טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

כתבת את ההודעה הזאת בשביל לקרוא לי רובי נכון ?!

אם אתה לא מפסיק עם זה אני אקרא לך אלאן שירר עד יומך האחרון.

רובי קין סקאוסר,אין לי קשר אליו.
    רובי קין לא עובד כאן יותר !

אני הקינג של הסנוקר בארץ...

2. spurs229 Member

קודם כל תודה לכם על התשובות לשאלה הרטורית שלי...

ולמשחק:
    נתחיל בזה ששיחקנו מצויין, ההתקפה הייתה מהירה ושוטפת וההגנה חזקה. השוערים שלנו לא נגעו כמעט בכדור. יש כאלה שיגידו שרומא יריבה חלשה וזה לא אומר כלום, אני לא מסכים. זו קבוצה שכבר שנתיים סגנית אלופת איטליה ואפילו בסגל לא הכי חזק ולא ממש בכושר הם יריבה קשה יחסית שמעט מאוד קבוצות היו מנצחות אותה 5-0.

השחקנים:

גומז- משרה שקט על ההגנה, דבר שלא היה קיים בכלל אצל רובינסון. הייתה לו הדיפה אחת מסוכנת שכמעט נכנסה לשער אבל גם כמה עצירות טובות והעיקר- הרבה ביטחון והחלטיות. לא עוד שוער הססן וחסר ביטחון בשער!
    זוקורה- רובכם התלהבתם מאוד מהמשחק שלו, אני לא. לכאורה הוא עשה עבודה הגנתית טובה, רק לכאורה. זוקורה שומר כמו זונה, רחוק מאוד מהשחקנים וממש מזמין שיימסרו אליהם. זה נראה כאילו הוא מנסה ליצור לעצמו עבודה ואסור לשחקן הגנה לעשות דבר כזה. מגן טוב יגרום שיימסרו פחות לשחקן שהוא שומר עליו וכך יימנעו בעיות מהאגף הזה, זוקורה עושה בדיוק ההיפך. גם מבחינה התקפית קשה להגיד שהתלהבתי ממנו, הוא אמנם רץ מהר מאוד עד הרחבה של היריב אבל עושה את זה עם הראש באדמה ובלי שום מחשבה על המהלך הבא שאחרי הריצה. חוץ מזה, הדברים האלה לא יעבדו מול הגנות פרמיירליג מנוסות. בנוסף, על המכות לשחקן הרומאי הוא היה צריך להיות מורחק והשופט אפילו לא היה צריך לחשוב פעמיים על זה. לסיכום, הבעיה העיקרית של זוקורה היא שהוא לא רק טיפש, אלא גם מטומטם וגם הטכניקה שלו לוקה בחסר. הוא יכול לשמש כתחליף למגן ימני אבל לא כמגן קבוע, מקווה שהאטון יחלים במהרה.
    וודגייט- אחד משני אנשי המשחק. כל כך שקט, כל כך חזק, כל כך החלטי. בלם מצויין.
    דוסון- דווקא היה בסדר גמור לדעתי, למרות שפעם אחת עברו אותו כשהוא היה שחקן אחרון בדרך לשער וזה דבר שאסור שייקרה.
    אסו אקוטו- לא מתאים לפרמיירליג. לאסו אקוטו יש בעיית טכניקה חמורה, הוא לא מסוגל לעצור כדורי גובה בכלל ובאופן כללי מתקשה להסתדר עם הדבר העגול הזה שבועטים בו על המגרש. בהגנה הוא טוב אבל כמות איבודי הכדור שלו זועתית. אני מקווה שזה נבע רק מהתרגשות כי דברים כאלה כבר אי אפשר לתקן באימונים. מזל שיש את בייל.
    בנטלי- סוף סוף יש לנו שחקן שיודע לבעוט אחרי שנתקענו עם ג'ינאס שהפציץ את הקהל או האדלסטון שניסה להתנקש בחומה כל העונה שעברה! עשה עבודה טובה בצד ימין אפילו שזוקורה לא ממש באותו ראש כמוהו, משתלב טוב עם מודריץ'.
    מודריץ'- עשה עבודת קודש במרכז השדה. בשקט, בלי לחץ גמר את הרומאים וחילק כדורים לאגפים. וזה עוד כשהוא קצת פצוע, אני מת כבר לראות אותו בכושר מלא.
    ג'ינאס- האמת, לא שמתי לב אליו בכלל במשחק אז אין לי ממש מה להגיד עליו.
    דוס סאנטוס- איש המשחק השני. אחד השחקנים הכי חכמים שראיתי לאחרונה. להמחשה למשל הגול של לנון: 99.9% משחקני הפרמייר ליג היו מוסרים רוחב חזק בלי להתסכל אחרי שעברו את השחקן ברחבה (דבר שגם רובם לא היו עושים), ג'יו שיחרר מסירה ללנון שחתכה את כל ההגנ והשאירה אותו מול שער ריק. בנוסף, דוס סאנטוס גורר את כל הקישור לקצב שלו ומעלה את כל הסובבים אותו ברמה.
    ברבה- הרבה איבודי כדור אבל ניצוצות של דימיטאר ברבאטוב. אני עדיין מאמין ובעיקר מקווה שיישאר, אין לו תחליף.
    בנט- הילד הפך לסקורר. שימו אותו מול שוער והוא יכניס כמעט תמיד. גם המיקום שלו טוב ונראה שהוא נהנה מאוד לשחק הקישור החדש. לקראת סוף המשחק התחילו לשלוח לו כדורים ארוכים והוא לא הצליח לעצור אפילו אחד, כנראה שזו לא השיטה עבורו.
    לנון- רואים שהוא יודע שיש לו מה להוכיח, שיפור גדול מהעונה שעברה. פתאום לדברים שהוא עושה יש תכלית וגם תוצאה.
    ביג טום- כבר לא ביג. בשנה שעברה שראיתי אותו הוא היה ענק, ביום ראשון הוא היה פשוט שחיף. מאט מאוד את קצב המשחק ושומר על הכדור אצלינו. לפעמים זה דווקא טוב. נראה גם שהוא ולנון חברים ואוהבים לשחק ביחד.
    בייל- הוא חייב להיות המגן השמאלי שלנו, עולה ויורד בלי הפסקה ועושה עבודה טובה בהגנה.
    גאנטר- הייתה לי הרגשה שהוא קצת התקשה בהגנה.
    יאנסון- עושה רושם שהוא יודע לתפוס כדורים, וזה כל מה שהיה אפשר להסיק מהדקות שלו.
    ג'ילברטו- משתף פעולה טוב עם בייל, רק שלא יתחיל להעביר ליד הרחבה שלנו.
    לדלי- קינג.

תמונות אחר כך.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רותם, שמח שנהנית.
    קצת פיקנטריה בבקשה. איך היה האצטדיון? מה התחושות והציפיות של האוהדים?

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/08
  4. קינג לדלי Member

גומס כל כך גבוהה...
    הוא מתחמם ליד המשקוף ועובר אותו בראש...כמו שאפשר לראות כאן.

http://www.glory-glory.co.uk/forums/thread/422057.aspx

בכלל יש קטעים שהיריב מכניס כדור עומק והבלמים שלנו באים להרחיק ופתאום הם רואים את גומס מקדים אותם ולוקח כדור כמו עוד בלם.
    שוער זה תפקיד אכזרי והוא יכול כמובן לטעות אבל בגדול הוא ורובו זה עולם אחר.

5. קינג לדלי Member

תוריד את התמונה הזאת !
    זה נראה כמו הדיון של סאותהמפטון !

6. spurs229 Member

האיצטדיון הוא כמובן הטוב ביותר שהייתי בו (שותפים להשוואה: COMS, אמסטרדם ארנה, אפטון פארק, רמת גן, בלומפילד, טדי, הברפלד ושני האיצטדיונים בנס ציונה). לא יאומן איך רואים כל כך טוב מכל פינה באיצטדיון, ובאמת ישבתי בפינה.
    הציפיות- בשמיים וקצת מעבר, יש אמונה שאפשר לעשות את זה השנה. לא ממש ברור מה זה "את זה" אבל אומרים שאפשר.

כאמור, תמונות וסירטונים אחה"צ.

ואין כמו לנסוע ברכבת מפוצצת באוהדי ספרס מליברפול סטריט לליין בדחיסות שמזכירה קצת את שנות ה-40 באירופה ובריח שמזכיר בריכה של בירה חמימה עם בדלי סיגריות בתוכה!
    ככה זה שהוויקטוריה ליין לסבן סיסטרז לא עובד ביום של משחק...

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אצלכם סגרו את ויקטוריה ליין? יא אללה. אני וערן רצינו לנסוע לליין לחגוג אבל היה סגור, אבל כשעצרנו בליברפול סטריט התחלנו לשיר שם באמצע התחנה עם עוד שניים ותוך כמה דקות כל התחנה שרה איתנו.

ערן, החתימה מוקדשת לאיתי שעוזב את הניהול, הוא ראוי למחווה הזו.

8. Ben-Ami Member

כשאני הייתי בליין במשחק התיקו אשתקד הויקטוריה ליין דווקא היתה פתוחה.
    היא גם היתה צפופה לגמרי ומלאה באוהדי ספרס ששתו בירות ועבדו על חום הגרונות שלהם לקראת המשחק..

9. קינג לדלי Member

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוצים לדעת למה המהפך של ראמוס הוא עד כדי כך משמעותי?
    כי אפילו השוער השני שלכם הרבה יותר טוב מרובינסון...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

11. קינג לדלי Member

ברבאטוב עוזב תוך 48 שעות.כנראה שנקבל בסביבות 28 מיליון ליש"ט עליו וצריך למהר ולהביא בכסף חלוץ.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...--Football.html

כמו שאמרתי הסיפור עם צ'ורלוקה עדיין לא נגמר.
    http://www.mailonsunday.co.uk/sport/footba...e.html?ITO=1490

זהו,לכבוד העונה החדשה לקחתי לי חופש עד יום שני.
    אפילו אשתי הודיעה לי שהיום זה יום הנישואין העשירי שלנו (הייתי בטוח שאני נשוי 6 שנים גג).
    ביום שישי עם אוהל והרבה בירות לבית מרגוע של שישי שבת בחוף דור ואז ישר לפוגי דיו לפתוח עונה חדשה.
    לא לשכוח,אנחנו בערך 7 תרנגולים ואני מצפה שכולם יבואו !!!

זה מתקרב....
    "רחל חכי לי !"...

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/08
  12. קינג לדלי Member

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/08
  13. קינג לדלי Member

זהו,הליגה מתחילה בעוד שלושה ימים וזו העת לחשוב על ההרכב לבורו.
    אני אישית מתלבט בין מגן שמאלי (ג'ילברטו או אקוטו) לבין טומי הדלסטון או במילים אחרות בין 4-4-2 קלאסי ל 1-5-4.

הייתי הולך על : גומס,זוקורה,לדלי :aaa8: ,וודי,ג'ילברטו (אקוטו),ג'ינאס,מודריץ',בנטלי,בייל,ג'יו בנטי.

זה הרכב התקפי מאוד.
    לחילופין אפשר להוסיף את טומי באמצע ולהוריד את בייל לספסל או לעמדת המגן השמאלי ואז זה הרכב של הנעת כדור פרופר.

אגב,ברבה עוזב ואני לא רואה סרט שלא נביא חלוץ (כנראה ארשאבין) ונשאיר את ג'יו לבד לעמדה שליד החלוץ.
    http://www.mailonsunday.co.uk/sport/footba...e.html?ITO=1490

אז כל אלה שמגרגרים שאנחנו מוציאים המון כסף לא שמים לב שעל קאבול קין ברבה ורובו נקבל 58 מיליון פאונד ואני לא מדבר על הכסף שסנדרלנד העבירה לנו על סטיד,צ'ימבונדה וטאייניו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/08
  14. O'hara Member

ההרכב שלי :
    ----------------גומס---------------

בייל-------קינג-----וודי-------זוקו

------מודריץ----בנטלי-----------

ג'יו---------גי'נאס-----------לנון

-------------בנט-------------

בטח יבואו לי עוד שינויים וכו' כי אני עדיין לא יודע מה עובר עם ברבאטוב ואם ארשבין בא בסוף או מה עם צ'רלוקה.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם נחתים את מסי לא יהיה שינוי, כי זה מאוחר מדי כדי להכניס אותם להרכב.
    אין לי הרכב מועדף אבל אני מאוד מקווה שבייל יקירי יפתח, התגעגעתי אליו ואני ממש לא חושב שג'ילברטו עדיף עליו מאיזשהי בחינה. גם לא הייתי בוכה אם היה פותח גאנתר במקום זוקורה הטיפש.