מאיפה הביטחון? אני שמעתי שהוא הודיע רשמית שהוא נשאר. זה אולי לא חותם את הסיפור סופית אבל להגיד שכנראה הוא יגיע? יש לך איזה מקור?
התקווה העליונה כרגע היא שבייל יוכל לפתוח בשבת ואני חושב שזה מה שיקרה. אסו אקוטו לא מתאים לפרמיירליג והוא נמצא מבחינתי רק בעדיפות שלישית למגן שמאלי אחרי ג'ילברטו, שגם הוא לא שחקן הגה מזהיר. לדעתי בנטלי ולנון צריכים לעלות בכנפיים, לא ממש משנה מי באיזה צד, גם ככה הם מחליפים כל הזמן תוך כדי המשחק. שניהם בגדול מסוגלים לשחק בשני הצדדים, אמנם בימין הם יותר טובים אבל גם בשמאל הם מהטובים יותר בליגה. שני קדושים צריך לשחק מאחורי החלוץ עם נטייה שמאלה כדי לחזק את מי שיהיה באגף השמאלי. במרכז העסק קצת שונה, מודריץ' צריך לפתוח בכל מקרה אבל אם קינג פותח אז ג'ינאס צריך להיות במרכז השדה, ואם דוסון פותח סקיני טום צריך להיות שם כדי להכניס קצת שקט ורוגע להגנה. וכשקינג/דוסון יצאו אז האדלסטון/ג'ינאס צריכים להיכנס לדעתי. בהתקפה ככה"נ נשאר עם הברירה של בנט או בנט, לכן בנט ייפתח, וגם וודגייט וגומז הם באנקר. נקודת התורפה היא המגן הימני, מצד אחד זוקורה חסר האחריות שאני מאוד לא אוהב ומצד שני גאנטר חסר הניסיון. אני אלך עם גאנטר במקרה הזה למרות ההתלהבות המוזרה משהו שיש פה מזוק. והבטחתי קצת תמונות אז בתור התחלה: האוטו של האדלסטון (שימו לב ללוחית הרישוי) http://img170.imageshack.us/img170/3569/10082008296xq9.Xxx הבית האהוב שלנו http://img170.imageshack.us/img170/7717/10082008282hj6.Xxx לוח התוצאות בסיום http://i33.tinypic.com/23rv4pd.Xxx
בכל משחקי המבחן האלה ניסיתי לקרוא את ראמוס ואבחנה אחת שקיבלתי היא שהוא לא סומך על בייל בעמדת המגן אלא מייעד אותו לקיצוני שמאלי. ככה לפחות אני חושב ואת זה נצטרך לבחון בקרוב. מגן קודם כל צריך לעשות הגנה ובייל טוב בעיקר בפריצות ובחיצים נהדרים לרחבה. יש לי הרגשה שג'ילברטו או אקוטו ישחקו בשבת. לגבי האגפים,בנטלי קנון בימין.כל הרמה חצי גול אבל בצד שמאל יש לו אפשרות להיכנס לאמצע ולבעוט את הפצצות שלו. בקיצור התלבטות.נראה לי שבנטלי יפתח בימין ולנון יהפוך למחליף שמביא את המהירות. בכל משחקי ההכנה,ברגע שלנון נכנס בנטלי עבר שמאלה. מה שבטוח,כיף שיש אופצייה כמו בנטלי בשני האגפים.
אם ראמוס היה מוכן לסמוך על אלבס אני בטוח שהוא יהיה מוכן לסמוך על בייל, כנראה שהוא חושב שזה יותר מתאים לו לשחק כקיצוני מאשר בהגנה ולנצל יותר את התרומה ההתקפית שלו.
מהגארדיאן: The Premier League has decided there is not enough hard evidence to charge Manchester United with making an illegal approach for the Tottenham striker Dimitar Berbatov. Instead, officials are to ask Spurs if they can supply conclusive proof to corroborate what their chairman, Daniel Levy, has described as "a blatant example of sheer arrogance and interference". Enough suspicion has been aroused for the League not to throw out the case summarily, but when a three-man panel discussed the matter for the first time yesterday it concluded that Spurs' initial submission could not be considered legally watertight. United will also be requested to supply more information to defend themselves in a dispute that has caused a serious rift between the clubs. The League wants a more detailed account before deciding whether United did contact a player who is contracted to another club. That process is likely to take several weeks and unless Spurs can produce irrefutable evidence, the probability is that the case will be closed. There is also a strong feeling that the London club might drop the complaint if, as expected, Berbatov's move to Old Trafford is concluded before the end of the month. קו קוקוריקו תותים!
"אין מספיק ראיות" זה לא אומר שאין ראיות. אין לי כח לסאגה הזאת סטרטפורד,עשה טובה אל תיקח את זה עד הלילה כי זה לא קשור לכדורגל וממש לא הכי מעניין. מה שיגמר יגמר. ואגב,יש עדיין חילוקי דיעות בין טוטנהאם ליונייטד על המחיר של ברבה וההפרש הוא 3 מיליון ליש"ט (אנחנו דורשים 28). ארשאבין ממשיך להתקרב אחרי שאדבוקאט ענה לשאלה ואמר "השבוע ארשאבין יצטרך להחליט".
לדלי, אני אהיה "עדין" במילים שלי, תספיק לזיין את השכל! דניאל לוי קישקש על ראיות מוצקות,איפה הראיות המוצקות? קישקשתם על עורכי הדין המופלאים שלכם שהוציאו כסף מצ'לסי על ארסן, וואו,ממש הזיז אה?! סאגה,שמאגה, אז אתה ודניאל לוי יכולים ללכת ולחפש גרגירים!
הלו ! הוצאנו פאקינג 8 מיליון על ארנסן ! אתה מכיר סקאוט שעולה ככה...אתה לא יכול לזלזל בזה. זה שיש לנו חבורת גאונים בהנהלה זה ידוע ! דניאל לוי הוא היו"ר היחיד בכל אנגליה שיש לו תואר עסקי מקייברידג'. נמתין ונראה איך זה יגמר. האל כנראה החליטה להפוך את ההשאלה של גארדנר לרכישה ותשלם 2.5 מיליון עליו... שיבורכו.
לדלי, כשאמרת שיש בהנהלה שלכם כמה גאונים לא הכי התרשמתי, גם אחרי שהוספת שמכרו את ארנסן ב8 מיליון לא התרשמתי, אבל שמכרו את גארדנר ב2.5? קנית אותי.
הנהלה של גאונים , כל הכבוד! לשלם 17 מליון על בנט לחיזוק הספסל גם זה גאונות ? ובכמה נמכר צ'ימבודה (נקנה ב5 מליון ) וסטיד ? וראסייק ורברוב , ודין ריצ'ארדס (נקנה ביותר מ8 מליון! ) ואנדי ריד , בקיצור גאונות בערבון מוגבל , מליונים שנשפכו סתם , הכי קל להחמיא לכולם ולקבל זבל בפרצוף כבר עשור שלם .
חבובי בכל קבוצה יש את ההוצאות האלה שלא קשורות לעולם. גם אתם הוצאתם מיליונים על כל מיני ליצנים. אל תדאג לכסף שלנו.כמו שאתה רואה אנחנו לא צריכים בבושקה שתקנה אותנו... כמה שנוציא תמיד נכניס מיליונים ועד היום הכל יציב וזה אחרי שנים של הוצאות עתק. כמו שאתה רואה,כל השחקנים שציינת חוץ מבנטי שזומן לנבחרת כבר לא בספרס. למה ? כי אנחנו לא בוכים על הוצאה שלא הצליחה וממשיכים הלאה ! היום במקום ריד יש בייל. במקום ההוא מפאלאס יש בנטלי ולוקה מודריץ'. אתה קולט ? אנחנו לא מחשבנים לכסף. ואחרי הכל לקבל על קאריק,ברבה,וקינו כמעט 70 מיליון ליש"ט זה לא גאונות זה האמא של הגאונות ! הם רצו לשחק באלופות ? מכבד,עכשיו תביאו את הכסף כי אנחנו רוצים להמשיך להתקדם. עכשיו עשה טובה הצ'ורלוקה שלך ביקש והתחנן שהוא רוצה לספרס. תנו לו להתקדם למען השם !
לדלי, לדניאל לוי אולי יש תואר עסקי מקיימברידג' אבל בכל הנוגע להבין עניין פעוט של ראיות מוצקות לעומת בלילבולי ביצים,בזה הוא מתקשה.