אגב,הנה צילום קבוצתי של הסיטי מאתמול ונחשו מי חסר ? והיום הם משחקים מול מילאן ואם צ'ורלוקה יעדר את זה סופי ומוחלט. אגב,התמונה צולמה שנייה לפני שהשוערים שלהם דופקים צרפתית... http://www.mcfctv.com/javaImages/10/1f/0,,10276~3743504,00.Xxx
איך מכזה מרחק אתה מזהה מי זה מי? אם זה לא היה בן אדם שראה כדורגל דרך שלג על מסך הייתי בספק. כל השבוע הייתה לי הרגשה שצ'רלי שלנו. נראה סופי. אגב, אני צופה לו דווקא את עמדת הקשר האחורי במידה והמלך כשיר.
צ'ורלוקה יכול להיות רכישה אדירה. הוא יכול לסגור לכם הרבה חורים ועמדות בעיתיות. עד שהאטון יחזור מהפציעה הוא יכול לשחק מגן ימני, אם קינג או וודגייט פצועים הוא יכול להחליף אחד מהם והכי חשוב מבחינתכם הוא יכול לשחק קשר אחורי לצד מודריץ'. ובכל אחת מהעמדות שהזכרתי הוא מצוין. בעל הבית השתגע.
אני קראתי שהוא מיועד בעיקר לשחק בהרכב לצידו של ג'ונתן וודגייט במרכז ההגנה. זהו, בספרס התייאשו כבר ממצבו הבריאותי של לדלי קינג?
אני חושב שרק שהוא יפרוש הם יתאיישו ממנו. הם כנראה מכירים במצב שלו, ובמצב בו הם נמצאים עם קינג להביא שחקן ורסטילי שיכול להחליף אותו ובמקרה הצורך לשחק במספר עמדות נוספות זה הפתרון הטוב ביותר.
גם אם יחליטו להוציא לו את הברך ולשים אותה אצל האגודה לשימור אתרים היסטוריים עדיין לא נתייאש. המלך ראוי שנמתין לו בסבלנות. הוא אמור לפתוח את העונה הזאת כשיר. לא אשכח איך הוא מנע מצ'לסי שער בטוח בגמר בגליץ' התאבדות ועוד הספיק לרוץ על הכדור שעף לכיוון הקרן ולהציל אותו.אחר כך הוא דידה את כל המדרגות בדרך לגביע. מלך אמיתי ! רק היום לבשתי את הטי שירט עם 26 על הגב.
"אגר" זה היה דווקא נחמד.למה להיות קשה עם עצמך ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אוהדי טוטנהאם בחיים לא המתינו ככה למשחק אימון. לפני כמה דקות פורסם שצ'ורלוקה לא בסגל למשחק מול מילאן. נחמד...
רובינסון מקבל מאמן שוערים חדש בבלקבורן בובי פאקינג מימס השמן אני כבר שם הימור על בלקבורן כסופגת הגבוהה בפריימירליג
מימס מאמן שוערים ??? איך נותנים לאחד שלא הצליח לתפוס כדור גובה אחד להיות מאמן שוערים ? הייתי בטוח שהוא פרש ועבר לדייג. מחר באל ג'זירה שידור שלנו מול רומא. רק שהם לא יכסחו.
כואב לי לראות את טוטנהאם נבנית ככה. כמה עמודים לפני רעננה דיבר על מודל עסקי כושל, היום אני מתבייש להסתכל על מה שהולך. אנחנו משחררים את ליונברג וכולם יודעים שאנחנו בצרות כלכליות, אדון לוי משקיע כסף כמו שצריך ,וגם יודע לסחוט סכומים יפים(מסנדרלנד ומלברפול), יש תקרת שכר,כסף נשפך והוא בכל זאת לא גורם לקבוצות להתייחס אל המועדון כמו שהתייחסו לצ'לסי, שמכרו להם בסכומים לא הגיוניים. זו התנהלות כלכלית הטובה ביותר בפרמיירליג והאיסלנדים שלנו צריכים ללכת לקחת שיעורים שם. ואיזה סגל.. זה נראה מפחיד. אני מקווה מאוד שהכסף הגדול והשחקנים הנוצצים שהגיעו לא יצליחו לשנות את המנטליות של השנים האחרונות.
אני שמח לראות שלפחות אחד(שהוא לא אוהד טוטנהאם) פה לא מזלזל בהנהלה שלנו ולא חושב שטוטנהאם משקיעים כסף בלי החזר ובלי רווח. טוטנהאם היא קבוצה רווחית מאוד כל הקניות השנה נקנו בכסף ששחקנים נמכרו שזה מצויין וכמו שאמרו פה לפני כמה עמודים גם מבחינת הכרטיסים למשחקים וכו'.
וואלה, באמת בראבו. לקום ולמחוא כפיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מה לעזאזל נסגר איתכם? אז אני מבין שאתם מתגעגעים לניתוחי כנס הרצלייה של רודס עד כדי כך, אבל בחייאת, אתם אוהדי כדורגל או גרופיס נלהבים של התנהלות עסקית מרשימה?! מר אדון לוי הנכבד לא יושב בראש המועדון מאתמול וגם לא משלשום. הוא וההתנהלות הגאונית שלו לא הפריעה לכם לחרבן על עצמכם מול ווסט האם במאני טיים, לסיים מחוץ לעשירייה הראשונה בעונה שעברה ובעיקר - לא הפריע לשיקול הדעת שהוביל להחתמת שני מאמני העל הקודמים שלכם לפני ראמוס ירום הודו. אז בסדר, הבאתם את ראמוס וזה נראה מבטיח. את אותם דיבורים אפשר לקחת מילה במילה מלפני שנתיים ושלוש כשסופראנו הגיע וכביכול עשה מהפכה וכביכול קידם שחקנים וכביכול בנה על ילדים בריטים וכביכול הצעיד את הקבוצה קדימה. אתם כרגיל הופכים עולמות כדי לנסות למשוך מילה טובה כשהרי בשורה התחתונה כל מה שחשוב וכל מה שמשנה הוא מה שקורה בסוף על הדשא. מן הראוי היה שתתחילו לדבר על ציפיות ועל יעדים במקום לחפש כל הזמן דברים שוליים להחמיא לעצמכם ולמועדון שלכם. אחרת הפייט היחיד שתתנו יהיה למנצ'סטר סיטי - על תואר הקבוצה ההוגנת או גרוע מכך, על תואר הדשא המטופח ביותר. תביאו רב.
קירק תסלח לי אבל ההודעה הזו הייתה נטו דקלום של מנטרות האנטי ספרס שלך אבל הם אינם קשורים בכלום למה שדיברו עליהם. אם אתה משווה סגל שהמגן שלו היה סטאלטרי והמחליף הכי טוב בו אנדי ריד לסגל של היום אז אתה סתם בא להתווכח.
:aaarofl: זה די מצחיק כשמדמיינים טי-שירטס עם הדפסים של גרפים שנתיים ויומנים לבי"ס עם תמונות של דניאל לוי. גרופיס נלהבים של התנהלות עסקית מרשימה... אהבתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
קירק, אף אחד פה לא אמר שדניאל לוי מאז ומעולם היה כל כך טוב אבל פשוט אין מחלוקת שההחלטות האחרונות שלו מוצלחות במיוחד, גם מבחינה עסקית וגם מבחינה מקצועית. ולמה בעצם מדברים כל כך הרבה על איזון כלכלי וניהול נכון? אתה מוזמן לחפש לבד את התשובה, רק ארמוז לך שהיא נמצאת אי שם בליג 1. אני יוצא תיכף ללונדון, מבטיח להביא תוצאה טובה מהליין.