ואני מדקלם... קראת את שלוש ההודעות האחרונות? בועזיניו החמיא להתנהלות העסקית, אוהרה קפץ לברך אותו. וזה בלי לומר מילה על ההשתפכויות שרואים כאן כל עשר שניות מאוהדי ספרס לדניאל לוי אחרי כל החתמה / אמירת סרק / מכירת שחקן. הצד העסקי הוא חשוב ומעניין אך ורק עבור קבוצות שאין להן מה להראות בצד המקצועי. אני אשווה את איכות הסגל שלכם העונה לסגל של ריד וסטאלטרי אחרי (!!) שהם יעלו על הדשא פעם ראשונה כי כמו שכתבתי - אם מישהו הולך עכשיו אחורה בפורום לימים בהם החתמתם את ריד ודבנפורט למשל, הוא לא ימצא הבדלים משמעותיים בין הדיבורים אז לאלו של היום.
חזרת לטחון מנטרות! הדבר האחרון שמעניין אותנו (אותי לפחות) הוא מילה טובה ממך. האימרות הפסיכולוגיה בשקל וחצי שלך, על טוטנהאם לא מענינות וחוזרות על עצמן עד כדי שעמום ! נ.ב. שכחת את משפט המחץ לגבי המשקפיים הורודות של אוהדי טוטנהאם.
אם אתה לא רואה את ההבדלים בין הרכש כיום לרכש בעבר אז אין לי אלא לתרום לך את התלושים שקיבלתי מאופטיקנה לרכישת זוג משקפיים.אדון קירק זה כמובן לא מבטיח לנו מקום ברבעייה או אפילו מקום חמישי.אבל יש הבדל באיכות הרכש בשנה שנתיים האחרונות.
תלך אחורה ותראה שכל החתמה אז הייתה בגדר תקווה. אף אחד לא אמר שריד יהיה כוכב ואני זוכר שחששנו מהשומן והראש שלו.שחקנים כמו שון דייויס,מנדס,בראון,וציגלר הם היו קידום לעומת מה שהיה לנו לפני... אי אפשר להשוות את הרכישות של אז לגומס,בנטלי,ג'יו,מודריץ',אולי ארשאבין וצ'ורלוקה. זה עולם אחר. זאת רמה אחרת. אז דיברנו מתוך תקווה(כבר כתבתי לך שהרבה שנים ניסיתי לשכנע במשפחה שניקח אליפות...) היום אנחנו מדברים מתוך תחושה. סגל כזה איכותי + מאמן ברמה גבוהה. דניאל לוי ביום שהחתים את ראמוס דרש ממנו קבוצה מעולה. ראמוס מבחינתו דורש כסף כדי לבנות אחת כזאת ודניאל לוי נותן לו את זה.
חבוב, אני לא עובד אצלך, לא כותב בשבילך וממש אבל ממש - לא שם על דעתך. אם יש לך בעייה, אתה מוזמן... לקפוץ לי. כבר לא יכול לחכות לביקורות שלך להודעה הבאה שלי. רובי. למרות מה שאתה ויתר חבריך הנוצתיים מנסים לעשות, אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שכתבתי ולמצוא לי אמירה לגבי איכות הסגל שלכם. אין שום קשר בין מחט לתחת. אבל היי, אתם נהנים לתקוף את ה"מנטרות" שלי, אז בכיף שיהיה לכם. אתם מקפידים לקפוץ כל הזמן עם תשבוחות ללוי, אני כתבתי שזה מגוחך כי אותו לוי בנה גם את הסגלים של יול ואותו לוי מינה את הצרפתי בעל האוטובוס. השחקנים שהבאתם אולי איכותיים אבל אין כאן שום קפיצת מדרגה. בטח שלא כאשר מדובר על ההחתמה של בנטלי. ההחתמה היחידה שאולי טיפה יוצאת דופן יחסית להחתמות שלכם בעבר היא זו של מודריץ' שבה מדובר על שחקן מאוד מוערך ברמה האירופאית ואחד שבדרך כלל לא היה מגיע בעבר לספרס. אם ראמוס מאמן טוב ובונה את הספרס בצורה נכונה - אז כל הכבוד לו, מה זה קשור כל הזמן לדניאל לוי?! מה בדיוק אתה מנסה להגיד בפסקת הסיום, שלוי הודיע ליול חגיגית שהוא מצפה ממנו להיכשל בניסיון שלו להעפיל לצ'מפיונס או סתם בניסיון לנצח משחקים שהיו לו ביד? להזכירך הוצאתם לא פחות כסף בעבר. זה שנפלתם על יהלום כמו ברבאטוב שעומד לאזן את החשבון לא משנה את העובדה הזו.
קירק מה שאתה לא מבין הוא שקובצתך צ'לסי מפסידה 896379837693687937 פאונד בשנה ובסופו של דבר מי שמפסיד בהשקעה לא טובה מבחינה כלכלית יוצא ממנה ואז תבוא נפילה גדולה של צ'לסי. ההנהלה שלנו עשתה צעדים טובים , החתמות מצויינות בכסף שקיבלו עבור השחקנים שנמכרו. זה נראה לי חכם למכור שני שחקנים בהרבה כסף ולקנות שניים גם בהרבה כסף ועוד לצאת איכשהו ברווח. זה שיש לכם איזה אוליגרך והוא מזרים כספים כאילו ביל גייץ מחרבן אצלו בשירותים לא אומר שהוא יודע לנהל וזה יגרום לנפילה בסופו של דבר. אין לי מה להגיד על הדברים שאתה אומר שאנחנו מתלהבים מההנהלה כי אנחנו קבוצה לא טובה חוץ מזה שאני לא מוטרד מזה שיכול להיות שהקבוצה תתפגר.
סגנון מדליק! קירק, לי אין ספק אתה גבר גבר!! לגופו של ענין: - ההחתמות בקיץ הזה איכותיות לעומת עונות קודמות ולכן יש בסיס לתקווה לעומת כל השנים שעברו. לברבאטוב פשוט לא היה עם מי לשחק בעונה שעברה, השנה אם ישאר (הסיכוי קלוש), אז יהיה לו עם מי. - קירק, מבחינת טוטנהאם גם בנטלי הוא תוספת כח משמעותית - היינו יותר מידי תלויים באגף ימין בלנון. האם זה ישנה עד כדי מאבק צמוד ל-Top 4, אני לא יודע! מקווה שכן. - ההגנה נראית על פניו יציבה יותר. לעומת השנים האחרונות זאת לא חוכמה הייתה לנו הגנת מסננת. - עמדות הקשרים האחורים בעייתית בטירוף בשנים האחרונות. החתמת מודריץ וההחתמה הצפויה של קשר אחורי, ייצבו יותר את החלק הבעייתי הזה אצלנו. - הבעייה של טוטנהאם בניהול הייתה חוסר גיבוי למנג'ר (ע"ע יול). השנה יש את ראמוס שזוכה לאשראי אדיר. אני מקווה שהקלקולים של השנים האחרונות לא יחזרו על עצמם.
אוהרה אני רוצה לגעת במשהו שאמרת מכיוון אחר. צ'לסי לא טיפול בגלל שהיא נשענת על כזה דבר שמחפש כוח וצ'לסי בשבילו היא משחק. אבל אנחנו בניגוד אליהם, לא נשענים על כזה גוף כלכלי רחב כתפיים ששום הפסד לא יזיז לו, וכאן ראויה לציון ההנהלה. אנחנו מוציאם כספים ברמה שדומה להם, ובניגוד אליהם שומרים על איזון כלכלי שזה חשוב להמשך דרכנו כקבוצה כי כפי שאמרתי לנו אין אברמוביץ', ועל זה אנחנו נשמח ונצהל על כל "פיפס" של לוי.
מר אוהרה, אתה מוזמן לבדוק את טבלאות ההכנסות. תתפלא למצוא גם בטבלה הזו את צ'לסי בפער ניכר מהספרס. זה שיש לנו גב של אוליגרך בהחלט מקל את העבודה, אבל בוא לא נבלבל את העובדות. מה גם שהמתחם של הברידג' שווה לבדו כל כך הרבה כסף למי ששולט עליו שספק רב אם צ'לסי תישאר ללא תמיכה של גוף כלכלי חזק אם הצאר יחליט לנטוש. שוב, גם אם להנהלה של הספרס מגיעות תשבוחות - הן תמיד יהיו פאקטור של מה שאתם עושים על הדשא. עובדה שבימיו "הגדולים" של סופראנו דניאל לוי לא בדיוק שמע שירים לכבודו ביציעי הליין.
רק שתדע ש"אין" לצ'לסי הפסדים רק מבחינת הכסף של אברמוביץ' , הכוונה שלי היא שיש לו כל כך הרבה כסף שלא מזיז לו הפסדים כפי שהיו בשנים האחרונות לפי פרסומים של חדשות וכו' , אברמוביץ' איבד המון כסף בגלל צ'לסי ולא קיבל "פיצוי" כלכלי הולם.
תגובות כמו הזאת על ההפסדים של צ'לסי הן חסרות טעם ומעצבנות. אני מבטיח לך שקירק הוא לא מהחובבים הגדולים של הצאר, בטח שלא אחרי העונה שעברה, אבל מה זה קשור לנושא? אם בצ'לסי המצב רע זה מה שהופך את המצב בטוטנהאם לטוב? ואם אוהד יונייטד או ברצלונה היה אומר מה שקירק אמר...באמת לא קשור. בכלל, נראה שבמקום להתייחס לטענות שהוא העלה, נכנסתם למגננה רק כשראיתם את השם משתמש. לנושא - אני דווקא לא מסכים איתך קירק. לתרנגולים יש הרבה מה להתרגש מהשחקנים שמגיעים אליהם העונה. לעזאזל, אפילו אני כבר לא יכול לחכות לראות מה כל זה שווה על המגרש. ולהתנהלות העיסקית שלהם בקיץ הזה יש חלק לא קטן במהפיכה הזאת. נכון שלוי לא הגיע אתמול אבל יש מה לשבח בקיץ הזה את המערכת. אני לא יודע מה הייתה רמת ההתרגשות פה אחרי ההחתמות של אנדי ריד וקאלום דבנפורט, אבל כשמגיעים שחקנים שהראו שהם באמת ברמה שלא הייתה מביישת קבוצות טופ כמו מודריץ', בנטלי וצ'ורלוקה... אני יודע איזה משחק אני הולך לראות בשעה המרכזית בשבת.
בגלל זה כתבתי שצ'לסי הרבה לפני טוטנהאם בכל מה שקשור להכנסות ולא להוצאות. חשבון הבנק של אברמוביץ' לא עניין אותי מעולם. מצידי שיפשוט מחר רגל.
שיתרגשו - זה בדיוק מה שאמרתי. שיפסיקו לדבר איתי על כמה כסף זה עלה וכמה היהודון חסך ויתחילו לקרקר על מקום רביעי. אחרת זה לא יהיה כיף לראות אותם מפסידים. נו, על מי אני עובד. תמיד כיף לראות את הספרס מפסידים. למעט מודריץ' ראינו את הספרס מביאה לאורך השנים שחקנים בקליברים זהים ואף טובים יותר. זו דעתי. בנטלי עם כל הכבוד לא נמצא היום מבחינת פוטנציאל במקומות שג'רמיין ג'ינאס או ג'רמיין דפו לא היו בהם. זו לא רכישה שלא ראינו כמותה. כן אז ניקו קצת את האורוות (ועדיין הצליחו לשמור מקום חמים עבור הדבשת של גארדנר), כן הביאו שחקנים שנראים מבטיחים. את התוצאות יראו על הדשא ואין להן שום קשר לדניאל לוי.