כנראה גומש קרא קצת מציטוטי ביל ניקולסון הגדול... "It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high, so high in fact that even failure will have in it an echo of glory."
אני בספק... נראה לי שהוא עוד בהשפעה של הסמים החוקיים בהולנד. חשבתי שעושים בדיקות כאלה לפני שמחתימים שחקנים.
הקבוצה יוצאת לטורניר בהולנד. מחר בבוקר בנטלי יוצג ויטוס עם הקבוצה לטרניר ברוטרדאם. ראמוס רוצה שהוא יתחיל להתחבר לקבוצה. נכון להיום ההרכב המסתמן עד שיגיעו שחקני רכש או שברבה יעזוב הוא כזה : גומס,האטון,לדלי :aaa8: ,וודגייט,בייל,זוקורה(ג'ינאס),מודריץ',לנון(ג'ינאס),בנטלי,דוס סנטוס(ארשאבין),ברבה (בנט) יש לי הרגשה שמי שיפתיע העונה וישתפר פלאים יהיה זוקורה. עם חבורה כל כך מוכשרת מסביבו גם הוא ישתפר. ראמוס לא סתם השאיר אותו.ראמוס כנראה מאמין בו.
ערן, אתה בטוח לגבי תום מועד החוזה של הקוסם הבולגרי ? לדעתי (ואין לי דרך זריזה לבדוק) יש לו חוזה לשנתיים הבאות + אופציה לשנתיים (ע"פ זכרוני דניאל לוי צוטט כך) חבל לי מאוד לאבד את סטיד הנהדר! גם העונה הוא היה יכול להיות שחקן רוטציה משמעותי
ראמוס הציע לג'ינאס ולדוסון חוזה משופר ל5 שנים הבאות, ראמוס משדרג את הקבוצה ומביא שחקנים איכותיים ומצ'פר שחקן כמו דוסון, לא מובן לי המהלך הזה, למרות שכמו שלמדנו חוזה לא מבטיח כלום.
הכספית כיניתי אותו. שחקן שיכול לצאת כמו חפרפרת ממצבים צפופים ואחד שתמיד נלחם. סנדרלנד ורוי קין מביאים רכש נהדר בניגוד לעונה שעברה שהוא קנה בעיקר חמורים ופרדות. ביי ביי סטטטטטטטטטטיד.... הסוכן של ארשאבין אומר שכל הנושא הכספי בין טוטנהאם לשחקן כבר סגור ונותר לסגור את המחיר בין הקבוצות. אני מחכה בציפייה לראות את בנטלי מטהר את גופו עם החולצה הנכונה. לייטון אוריינט מובילים עלינו 0-1 במחצית. הרכב : יאנסון,גאנטר,דוסון,זוקורה,ג'ילברטו,בייל,הדלסטון,מודריץ',טאאראבט,לנון,בנט. ברבאטוב לא התלבש.
מצד שני, הוא לא היחיד מהקבוצה הראשונה. הוא יושב על הספסל עם הקבוצה, בכל מקרה. נקווה שהוא ישחק בהולנד מול סלטיק או דורטמונד. ד"א, אנחנו כבר מובילים 4-1. עריכה: סליחה, 5-1, דארן בנט בשלושער (שער שביעי ב 2 משחקים), דוס סאנטוס עד עכשיו היה מעורב בכל חמשת הגולים. מודריץ' כבש את השלישי, השער הראשון שלו במדי השבת של חנה'לה
לסטיד לא מגיע על הנייר אבל כנראה שהגעה של בנטלי כמעט לא תאפשר לו דקות. הוא היה מספר אחת שלנו העונה לדעתי. יותר מברבאטוב, יותר מקין, יותר מכולם. אני אזכור לו חסד ובאמת מאחל לו כל טוב. בחור שקט וצנוע שהתחיל חלש אבל ידע להסתדר למרות ששיחק מחוץ לעמדה. דארן בנט on form ואומר מה שאני אומר הרבה זמן. אם ראמוס ישאיר אותו זה אומר עליו הכל לדעתי. יאנסון משחק... שוער שני העונה?
http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...3888366,00.html איזה סגל... ברור שבעונה הראשונה הסגל לא יהיה מספיק מגובש ומתואם, אבל בעוד שתי עונות - וואו. אגב, הפכתם פיגור 1-0 במחצית מול לייטון לניצחון 1-5, שלושער לבנט, עוד אחד של לנון ומודריץ'.
http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...ytothelane.html ערן, אפשר להתחיל לחגוג... אחלה החתמה לדעתי.