גם אליפות רוסיה (לא פשוט בכלל) לקבוצה לא הכי גדולה כמו זניט, אם כי כמובן עשירה וטובה. בכל מקרה, ארשאבין זה חלום מבחינתי, כדאי להתרכז בדברים יותר מציאותיים... דיוויד בנטלי למשל. כמה החתמות יהיו עד סוף השבוע? יותר מאחת לדעתי. מכרנו 5 שחקנים בשבוע האחרון, חלקם חשובים יותר חלקם פחות, אבל הם שיחררו עוד כסף ומקום בסגל ובחשבון השכר. שחקנים יגיעו בקרוב, בקרוב מאד.
אני דווקא מתנגד להבאתו של ארשאבין, בטח שלא במחיר מופרז כזה. כמו שגיא אמר, הבחור בסכ"ה נתן טורניר אחד (לא בכל המשחקים) טוב וכבר צרפו אותו למועדון של "הטובים בעולם". בדיחה רעה לדעתי, מה שגם שהוא בטוח ידרוש משכורת בשמיים. מעבר לזה אני לא רואה אותו ואת דוס סנטוס משחקים בצוותא. אבל, אם זניט יסכימו לסכום שנע בין 10 ל-12 מיליון אז זאת יכולה להיות רכישה סולידית.
אבל חבר'ה, לא אומרים שהוא אחד הטובים בעולם רק על סמך היורו. אומרים את זה גם על סמך גביע אופ"א שם נתן משחקים נהדרים וגם על הליגה הרוסית (שאמנם לא משתווה לאנגלית, אבל עדיין). להגיד שעושים ממנו רעש בגלל טורניר אחד טוב זה לא נכון, כי הוא הוכיח את עצמו הרבה מעבר ליורו הזה. אתם תרוויחו בענק במידה ותצרפו אותו לקבוצה שלכם. שילוב של שני גאונים בדמות ברבאטוב (במידה ונשאר, ויש לי הרגשה שישאר) וארשאבין...פאק. עם השמות האלה אתם יכולים להתמודד על האליפות.
גם אני לא מתלהב על סמך אליפות אחת. מצד שני ראיתי לינקים שלו מהליגה הרוסית ונשארתי בפה פעור.הבן אדם עושה שם סיבובים עם העקבים בנון שלנטיות של סטאר. אני מניח שאם הוא מגיע זה כדי לשחק ליד חלוץ מרכזי וזה אומר שדוס סנטוס יעשה איתו (ואולי עם אחד הקיצונים) רוטציה. אסור לשכוח שבעונה הבאה 7 על הספסל וזה גם חשוב. בכל מקרה ג'יאובני ובנטלי ביחד יכולים להדליק את הליין ברמות מטורפות,עוד לפני שאמרתי ארשאבין.
- טוטנהאם הפסידה מעזיבתו של רובי קין. חלוץ עם ממוצע כיבושים בין 15-20 שערים בעונה, קשה להחליף. - ההחלטה למכור את קינו, הייתה כנראה בלתי נמנעת לאור בקשת ההעברה שלו, לפחות השגנו מחיר הולם. למרות שהוא היה אחד השחקנים החביבים עלי, אני לא יכול לאחל לו הצלחה בליברפול !! - לצערי אני לא אופטימי לגבי הקוסם הבולגרי, גם הוא נראה בדרך החוצה. - אני מקווה שיגיע רכש הולם לחוליה הקדמית, אבל בהשתוללות המחירים בשוק זה הולך להיות קשה ומתיש. אני מקווה ומאמין שיש על מי לסמוך In Ramos We Trust
אליפות? הגזמת. אתה מדבר כביכול הבעיה של טוטנהאם בשנים האחרונות הייתה בהתקפה. קין, בראבטוב, דפו, קאנוטה, בנט ואחרים הם רק חלק משחקני ההתקפה שעברו בטוטנהאם בשנים האחרונות. טוטנהאם כבשו בשנה שעברה 66 שערים, כשרק ארסנל, ליברפול, וילה והיוניטד כבשו יותר ( צ'לסי למשל כבשה פחות מטוטנהאם ). גם לפני שנתיים, טוטנהאם כבשה 57 שערים, כשרק היוניטד, צ'לסי וארסנל כבשו יותר ממנה. מבחינה תפוקה התקפית טוטנהאם תמיד בין הבולטות בליגה. החתמה של ארשבין או בנטלי כמובן יתרמו לה, אבל לדעתי הדברים בסופו של דבר מתאזנים. בטח לאור העזיבה של קין והעזיבה האפשרית של ברבטוב , כשגם אם יובאו מחליפים טובים לא בטוח שהם יגיעו לכמות השערים הגדולה הקבועה שקין נתן או לתרומה הקבוצתית מבחינה התקפית של ברבטוב. ובכלל, נקודת התורפה של טוטנהם הייתה מאז ומתמיד בהגנה ובמרכז הקישור. אם כל הכבוד לגומז איש עדיין לא יודע מה תהיה ההתאקלמות שלו, כשעדיין חסר לטוטנהאם קשר ברמה הגבוהה ביותר ( כמו ג'אררד, לאמפרד, סקולס, באלאק ואחרים ) באמצע, וכשעדיין לא ניתן לדעת איך יהיו הרגליים של קינג השנה ואיך תראה ההגנה של טוטנהאם ( לא רק בעמדת השוער ) בשנה הבאה...
עם הכסף שקיבלתם עבור קין, אתם יכולים להביא את בנטלי ודייגו מיליטו(אוקיי, אולי תוסיפו מליון/שניים)... עסקה נהדרת.אני גם חושב שדארן בנט יוכל למלא את החלל של קינו ללא בעיה. אסור לשכוח שמדובר בחלוץ מאוד מהיר, חזק, משחק ראש טוב ולא טיפש. עונה אחת טובה לא גרמה לו לשכוח לשחק כדורגל.
הללויה, סוף סוף מישהו בפורום שלא קבר את דארן בנט, עשה טקס אשכבה וכתב את שמו על המצבה. אני מתפלל שלא נמכור אותו, גם לא נפסיד כסף שממילא נוכל לדרוש גם אם לא יעמוד בציפיות עונה הבאה, וגם יקבל צ'אנס שלדעתי הוא הוכיח שהוא ראוי לו. הוא יודע כדורגל, לא מאבדים את זה בעונה אחת, שחקן שבגיל 22 כבש 17 שערים בליגה. חשוב לזכור שהוא הגיע תחת לחץ עצום והתחיל כשחקן מחליף, לא נקודת פתיחה משכנעת והנה, מספרים שהוא ממש לא רע בפרי סיזן ואם ראמוס ישאיר אותו כנראה שבכל זאת הוא מראה שהוא שווה הישארות. אגב, דייגו מיליטו... לא תופס ממנו.
סקיי: בנטלי אמור לעבור מדיקל ברביעי בבוקר, העסקה אמורה להיסגר ב-24 שעות הקרובות. ד"א, במסגרת עסקת המכירה שלנו לבלקבורן, קבענו סעיף של קבלת 25% מהמכירה הבאה של בנטלי, כך ש...
לדעתי צריך לקחת גם את סנטה קלאוס באותה עסקה עם בנטלי ולשחרר כבר את ברבה. גם יותר זול מארשבין וגם עם קבלות. וכמובן שלא, בניגוד לארשבין, יצפה להיות כוכב על.
לא מסכים לדעתי חלק קדמי שכזה (כרגע) דוס סנטוס-מודריץ-קשר חדש-לנון\בנטלי בארבטוב-ארשאבין(?) אנחנו לא מבינים את זה אבל תראו איזה שיפור עשינו לפני חודשיים היינו ככה סטיד-גינאס-זוקורה-לנון ברבה-קינו
חברים,ארשאבין הודיע מקודם שהוא כבר לקח החלטה אבל לא יכול לפרסם אותה עד שהכל יסתדר. כל האתרים מדווחים שמדובר בנו. אנחנו מתחילים להביא שחקנים שקירק פעם היה צוחק שאנחנו בכלל רוצים אותם... בנטלי וארשאבין אמורים להיות שלנו בקרוב. אני מדמיין אותם עם ג'יאו ואולי ברבה והולך לקחת עוד כדור הרגעה. רק על הקווים....
http://setantasports.com/en/Sport/News/Foo...britain-locale/ אכן, הסיכויים שלא מדובר בספרס הם קטנים. ארשבין בטוטנהאם? תעירו אותי.