זה העיקרון בפורום,להתדיין ולהתווכח וכן,גם להוכיח כשאפשר, לו קין היה נשאר בלול אני בטוח שאחרים מהצד של האפרוחים היו שמחים לבוא ולנופף בזה, לגיטמי, אתם יודעים,פורום,כותבים,כדורגל.
לא רוצה כלום, לא כל תגובה בפורום צריכה לקבל תגובות של מחיאות כפיים או אמורה להוסיף תוכן מרענן. שאתה כתבת "סנצ'ו פנצ'ו זה חזק" בלי שום קשר לחיים מישהו העיר לך? עכשיו תחזרו לשלשל. בכיתם כמו חתולה מיוחמת שיונייטד וליברפול פנו לקין וברבה בצורה לא חוקית, האמנתם ללוי שהוא יעמוד על שלו ולא ישחרר את השחקנים בעוד היה ברור לכולם חוץ מאוהדי הפרגיות שהוא בסה"כ מנסה לסחוט עוד כמה ג'ובות, ככה זה עם המשקפיים הורודות.
פיי, פגעת בי ובכל אוהדי יונייטד בצורה אנושה, זרקת פצצת אטום. חיים בבועה?אנחנו?נמק. אנחנו אלה שכל עונה בטוחים במקום הרביעי ומסיימים לצד בורו? אנחנו אלה שעומד לנו מתמונות של שחקנים עם ריבועים בבטן? כנראה כואבת לך הבטן, הפרגיות היום מקולקלות.
אוי נמאס עם השטות הזאת בוא ננפץ לכם: אף אוהד טוטנהאם לא אמר שנסיים מקום רביעי!!! לא כאן לא בגלורי גלורי לא בFTL לא בCOYS לא בשום פורום אולי יש כמה אופטימים אבל כולם בדעה שאנחנו לא בדרך לטופ 4 השנה!! לא כולם זורקים את זה כל פעם??
איך אני יכול להסביר לך? אתה וכל אוהדי היונייטד בחיים לא יבינו.אתם חיים בעולם אחר. בד"כ זה לא קורה לי.אבל לצערי ירדתי לרמה הדי רדודה וילדותית שלך. אבל בסדר.תמשיך .
מי שהביא את הדיון הזה בשעה האחרונה לרמה נמוכה זה אתה מר.נעים. מותר וצריך וכיף גם לדעת להגיד,אמרתי לכם, זה חלק מהעניין של פורום,כותבים לפני,באמצע ואחרי דברים שקשורים לעניין מסויים, פעם אתה בצד "המנצח" ופעם אתה "על הקרשים" שבוע שעבר היה דיון לוהט על אותם דברים של לוי וכל אחד כתב לאן לדעתו ילכו פני הדברים, היום כשרובי קין על סף מעבר,אפשר,מותר וצריך לעשות סיכומים של הנושא הזה. במקום לבוא ולהמשיך ולדבר לעניין,על דניאל לוי והאם יכול להיות באמת שלפעמים דיבורים לחוד ומעשים לחוד ואיך זה משפיע על טוטנהאם,גם לטווח הארוך התחלת לחפש שטויות בהכללות על כל אוהדי יונייטד. אבל בסדר,תמשיך.
מה למען השם לא נכון במה שלוי אמר ??? מישהו אמר שלא יגישו תלונה על דרך הפנייה ? ובלי קשר מישהו אמר שקין לא יעבור (כולל לוי) ? סטרטפורד,יש לי הרגשה שאתה לא מבין בכלל את הטענה שלנו. אני לא קולט איך אתה לא מצליח להבין. או שמשהו נדפק אצלך או שמשהו נדפק אצלך. אם עוד פעם תספר לי איך אמרת שבסוף קין יעבור ועוד תמציא שאמרנו שזה לא נכון אז גם טיפול המשחה נגד שערות לא יעזור. מה הקשר בין שחרור של רובי קין לדרך פנייה לא כשרה אליו ? אני שואל את זה 200 פעם בשבועיים האחרונים כדי לחדד לכם את הנקודה שלנו ואתם נלחמים בתחנות רוח.
צודק.טעות שלי ואני מתנצל. כרגע אין לי את הכוחות לפתוח שוב את הוויכח.אבל אני מאמין שלדלי קינג ושאר אוהדי הספרס ימשיכו.
רובי,סליחה,קינג לדלי(ינעל הביצה שלך,שיגעת אותי עם החלפת השמות שלך) "We told both clubs very early on that we had no interest in selling Robbie or Dimitar" דברים של לוי! אתה לא מבין שהוא אמר שהם לא למכירה?! הוא לא היה "מוכן לשמוע" על מכירה של קין, הוא טוען שנעשתה פנייה לא חוקית אבל זה לא מנע ממנו מאחורי הקלעים לעשות עסקים עם ליברפול על רובי קין, זו הנקודה, דיבורים לחוד,איומיים לחוד ומעשים לחוד, על זה דיברתי וכתבתי שבוע שעבר! יש מבין?
אגב, לפי וואי נט מדובר על 25 מיליון ליש"ט האם זה אמיתי כי זאת יכולה להיות עסקת חיינו עם כמה שאני מת על קינו.