טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

אני חושב שאנחנו מנסים להלחיץ את הרוסים שגם ככה לא זקוקים לכסף...
    בכל מקרה אם ברבאטוב הולך אז רכישה של חלוץ מרכזי היא יותר קריטית בגלל שליד החלוץ אפשר לשחק עם דוס סנטוס.

אני מקווה שנצליח להביא את שני הרוסים.

2. Strawberry Fields Member

להלחיץ את הרוסים? איך בדיוק? לא חסר להם כסף, לא יפריע להם לשמור על ארשבין אצלם
    ובנוסף הוא אמר:
    "My only wish is to play with a stronger team. If Zenit agrees with Chelsea or Arsenal, I will gladly join either of them."

אני מנסה להבין איך מה שאמרת קשור ובכלל איך טוטנהאם קשורה לעניין ולא רואה (no offence).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/08
  3. Pipe Member

זה קשור לטוטנהאם כי הם במו"מ עם זניט כבר כמה ימים.
    ארשאבין לא יתחיל את העונה בזניט והוא גם לא יחתום על חוזה חדש. לכן ככל שסיום מועד ההעברות מתקרב הערך שלו הולך ויורד כי זה ברור שעד ה31 לאוגוסט הוא ימכר ולכן התרגיל הזה של טוטנהאם עוד עשוי לעבוד.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך.
    גם אני ראיתי אותו וחשבתי לעזאזאל איך הוא לא בקבוצה גדולה, אז התחלתי לעקוב אחריו, כמעט כל מה שאמרת נכון, הבעיה הגדולה של הבחור ( יכול להיות שהוא ישתפר בהמשך ) זה ניצול המצבים שלו.

עוד משהו שמבדיל לדעתי בין טוטנהאם לקבוצות כמו צ'לסי ויוניטד ( שכרגע נמצאות ברמה מעל שאר הקבוצות בליגה ) זה העומק בסגל ואיכות המחליפים.
    קשה לי לראות עוד קבוצות בליגה שמחזיקות על הספסל איכות כל כך גדולה כמו היוניטד וצ'לסי, זה גם הפער בינהם לבין ארסנל ( שמלאה בכישרון ואיכות אבל חסר לה עומק ומסיעים טובים יותר לססק הנפלא ) או ליברפול.

5. chucky Member

הליגה הרוסית בעיצומה וארשבין מופיע במדי הקבוצה כהרגלו.

6. קינג לדלי Member

והקושי הזה נובע מחוסר הצלחה להגיע לאחד מארבע המקומות הראשונים.
    ברור כשמש שלטוטנהאם הרבה יותר קשה להביא שחקנים מארבעת הראשונות הקבועות.
    זאת הסיבה שההתקדמות שלנו איטית.אין לנו קושי להביא שחקנים בהרבה כסף אבל הם תמיד יבחרו בראשונות.
    אני חושב שצריך להעריך את טוטנהאם ואת דניאל לוי שעושים הכל במסגרת המגבלות כדי לצמצם פערים.
    אנחנו נלחמים בליגה החזקה בעולם ובקבוצות שמגיעות כל שנה לחצי גמר האלופות מינימום...
    היום ניצחנו קבוצה שאם היינו בליגה שלה היינו לוקחים אליפות במחזור העשירי.

לדעתי מעבר לרביעייה הראשונה אנחנו הקבוצה האמביציונת ביותר בכל הקשור לנסיון לצימצום הפערים.
    זה התחיל מהמינוי של ראמוס.

7. Pipe Member

לא רק האמביציוזית אלא גם הכי עשירה, הכי אטרקטיבית ועם מאמן "מושך", מה שבעיני מקנה לה יתרון עצום בטווח הרחוק על פני קבוצות כמו אברטון, פומפי, וילה ושאר המתחרות שלה על כרטיס לאופ"א. שחקנים ברמה של ארשאבין או וייה בחיים לא יסתכלו לכיוון של הקבוצות הללו, קודם כל כי הכסף שלהם לא מספיק גדול בכדי לרכוש אותם וב' כי השחקנים שהם רוכשים לא "מעודדים" סופרסטארים לבוא לשם, בניגוד לספרס, שעם כל חוסר ההצלחה בשנים האחרונות עושה סימנים ומצהירה כוונות בשטח שהיא מכוונת גבוהה. בדיוק כמו אתלטיקו מדריד בספרד - קון אגוארו חמשל, לעולם לא היה חותם בויאריאל בדיוק מאותה סיבה.

אויש נו, לא ברור שהתכוונתי לכך שהוא לא יהיה בזניט ב31 לאוגוסט?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/08
  8. chucky Member

לא רציתי להיות קטנוני ,אבל עדיין יש הבדל עם השחקן משותף במישחקים רשמיים,
    או שהוא רק שומר על פורמה באימונים ,לפחות כך היה לאחר קמפיין היורו,(לא בגלל מנוחה) כשהתחילו השמועות לגבי עתידו.
    למה במקרה של קין ,שלא שותף במשחק אימון ,אמרו שהוא סגור בליברפול
    והמקרה ההפוך שבו נמצא ארשבין ,לא יכול למנוע את העיסקה ?
    וזה בלי להוסיף את חילוקי הדעות בין הצדדים, לגבי סכום העסקה .

9. TheLane Member

הוא אמר את זה לפני חודש. מאז הוא והסוכן שלו אמרו שטוטנהאם זה מועדון שמרגש אותו והוא ישמח לשחק עבורנו ושראמוס מאמן גדול וכו' וכו'

הכתבה של ה BBC... לדעתי הדלפה מהמועדון שלנו כדי לגרום לסוכן שלו לשתוק קצת. השאלה היא אם הם באמת מתכוונים לזה, או סתם מנסים להוריד את זה מהכותרות (ואולי בכך להוריד את המחיר קצת). מכל ההעברות האחרונות למדנו שטוטנהאם מעדיפה לעשות עסקים בשקט ולא על גבי התקשורת, אני בטוח שלוי לא מעריך את זה שהסוכן של ארשאבין מדבר לכל מי שרק מוכן להקשיב על הסיכויים של הלקוח שלו לחתום בטוטנהאם.

10. KirkH Member

אני מבין שתגובה לדברים של דל נידו על הקדוש המעונה דניאל לוי והדרכים של טוטנהאם לא נזכה לשמוע... מפתיע.

איפה כל הקשקשנים שדיברו על סוף העולם בהקשר של פרגוסון ובניטז?

11. Nayim Member

12. קינג לדלי Member

ניתחנו את זה כבר אתמול.

לגבי דל נידו,הוא חולה נפש.
    שיתבע אותנו.
    בינתיים מי שהצליח להוציא מיליונים זה אנחנו על ארנסן.
    נתראה בבית משפט.
    תביאו כומר.

ביי אני בבריכה. עוד שתי שבתות של כלור ומתחילים...

13. KirkH Member

לתבוע אותכם? ולהיסחב שנים בבית משפט?

עוד לא הבנת שבדיוק כמו במקרה של אובי מיקל, צ'לסי משלמת תוך שנייה כי אף אחד לא ממש יושב על הברז של הכסף וסופר כל פני שיוצא? שתי פרשות שחוסלו תוך שבועות רק בגלל היכולת של אברמוביץ' לשלם סכומים מופרכים שהקבוצות גם ככה היו מוציאות בבתי משפט.

לפני שבוע עשית רעש מכל נשיפה של בניטז / פרגוסון כלפי המיקרופונים. עכשיו דל נידו חולה נפש. כן בטח.

14. בועז Member

עושה רושם,לפחות מבחינה תקשורתית, שהעונה הזו היא העונה שבה אדון לוי היה הכי פעיל בטוטנהאם בשנים שהוא נמצא. מזכירים שמות, עשרות מיליונים נזרקים באוויר(בנטלי,דוס סנטוס,מודריץ,גומס, והזרוע עוד נטוייה), 100 אלף פאונד לשבוע לארשאבין, 24 מיליון פאונד לזניט. אני עוצר רגע וחושב מה קורה אם כל זה לא מתחבר. האם גם אתם?
    לוי הביא מאמן חזק שבטח מרוויח הרבה יותר מקודמו בתפקיד, סגל שחקנים שהwage bill הכולל גדול הרבה יותר מזה שלפני עידן ראמוס, כנראה שלוי מאמין שאפשר לעשות משהו גדול ומשקיע את מירב מאמציו. אני בטוח שפחות ממקום רביעי הוא ירגיש שזה כישלון. חבל לי עבור האיש הזה שהשקיע כל כך הרבה, שימצא את עצמו, בעונה הבאה, בחוף איפשהו ,אולי אפילו בברייטון, עם תחתוני ספידו מלאים בכתמים חומים שואל למה.

15. KirkH Member

זה כבר עניין של סבלנות ויכולת לעמוד בלחץ של אוהדים ותקשורת. אם התהליך הוא נכון אז כל מה שצריך הוא ביצים כדי ללכת איתו הלאה גם אחרי שנה שבה כביכול לא עמדת ביעדים.

וכאן מגיעה השאלה האמיתית - מה היעדים. זה שהעלובים מהלול אמורים לשאוף להגיע לצ'מפיונס זה אחלה. אני לא בטוח שקבוצה שסיימה במקום ה-11 בעונה החולפת צריכה להכניס את עצמה לכזה בור כל כך מהר. זה לא שאחת הקבוצות מהרביעייה הראשונה התמידית נחלשה העונה בצורה יוצאת דופן שאפשר לומר שהספרס חייבים להיכנס. אם יהיה מצב בו אחת הקבוצות מאכזבת ולא עומדת בקצב אז זה משהו אחר, אבל על פניו לא קרה שום דבר מהותי שאמור לחייב את הספרס לראות את עצמם כמועמדים וודאיים למקומות 1-4.