איך פיספסתי את הויכוח הזה, יא ווארארדי. זה ז'אנר הויכוחים האהוב עליי באייסוקר: "אוהדי טוטנהאם הוזים הזיות והמציאות מתנפצת להם בפנים VOL 4124231532" ד"א, "האיש והאגדה" רובי קין כבר אמר את המלמול הבנאלי של "תמיד ישאר לי מקום בלב לאוהדים ולמועדון, הרגשתי שאני רוצה לנסות אתגר חדש בלה בלה בלה"?
נו ואם לוי הודיע רשמית למועדונים האלה שאנחנו לא מעוניינים למכור ? זה שהם ציפצפו עליו ופנו אליהם בדרכים לא דרכים זה עושה את זה חוקי ? אנחנו יכולים לא לרצות עד מחר לא לשחרר אותם אבל אם הם ירצו ללכת אין לנו מה לעשות נגד זה ! זה לא אומר שכל מניאק יפנה אליהם שהם תחת חוזה ! עזוב,אפילו הביצה שלי הבינה את זה. יקח זמן בסוף תבין את הטענה.אני סומך עליך.כנראה מרוב קמח ולימוד תורה התחפף לך קצת המוח.
לדלי, באמא שלי,מה אכלת בשבוע האחרון שמשפיע עליך ככה הפוך? אם היתה פנייה לא חוקית,אם לוי כל-כך התנגד ולא היה מוכן לשמוע איך בכל זאת המעבר עבר בצורה חוקית? האם זה לא אומר שטוטנהאם כן ישבה עם ליברפול,שכן היה משא ומתן? האם רובי קין יכול היה לעבור ללא הסכמה של דניאל לוי? הרי ליברפול יכלה היתה לדבר עם רובי קין עד מחר אבל זה לא היה עוזר אם דניאל לוי לא היה נותן לזה הכשר, דיבורים לחוד,איומים לחוד,מעשים לחוד! בקיצור,אני הולך לשחק כדורגל, אני מקווה שכשאחזור השם החדש שלך עדיין יהיה אקטואלי.
היום בערב 21:45 משחקים בנוריץ'. מישהו אומר שיהיה אפשר לצפות דרך כאן. שווה לנסות. http://livefooty.doctor-serv.com/ אני מקווה שמודריץ' יקבל דקות סוף סוף.צריך להתחיל לעבוד על האירגון שלו בקישור.
אחרי שליברפול סיממה את השחקן זה כבר היה מאוחר וכנראה ההתנהגות שלו הייתה בהתאם. אני מניח שבכל מקרה תמורת 18 מיליון היינו מוכרים אותו אבל זה לא פותר את הקבוצות האלה לגשת אלינו מלכתחילה ולא להפעיל קשרים וסוכנים. יש לנו אחלה קייס משפטי בנושא הזה. תשאל את פיצ'ון,תשאל את לידסקי. ולא אמרתי שימוש עצמי !
אני לא מבין מה לא היה נכון במה שדניאל לוי אמר, גם אם קין עוזב... ואני גם לא מבין איך בדיוק "התקוות של אוהדי טוטנהאם התנפצו", אחרי התגובה הראשונית שלי שאנחנו צריכים להגיד לליברפול ויונייטד ללכת ל%^@#$% ולא למכור להם כלום, גם אני וגם כל אוהדי טוטנהאם בפורום הזה הסכמנו ששני השחקנים 95% מחוץ לטוטנהאם. אז מה אתם לעזאזל רוצים? "אמרתי לכם"? אולי הדבר היחיד שנתון לויכוח פה הוא האם באמת יש לנו קייס או שדניאל לוי סתם דיבר שטויות, ואת זה אנחנו עוד נראה השחצנות, אחח השחצנות...
אני חושב שיש הבדל בין מקרה קין למקרה ברבאטוב. פרגי אומר שיש לו הוכחות שלוי אמר שטויות ושבראיון שבו הוא לכאורה אמר את הדברים הוא למעשה לא אמר. כמובן שכלום לא בטוח, אני מטבע הדברים נוטה להאמין לו. בניטז התנהג בצורה יותר מלוכלכת.
ציטוט שלי למעלה: אם תחפש בהמשך הדיון אני בטוח שאתה תראה שאחר כך גם אני חשבתי שהם בדרך החוצה. 19 מיליון פאונד מראש עולה ל 20.3 מיליון, סחטנו אותם כמו תפוז, כל הכבוד ללוי.
לוי נותן הסבר ומודיע שרובי קין רשמית שחקן ליברפול.אגב 19 מיליון ! ועוד 1.3 אם ליברפול תזכה באלופות או בליגה. http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...oliverpool.html עכשיו שזה רשמי אני אתן כמה מילות פרידה לקינו. מבחינתי חלוצים באו והלכו וקינו תמיד סיפק את הסחורה.היה קנוטה,היה דפו היה מי שהיה וקינו תמיד עם הזריזות והעקיצה.קינו הוא שחקן שמשחק מהלב.שחקן שנותן את הנשמה על המגרש וקל מאוד להתאהב בו. 6 עונות זה לא דבר שאתה יכול לזרוק לפח בשנייה,עם כל הכעס. 6 עונות שבהן התקדמנו לאט ו6 עונות שקיבלנו מרובי את המיטב. 107 שערים ב 254 משחקים זה לא הולך ברגל.קינו נתן כאן חתיכת תפוקה והיה עוגן מרכזי שלנו. אחרי ה 1-5 המפורסם קינו רקד מרוב אושר.ובגמר הוא היה אחד המאושרים במגרש.הוא דמע מאושר. הוא חווה עם הספרס כל כך הרבה אכזבות והתמנה בשנים האחרונות לקפטן משני מה שהפך לקפטן ראשון עם כל הפציעות של המלך. לא סתם לדלי לקח אותו להניף ביחד את הגביע. לפני חדשיים הוא קיבל פנייה שהפתיעה גם אותו.ליברפול ובניטז פנו אליו וכמו שציינתי אז,הוא הריח ליגת אלופות את ה"קופ" את ג'רארד חברו ושחקן אדיר ולקח החלטה שהיא אך ורק אישית. אני רוצה להאמין שיש שחקנים שבמצבים כאלה לא לוקחים רק החלטות אישיות וחושבים גם על האוהדים שלהם שתמכו בהם כל כך הרבה שנים. אבל בכדורגל של היום תמימות רק תשאיר אותך מאחור.קינו רצה להתקדם ועכשיו עלינו להוכיח לעצמנו שאנחנו יכולים להתגבר. זה לא יהיה קל.מחליף לקינו לא נמצא בקלות.אבל אני מאמין שראמוס יצליח להנחית כון מישהו בקליבר רציני ולמזער את הנזק. בקיצור מעבר לפגיעה המקצועית,יש כאן פגיעה בנפש האוהדים. קינו היה סמל,ואחרי הזכייה בגביע הליגה אמרתי שהוא הפך סופית לסמל. אחרי הקיץ הזה אני לא יכול להזכיר אותו בנשימה אחת עם סמלים כמו פרימן והודל.הוא רחוק משם. אני לא אאחל לו הצלחה (למרות שאני מחבב את ליברפול),כי קשה לאוהד לבלוע את הצפרדע וגם לרצות בהצלחה של שחקן שעוזב ככה. אני מקווה שאת ההצלחה שלו הרצינית הוא כבר עשה. אני רוצה לזכור את שתי התמונות האלה ולמען האמת קינו עשה לי הרבה כיף ואלו באמת שתי התמונות שאזכור.אני בטוח שכמה אוהדים ישרקו לו בוז בליין,אני לא הייתי נוהג כך אלא נותן לו לעבור בשקט. אחרי השחיטה הכשרה. http://soccerlens.com/wp-content/uploads/2008/01/robbie_keane_celebration.Xxx האושר בוומבלי. http://images.mirror.co.uk/upl/m3/feb2008/7/6/4F996150-ADF5-9132-695A7A67CE421460.Xxx
מצחיק שאני קורא על העזיבה הרשמית של קינו בדיוק כשאני שומע את First of the gang to die של מוריסיי. עצוב עצוב עצוב, כואב אבל כנראה שעוברים הלאה, כמובן שלאחרים הוא על הנייר שווה טיפה פחות, אבל לדעתי זה הערך שלו אם לא יותר. 6 שנים, יותר מ-100 שערים, אני כבר מתגעגע אליו.