול לכסות עליו.וכמובן גם קשר אחורי.
    הוא כל כך ורסיטילי בעיקר בגלל אינטיליגנציית משחק.

חבל לנו אם הוא לא יבוא,ופלוס גדול לכם אם הוא נשאר למרות שגם בינואר עניינים יכולים לזוז.

לגבי אופ"א,אני חושב שהוא לא יוכל לשחק במדי טוטנהאם אם הוא יעבור.
    אם הוא ישחק היום אז זה בטוח.

יאללה,הפסקת אש.הליגה מתחילה.עכשיו צריך לדבר במגרש.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/08
  10. O'hara Member

צ'ורלוקה לא יכול לשחק עם טוטנהאם באירופה במקרה שאולי תהיה ההעברה בגלל שהוא שיחק עם הסיטי בשלב המוקדם. (תקנו אותי אם אני טועה)

11. Strawberry Fields Member

12. קינג לדלי Member

כן זה גם בסקיי.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3981400,00.html

לא יאומן כי יסופר...
    גארדנר הבלם האפס בהיסטוריה נמכר במחיר של 2.5 מיליון להאל שאם חלמה על השארות הבטיחה את ירידתה היום.

13. GAL1 Member

מבחינת הכספים הכל הולך מושלם, וגם העפנו את כל הזבל שהיו לנו בהגנה. לא האמנתי שגראנדר ימכר מתישהו, אבל נו טוב, אולי האל צריכים דחליל או משהו כזה.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוכרים אותו ברווח! גדול!

למרות שעדיף לשמור על דממת אלחוט עד שזה נסגר. זה כבר היה סגור בעבר וכולנו ראינו אותו שוב. האמת? גרוע מאוד, אבל אולי בהאל יילך לו, מי יודע. וויגאן נשארה עם בראמבל שגרוע ממנו בהרבה.

15. TheLane Member

לקחתי מעריב במטוס אלעל בדרך הביתה וחשכו עיני, יענקל'ה זיו טוען שזה סגור וגמור שברבאטוב עובר ליונייטד, מדיקל היום/מחר, והוציא מהבוידעם איזה ציטוט ישן של ברבאטוב שהוא אוהב את יונייטד, לא ברור... נבהלתי, מסתבר שכמו שאני רואה לא היו כל התפתחויות בגיזרה הזו ב 10 ימים האחרונים?

התעדכנתי קצת במה שקורה עם צ'ורלוקה, אישית אני חושב שהוא בדרך אבל לא היה לי את כל המידע, אבל מה קורה עם ארשאבין לעזאזל? לא נמאס?

מת מת מת שתיפתח כבר העונה בפוגי.