טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. TheLane Member

ודאיים? לא. מועמדים? כן.
    אני בטוח שאף אחד פה לא יהיה מאד מאד מאוכזב אם נסיים 5 נקודות מאחורי ארסנל או ליברפול, נתן פייט במשך כל העונה, ננצח חלק מהטופ 4 לפחות בבית ונגיע רחוק בגביעים.

2. בועז Member

אני ניסיתי להתייחס לעניין מנקודת המבט של לוי. נכון, קלישאתי או אפילו מציאותי לומר שלא יקרה כלום אם תסיימו מקום חמישי עם X נקודות הפרש ובלה בלה בלה, השאלה היא מה יהיה בליבו של לוי(הוא האוהד היחיד שמלבד רצון שהקבוצה תצליח, יש בו את הרצון שגם "העסק" יצליח), האם יקבל עונה אחת כעונת ביניים או שבסתר ליבו הוא רואה את טוטנהאם כטופ 4 כבר עכשיו ושום דבר מתחת לא בא בחשבון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/08
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין בתהליכים שמצפים מהם לתוצאות מידיות , בטח ברמות האלה, הם מראש הולכים להיכשל.
    גם צ'לסי עם הכסף הגדול של אברומביץ' לא לקחה אליפות בשנה הראשונה שהוא הגיע ושפך כספים.
    אפילו אצלנו ביוניטד כדי להגיע לרמת האיכות שנמצאת אצלנו היום בקבוצה היינו צריכים לבנות במשך 3 שנים ולראות את האליפות הולכת לצ'לסי ( פעמיים ) ולארסנל.
    זאת הסיבה למה הרמתי גבה כשכולם דיברו בשנה שעברה על הגעה של סיטי לארבעת הראשונות, וזה למה אני חושב שזה לא הגיוני לדבר על סגל ששווה אליפות או מקומות 1-4 כשמדברים על הספרס.
    הסיכוי היחידי של טוטנהאם לתפוס את המקום הרביעי ( יותר גבוהה הם לא יגיעו לטעמי ) זה עונה מאוד חלשה של ארסנל או ליברפול ופחות קשור לטוטנהאם.
    כדי להגיע למצב שהיא היחידה שתוכל לקבוע את גורלה והמיקום שלה היא צריכה לרוץ עם בסיס טוב ( ועכשיו היא בהחלט מתחילה ליצור אחד כזה ) לפחות שנה.
    להתחיל לפתח ציפיות משחקנים שעדיין לא חתמו רשמית בטוטנהאם לא לדבר על לצפות שכבר השנה התיאום יהיה טוב והסגל יהיה מאוזן ויציב זה לטעמי מוגזם.
    במה לטוטנהאם, שכרגע עושה מהפך בקבוצה, יש יתרון על קבוצה כמו ארסנל שהבסיס שלה נשאר כמעט כולו ( חוץ מחלב שעזב )? במה לטוטנהאם יש יתרון על ליברפול שגם השאירה את הבסיס והתחזקה במספר עמדות?
    נכון, הצעדים של טוטנהאם הקיץ הם חיובים, גם כי אני אישית מחבב מאוד את טוטנהאם וגם כי לא יזיק לנו בליגה עוד קבוצה ( במיוחד כזאת שנבנת כקבוצה התקפית ) שתרוץ חזק למעלה, אבל אוהדי טוטנהאם צריכים להיות סבלנים כי גם אם טוטנהאם תבנה קבוצה באיכות שחקנים של הטופ 4 עדיין לא בטוח שהיא תיכנס לשם בגלל שבטופ 4 ההסגלים יציבים בעוד טוטנהאם תגיע שנה הבאה אולי עם סגל איכותי אבל בלי ניסיון במשחק אחד עם השני, מה שיקשה עליה מאוד בתחרות אפילו עם קבוצה כמו אברטון, לא לדבר על קבוצות כמו ליברפול וארסנל.

4. קינג לדלי Member

אני חושב שאוהדי טוטנהאם יותר סבלנים מכם.
    אתם אלה שאחרי כל רכישה מגיעים לכאן ומספרים לנו שאם לא ניכנס לרביעייה אז נצטרך להתאבד...
    לוי לא טמבל.הוא הביא את ראמוס לכמה שנים כדי לבנות קבוצה חזקה מאוד שתהיה יציבה למעלה.
    את זה לא בונים בעונה אחת.
    גם מגרש חדש כדי לקדם את הקבוצה אנחנו בונים וגם אותו לא יבנו בעונה אחת.
    יש לנו סבלנות.אתם אלה שכל היום מנפחים לנו את המוח.

בינתיים נקווה שכל הליגה תהנה מדוס סנטוס,בנטלי,לנון,מודריץ',בנטי,בייל אולי גם שני הרוסים.

5. THE STRETFORD END Member

אני חושב שהנמכת הציפיות שלך היא כלי עזר עבורך בכדי להילחם באכזבה וכישלון אם יהיו כאלה.
    היה לכם סגל טוב בעונה שעברה גם בעונה שעברה,הוא הפך להיות סגל טוב הרבה יותר,
    אחרי חודשי הכרות המנג'ר שלכם יודע ומכיר טוב יותר מי ומה בכדורגל האנגלי,
    לא,לא צריך להתאבד ולשבור את הכלים לו העונה הבאה תהיה מאכזבת,אבל
    פחות ממקום וכניסה לליגת האלופות זו תהיה אכזבה גדולה מאוד,יותר מכל העונות האחרונות גם יחד
    שבחלק מהן הייתם קרובים להיכנס לשם.
    עם הרכש המאסיבי שלכם שהחל כבר בעונה שעברה,גם מבחינת שחקנים וגם מבחינת עמדת הניהול
    אין צורך להמשיך ולחיות לפי סף ציפיות נמוך כי לזה הורגלת במשך יותר מדי שנים,
    הרכש,החיזוק,הכספים שהושקעו מעלים אם תרצה או לא תרצה את צף הציפיות ושוב,פחות מזה זו תהיה אכזבה מאוד.

6. קינג לדלי Member

הכל נכון אבל אל תשכח שעם כל הכבוד היינו צריכים להחליף חצי קבוצה מהעונה שעברה.
    אני מאמין שעם כל הרכישות האיכותיות האלה אז הרכש בעונות הבאות יכול להגיע רק בנקודות שבאמת צריכות חיזוק.
    המטרה היא לבנות קבוצה חזקה שלא תזדקק למהפיכה בעונות הבאות.

7. samoel Member

מממ... יכול להיות שללוי ראמוס ולאוהדים יש סבלנות.
    אבל מישהו חשב על השחקנים? כל הזמן יומרות יומרות אבל בפועל אנחנו לא מגיעים לכלום. ושאני אומר כלום זה או זכייה בגביע(וגביע הליגה לצורך העניין לא ממש נחשב כי בכל זאת הוא המפעל הרביעי בחשיבותו) או כניסה לטופ 4. מה אם פתאום נראה עזיבות אחרי עונה? שוב נשמש כקרש קפיצה. זה הפחד שלי כרגע, שנצליח להשיג את מה שאנחנו רואים בו מכובד אבל הוא לא יספיק לשחקנים כמו ארשאבין, ברבה(בטוח אם הוא ישאר) בסופו של דבר הם רוצים לשחק בליגת האלופות ו/או להיות שותפים לדברים שיזכרו ולא מקום 5 בעונה XYZ כי זה סתם (אפילו בליגה החזקה בעולם).

8. קינג לדלי Member

או,כאן כבר העברת את הכדור לשחקנים.
    חובת ההוכחה היא עליהם והם יצטרכו להביא את עצמם לליגת האלופות.
    עושים הכל כדי לבנות להם קבוצה חזקה.

אגב,הצלחתי לראות את הרבע שעה הראשונה מהמשחק מול סלטיק והופתעתי מאוד מהרצון של ברבאטוב.
    הוא נראה מאוד מעוניין ושמח מאוד בשערים.
    יכול להיות שהוא קיבל הבטחה שהוא עובר בקרוב מאוד ...

9. TheLane Member

שיר חדש שאהבתי מאד לבנטלי:
    I'd rather have a Bentley than a Porsche!
    I'd rather have a Bentley than a Porsche!
    I'd rather have a Bentley, rather have a Bentley, rather have a Bentley than a Porsche!

10. קינג לדלי Member

לא הייתי סולח לעצמי אם לא הייתי מצליח לראות את כל המשחק מול סלטיק אז בסוף הצלחתי...

הרשמים : משחק איטי רחוק מהקצב של הפרמייר.
    ועדיין נראה כמו בוגרים מול ילדים.הנעת כדור פנטסית שמתחילה מהדלסטון בקישור האחורי ודרך ג'ינאס ומודריץ' (גאון כדורגל) באמצע.
    ברבה נתן את הטאץ' המפורסם אבל היה יותר מידי זחוח.
    מודריץ' מדהים,כל מסירה קשה אליו הוא מצליח לצאת בעזרת הסיבוב המפורסם סטייל ברקוביץ' על המקום ואז מניע את המשחק בחכמה.כדור אחד שלו לבנט היה נדיר והשאיר אותו לבד כדי להחמיץ בחוסר מזל.
    בנט פשוט נראה שחקן אחר.כל נגיעה כל פתיחת מבער וכל שמירה על הכדור נראית איכותית שיש לו ביטחון.
    אקוטו היה לא רע אם כי אני עדיין לא בטוח בכלל שיש לו מקום ברמות האלה.

במחצית נכנסו בנטלי ובייל שכבר היו ממש גדולים על המגינים של סלטיק.
    בייל עשה בישול ועוד כמה פריצות שכמעט נגמרו בעוד גול.
    בנטלי עם שלוש הרמות נהדרות וחדות שנגמרו בהחמצות.

מחר דורטמונד.

11. h2z Member

אני עדיין דיי מודאג מהעובדה שלא הבאנו בלם\קשר אחורי ברמה. האדלסטון מזכיר יותר מדיי את קאריק: בגואנות של המסירות וראיית המשחק אבל גם בכמעט חוסר הגנה מוחלט, לטיפולך סניור ראמוס.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, לידיעתכם.
    ערן דיבר עם אלון (הבעלים של הפוגי) ויש לנו כנראה אישור למחזור הראשון לקבל את הפוגי.

13. קינג לדלי Member

חברה לבקשתכם דיברתי עם אלון והפוגי ב 16 לחודש ישדר את המשחק שלנו בבורו.

אני מאוד מקווה שאחרי כל מה שרשמתם כאן אני לא אמצא את עצמי לבד עם גיא בפאב.
    אלון יכול לשדר גם את ליברפול באותה השעה אבל הוא בחר בנו מכל העמים.

אני מבקש מכל מי שמגיע בטוח שיאשר כאן !

14. THE STRETFORD END Member

אחד הצהובונים היום מפרסם שהגשתם הצעה שנדחתה לגבי דייגו פורלאן
    ושתנסו פעם נוספת,
    בהצלחה.

15. Dimitar Berbatov Member