טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. Ben-Ami Member

בנט עושה רושם כמו אחד שעובר עליו משהו טוב. הבחור לא מפסיק לכבוש במשחקי ההכנה..

דון פאביו האם שומע?

2. George Best Member

אני מקווה שדון פאביו לא שומע את מה...שאין לשמוע.
    עם כל הכבוד לכל אחד מהשערים של בנט במשחקי ההכנה, אלו רק משחקי הכנה.
    בוא נראה מה יש לבחור להציג במהלך העונה, ואז נדאג לסעיף השמיעה של האיטלקי.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

החטיא - קורה, גם לטובים ביותר, בפרט אם במשחק אימון, הוא נראה שנכנס חזק מאוד לעניינים ועושה רושם של בחור עם המון כדורגל. שניים מהגולים שלו, אחד עם החלק החיצוני נגד דורטמונד והשני במחנה בספרד בצ'יפ יפה לפינה הרחוקה, מבטיחים לא מעט לדעתי. ג'יו עושה רושם מעולה ובעיקר נראה שהוא בא חדור מוטיבציה.

פילים ורודים מעופפים בשמיים ירוקים. הנה משפט עם יותר אחיזה במציאות מכל ההודעה שלך.
    מילא, מילא להסתכל על משחק אחד ועל קמפיין ליגה שהסתיים בחוסר חשיבות מופגן שלנו לנגד העובדה שאין מה לעשות, כבש שלוש שנים שאנחנו בכלל לא רואים אתכם מבחינת הישגים, אני חייב לעצור כאן:
    האיסלנדי מבין בפיננסים?? הבן אדם ששילם הון עתק על לואיס בואה מורטה ולוקאס ניל? הבן אדם שהגיע בקול תרועה, פוצץ משכורות ומחירים מנופחים כדי לשרוד בקושי בליגה? לא סכומים מופרזים ביחס להישגיות? הלא זה בדיוק מה שדמבו עשה וזה כמעט עלה לו ביוקר!
    המודל העסקי של הספרס שאתה מדבר עליו ולא יודע עליו מאומה הוא מודל שבא באמצעות כספים שיש וידוע שקיימים. אני יכול גם לספר לך בכמה מכרנו את קאריק וקין, ובכמה נמכור את ברבאטוב. חרטטן.

4. Nayim Member

בנתיים מפורסם במייל ובטיימס שאנחנו קרובים להעברה של צ'ורלוקה. היתי חוגג אבל זה ממש נשמע לא הגיוני.
    שחקן הכי טוב של הסיטי שנה שעברה.יש לו חוזה לעוד 4 שנים.במחיר מצחיק.מצד שני הוא ומודריץ' חברים טובים מדינאמו.
    נחכה ונראה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/08
  5. בועז Member

רעננה בדרכו הילדותית מגזים כרגיל ויוצא מפרופורציות,אבל מה שבטוח זה שכל מה שבא אחרי בראון הוא טוב. אתה כמובן צודק גיא בכל הקשר להתנהלות של האיסלנדי, בואה מורטה וניל מרוויחים כל כך הרבה ולא לחינם כנראה אנחנו נמצאים היום במצב כלכלי לא טוב. זאמורה התבטא בתקשורות וסיפר שבמועדון יש בעיה כלכלית ושעוד שחקנים צפויים לעזוב, לא לחינם מנסים להפטר מליונברג(אחד השחקנים עם המשכורות הגבוהה ביותר במועדון).

אבל אדון נעים.... כשאתה אומר שכבר מזמן אנחנו רואים את האבק שלכם..אתה מדבר בתור מי?
    בתור מנצסטר יונייטד?צ'לסי?ארסנל?ליברפול?אברטון?פומפי?וילה? מי אתה ומה עשית? אתה בסה"כ השכן ההוא מקומה 11, שהלך לישון וחלם חלום נהדר על ליגת האלופות, עד שהגיע ילדון רזה לבוש בClaret &Blue והעיר אותך.
    אבק עאלק...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/8/08
  6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זה מה שעצוב, שאתם מתלהבים שסיימתם מעלינו מקום אחד ומסכן בליגה, לא לפני שקיבלתם מאיתנו רביעייה בראש...

ג'רמיין ג'ינאס הוא "סגן הקפטן" במקומו של קינו שעזב, רק הזמן יגיד אם יש לו הכריזמה והמנהיגות לכך, שכן ידוע שאצלנו סגן הקפטן הוא קפטן באופן מעשי.

7. Ben-Ami Member

כמו שאלה משחקי הכנה, אני הייתי קורא לו למשחק ההכנה נגד צ'כיה בוומבלי ב20 באוגוסט, הוא לא פחות טוב מכל חלוץ שאני אשים ליד רוני לדעתי.

8. קינג לדלי Member

אני בהלם מהידיעה על צ'ורלוקה.
    אני בדיוק אצל עופר בפיצה וגם הוא לא מבין מאיפה זה הגיע.
    כבר שנה אני אומר לו שצ'ורלוקה צריך לשחק בבארסה

9. Dimitar Berbatov Member

קשה לי להאמין שצ'ורלוקה יחתום בטוטנהאם, נראה כמו עוד שמועה חסרת בסיס.
    מארק יוז לא פראייר, צ'ורלוקה אחד השחקנים הכי חשובים וטובים שיש לו. כל מאמן היה רוצה שחקן כמוהו שלא משנה איפה הוא ישחק - קשר אחורי, מגן ימני, בלם, תמיד יתן יכולת פנטסטית. וגם אם צ'ורלוקה יעזוב, זה בטח לא יהיה בסכומים שמדברים עליהם.

אבל ראמוס מחפש את השחקן הנכון, הוא חייב עוד בלם וצ'ורלוקה יכול להיות החתמה אדירה. והוא גם יכול לשחק קשר אחורי שזאת גם עמדה די בעייתית אצלכם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/8/08
  10. קינג לדלי Member

די,אין לי כוחות נפשיים לכל הידיעות האלה...
    מתחילת הקיץ כל יום 5 שחקנים בדרך...ארשאבין כן מגיע לא מגיע,היום פירסומים שאנחנו נביא את וייה ב 32 מיליון ליש"ט ונשחרר את ברבה,צ'ורלוקה האדיר פתאום נוחת עלינו ...
    אין מנוחה...

אגב,באייוטר לא יבוא אלינו סופית וטוב שכך.
    סזאר הספרדי הוותיק כנראה יגיע להיות שוער שני.

11. raanana4ever Member

אתם לא רואים אותנו מבחינת הישגים? איזה הישגים צברתם בדיוק?
    גביע הליגה הזניח שלטענתכם מהווה תירוץ לויתור שלכם על הליגה בעונה שעברה? להזכירכם אנחנו היינו מרחק תוספת זמן מהנפת הגביע האנגלי, אני בספק שההישג שלכם עולה על שלנו.

גודמונדסון, האיש שעומד בראש המועדון בפועל, מינה את מגנוסון על בסיס העובדה שהוא עמד בראש ההתאחדות האיסלנדית והחזיק במספר עמדות באופ"א. כעבור מספר חודשים גונדמונדסון הבין שטעה ומיהר להחליף את מגנוסון. הבזבזנות של מגנוסון יושבת כמו עלוקה על תקציב המועדון. כשיצליחו להיפטר משחקנים כמו ליונברג(שלא מתאמן עם הקבוצה ומחפש קבוצה חדשה) וניל, שבשכר של כוכבים לא מספקים תמורה יוצאת דופן, המועדון יוכל להתחזק בצורה ראויה ולתת פייט רציני על המקום החמישי.

הוטספר, שנינו יודעים שהספרים שלכם לא מאוזנים. זה שמכרתם שלושה שחקנים ברווחים נאים בשנים האחרונות לא מכסה את הוצאות הרכש העצומות שלכם. מה לא הייתי נותן בשביל לראות את הרכש שלכם בווסט האם. אני רק חושש מההשלכות הצפויות ברגע שלא תצליחו בעונה-שתיים הקרובות לחדור לטופ-4. לדעתי זה חייב להדאיג אתכם. כסף הרי לא צומח על העצים, וכרגע כדי לאזן את הספרים אתם חייבים להתחיל לספק הצלחות.

12. spurs Member

מספרים לא מאוזנים?
    לך תמכור תותים!
    טוטנהאם סיימה את השנה האחרונה ברווח נקי של 27 מיליון פאונד (רווח כללי היה 100+ מיליון ממנו הלכו 70 ומשהו לכסות הוצאות)
    טוטנהאם הוטספר נטולת חוב
    אנחנו מתנהלים כלכלית חכם ולא מחלקים משכורות של 80 אלף לשבוע בחופשיות

13. קינג לדלי Member

רעננה,כבר משנות התשעים הוצאנו סכומים לא הגיוניים ועוד על עגלונים ותמיד תמיד היינו מאוזנים.
    כסף לא גודל על העצים ? כשמדובר ביהודים הוא גודל גם גודל...

לגבי ג'ינאס,הרחתי שראמוס ימנה אותו לקפטן כבר שהוא לקח אותו כנציג טוטנהאם במסיבת עיתונאים ברוטרדאם.
    אחר כך הוא הניף עם לדלי :aaa8: את הגביע וכבר אז הבנתי את הכיוון.
    לדעתי זה צעד חכם.הסרט יכול היה ללכת לוודי בקלות אבל וודי הוא גם ככה מנהיג,וג'ינאס עם סרט הקפטן יקבל מחוייבות נוספת ויוציא מעצמו יותר.
    תמיד החזקתי ממנו ומסתבר שראמוס מאוד מעריך אותו.
    הלוואי שלדלי יקח אותו לטיול נוסףבמדרגות של וומבלי או במגרש באיסטנבול.

14. THE STRETFORD END Member

raanana4ever
    "גביע הליגה הזניח שלטענתכם מהווה תירוץ לויתור שלכם על הליגה בעונה שעברה? להזכירכם אנחנו היינו מרחק תוספת זמן מהנפת הגביע האנגלי, אני בספק שההישג שלכם עולה על שלנו"

אתה בטוח שקראת את מה שכתבת?
    הם זכו בתואר,אתם לא!איך אפשר להשוות בינהם?
    גביע הליגה זניח?ועוד מפי אוהד ווסטהאם....נו שוין.

15. raanana4ever Member

גביע הליגה הזה גורם להם להאמין שהם הרבה יותר הישגיים מאיתנו, כשבפועל את התארים הם עוד צריכים להשיג, ורק אז לדבר על הפערים. שכרגע מלבד ההוצאות על רכש כמעט ולא קיימים.