אתה פחות או יותר היחיד בין אוהדי הספרס כאן שמדבר על ציפיות לצ'מפיונס ליג. ולדעתי הכוונה הייתה להייפ סביב שחקן צעיר שנתן מסירה במשחק אימון והפך בין לילה ללגיטימי. תביאו רב.
קירק, אני מקווה שאתה לא גובה תעריף לילה על עזרה משפטית בשעות כאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx התכוונתי לילדון, אבל בכל מקרה דברו, דברו על מקום רביעי כמה שיותר. זה רק יעשה את זה יותר מתוק בסוף העונה.
מתי דיברתי על ציפיות לצ'מפיונס ליג? דיברתי על ציפיות לפייט על הצ'מפיונס ליג... לא יודע על איזה הייפ אתה מדבר לגבי אדם סמית', מה כבר אמרו עליו, שיפה שחואנדה נותן צ'אנס לצעירים?
כשאני מדמיין קרב על מקום מסויים בטבלה או תואר כלשהו - עצם העובדה שיש מאבק לגיטימי אני חושב שגם צריכות להיות ציפיות לנצח בקרב. לא מכיר הרבה אנשים בתחום הספורט שנכנסים להתמודדות עם רצון לתת פייט ולהפסיד. זה לא משחק בין יורדת ליגה בטוחה ובין האלופה שבדרך. אתם מנסים לאכול את החלה של שבת ולהשאיר אותה שלמה. גם לטעון שיש לכם צ'אנס ראוי להגיע למקום הרביעי ומצד שני להמשיך ולדבר על זה שלא תהיה אכזבה אם לא תעלו. זה לא הולך ביחד. אם יש לכם צ'אנס רציני ופיספסתם אותו יש כאן אכזבה מהתוצאות איך שלא תהפכו את זה.
ברור, אבל להיות אוהד טוטנהאם בפורום הזה זה כמו לחיות תחת משטר קומוניסטי... ברגע שמישהו מצייץ הוא מפחד שיירו בו על אופטימיות יתר וחוסר התאמה עם האג'נדה הכללית של טוטנהאם-לא-שווים-כלום-תמיד-מחרבנים-ברגע-האחרון-וחושבים-שהם-תותחים. הציפיות מבחינתי הן להגיע לפייט הזה שאתה מדבר עליו. אם ננצח אותו, מעולה, הגענו למטרות שהצבנו לפני כמה שנים כבר סוף סוף. אם לא, ברור שזאת אכזבה, אבל זה לא סוף העולם.
מי שם זין מה חושבים אחרים? אני אחשוב שאתם אופטימיים בטירוף גם אם תגיד שאתם הולכים על מקומות 8-9... אתה מדבר על הגעה לציפיות ולמטרות של לפני כמה שנים - להזכירך כבר הייתם באותו מאבק על המקום הרביעי וזה נגמר עם ערב חום ודביק. זה גם לא הפך אותכם לקבוצה טובה יותר בדיעבד, להיפך.
אלון, חבל על המאמץ להסביר לקירק, הוא הרי יודע כבר את כל התשובות (והשאלות). רק אתמול הוא הסביר פה באריכות כמה הצאר שלו הוא "מאמה תרזה" בכך שהסכים לשלם לטוטנהאם 8 מליון פאונד בפרשת ארנסן, על מנת לא להסחב שנים בבתי משפט. האינטיליגנט שכח משום מה לציין שהיו תמונות של ארנסן שעבד אז בטוטנהאם, על היכטה של רומן בים התיכון (דנים כמובן במזג האויר או באשתו של רומן ולא חלילה בעסקים). התשלום לטוטנהאם על מו"מ עם עובד בכיר שלה מנע מרומן (סליחה מאמה תרזה המפזרת כסף) עונש כבד יותר (היתה לכם עבירה דומה בעבר). קירק (הפסיכולוג המדופלם שמרכיב לנו משקפים ורודות כל הזמן), לך תחפור קצת בפורום החלאות הכחולות!!
אווו בובי'לה לא אוהב שיורדים לו על הקבוצה? נפגעת מאמי? לפחות תלמד לקרוא ולפרש דברים שנאמרים. מעולם לא אמרתי שהצאר לא אשם או מתנהל בניקיון כפים.
יש כאן איזה אוהד ארסנל שדירג אותנו במקום 13 ואת הבסטיליה במקום 1, ואתה אומר שאנחנו אופטימיים בטירוף... אני חושב שכולם פה, כמו כל האוהדים ברחבי העולם, סובייקטיבים ברמות כשזה נוגע לקבוצה שלהם. בלי אופטימיות אין תקווה, ובלי תקווה אין למה לראות כדורגל. אה רגע, יש את הטופ 4.
אני מתכוון לדרג אותכם בטופ 4 בטבלה שלי אם זה עוזר לך. וברור שאנשים כאן סובייקטיביים, זו ההגדרה הראשונה של אוהד כדורגל.
קשקשן כחול! להפגע ממך - איזה התימרות! אם הבנת את מה שכתבת אתמול (אני מסופק), טענת שהצאר רצה להמנע מסחבת בבתי משפט. אתה בטוח שזאת כל האמת ? הצאר פשוט פחד על עכוזו עקב התמונות המרשיעות ועונש על תנאי והעדיף לשלם לקבוצה השנואה עליך סכום כסף משמעותי! נסה מידי פעם לדייק בעובדות, זה לא מזיק! קירק, שחרר לחץ. נסה להתרענן בפורום החלאות הכחולות!!
זה ממש לא עוזר לי, ואני מפציר בך לא לדרג כך. לעזאזל, אתה גם ככה הולך לעשות את זה דווקא. כולם פה סובייקטיבים, אבל אוהדי טוטנהאם סופגים קיתונות של בוז משום מה, כנראה בגלל שאנחנו (בינתיים...) לא חלק מקבוצות הצמרת העליונה וציפיות בשבילנו הן אסורות בתכלית האיסור.
אלון, לא יעזור לנו,קירק סיים בהצטינות קורס נביאים!! מה שחשוב באמת הוא להתחיל טוב את העונה. יש לנו משחק קשה בחוץ מול בורו ונקווה לניצחון! בשתי העונות האחרונות פתחנו בהפסדים, אני מקווה שראמוס יביא את השינוי. In Ramos We Trust
לצערי כנראה שלא אוכל לראות את כל המשחק. אני אנסה להגיע לחצי שעה הראשונה, להגיד יפה שלום לאחל לכולנו עונה נהדרת - מגיע לנו !!