טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. Jose Mourinho Member

כבר שמעתי הרבה פעמים את העניין הזה של עונה ארוכה עם הרבה משחקים, פציעות והשעיות, אבל בשורה התחתונה - לא ריאלי להביא שחקן ברמה גבוהה רק כדי שיהיה גיבוי לשחקן ברמה דומה למקרה שייפצע או יושעה. כמה השעיות יכולות להיות כבר לשחקן מהעמדה הזאת בעונה?
    ונכון, יש משחקים באירופה במקביל, אבל השחקנים של אריות אירופה משחקים 3 משחקים בשבוע על בסיס קבוע, וחלק גדול מהם 90 דק' בכל משחק, כאשר מדובר על ליגת האלופות בעוד טוטנהאם משחקת בגביע אופ"א. למרות שצריך מנוחה לפעמים, שחקן ברמות האלה אמור להיות מוכן לשחק 3 משחקים בשבוע ויש כאלה שגם מצפים לכך.

מדי פעם יהיו מקרים של עומס יתר, פציעות, השעיות - רק מדי פעם. נראה לי אבסורד לתכנן ע"פ זה את הסגל. שחקנים ברמה מסויימת מגיעים מראש כדי להיות שחקני הרכב ראשון קבועים, לא רוטצייה.

2. spurs229 Member

זה אתה כתבת שם בשם "Meira"?
    אם כן אז תקנה מקלדת חדשה, כל פעם שאתה לוחץ על נקודה יוצא סימן קריאה...

לגבי הידיעה על ה-57 מיליון פאונד וכו', אני אשמח לעסקה כזאת אפילו במחיר של איבוד ברבה וקינו אבל הידיעה לא נראית לי ממש אמינה. למה? כי אין סיכוי שנקבל 57 מיליון על שניהם, גג 50, וגם זה רק אם יונייטד נשברים מול לוי.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/08
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לי אין קשר לשום דבר שם. אוהדי שטוטגארט נוערים על הפורומים שלכם, מקווה שיש שם מודס טובים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. קינג לדלי Member

229 מה קשה להבין ? אף אחד לא אמר שראמוס יקבל בדיוק את הכסף ממכירה שלהם.
    יש לנו עוד כסף בשבילו.
    על שניהם אנחנו אמורים לקבל בסביבות 45 מיליון.

5. spurs229 Member

"Tottenham boss Juande Ramos will spend the £57m from the sale of Robbie Keane and Dimitar Berbatov on strikers Diego Milito (Real Zaragoza) and Roman Pavlyuchenko (Spartak Moscow) and wingers David Bentley (Blackburn) and Diego Capel (Sevilla). (The Sun)"
    זה מה שכתוב ב-BBC. אין שום דרך אחרת להבין את זה חוץ מהכסף שייכנס מהמכירה שלהם, אם פירשת את זה אחרת אתה מוזמן להחליף את קאסוטו.
    חוץ מזה שזה מהסאן ובאופן כללי הידיעה נראית לי מאוד מפוקפקת.

עריכה: מהסתכלות בידיעה המקורית בסאן ( http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...icle1446929.ece ) זה באמת נראה שהכסף יגיע לא רק מהמכירה שלהם. ועדיין, אין שום סיכוי שכל הארבעה יגיעו לספרס.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/08
  6. קינג לדלי Member

שתי ידיעות : ברבאטוב נקנס בסכום שבועי (40 אלף) אחרי שלראמוס נמאס מהפרצוף החמוץ וחוסר החשק להתאמן.

חבר הנהלה של זניט אישר שטוטנהאם הציעה 15.9 מיליון ליש"ט על ארשאבין אבל אומר שהם דורשים 21.5 מיליון ליש"ט.

7. Strawberry Fields Member

חחח, אני בטוח שהקנס השיב לברבטוב את החיוך.

8. Nayim Member

נראה לי הקנס בגלל משהוא אחר.הרבה יותר חמור - לפי מה שעורך הפאנזין של הספרס אמר לי.זה בגלל שברבה אמר שכבר הוא מת לעזוב ונמאס לו לבזבז את הזמן באימונים בספרס.

9. TheLane Member

לא קשה להאמין לגבי ברבאטוב...

יאללה, כולה עוד 5 מיליון פאונד, אם זניט אמרו את זה אז כנראה יש אפשרות שארשאבין ישקול מעבר לטוטנהאם, אם נחליף את קין בארשאבין כשאנחנו מוסיפים רק 5-6 מיליון זה חתיכת גניבה.

10. קינג לדלי Member

אגב "נעים",עכשיו סיימתי לראות בשואו ספורט את טורניר המאסטרס.
    נעים השתתף פעם ראשונה.שיחקנו עם שחקנים מוגבלים אבל השדר אמר שאנחנו נחשבים פייבוריטים.
    שיחקו שם שחקני עבר כמו דין אוסטין,ג'ון פולסטון,קלייב ווילסון,מארק סטימסון ועוד כמה שיש להם חצי הופעה בטוטנהאם.
    הגענו למצב שהיינו צריכים לנצח את ווטפורד ולעלות לגמר והובלנו 3-0 בסוף הפסדנו 4-3 כמו תרנגולים אמיתיים...
    נעים עולה על כל שחקן בכל קבוצה שהייתה שם.הוא היה ללא כושר משחק ולכן יחסית היה חלש אבל השליטה שלו בכדור מדהימה.

היה נחמד לראות משפחות שלמות של אוהדי טוטנהאם ופרנסנל(נגמר 0-0 בדרבי) יושבות זו לצד זו.
    הפרנסנלים ביציע נראו מחויכים כי הם לא רגילים לא לחטוף מכות במצב כזה...

11. spurs Member

לא מבין למה שחקנים כמו הודל, ארצ'יבאלד, קרוקס, וודל, גאלבין
    לא באים לשחק
    למה כלומניקים כמו אוסטין משחקים עבורנו?

12. קינג לדלי Member

בכל הקבוצות משחקים כאלה שחקנים שרובם לא מוכרים.
    בפרנסנל רק ריי פארלור ומרטין ההיס היו מוכרים.
    הקבוצות גם לא מביאות שחקנים טכניים כמו שמשחק קט רגל צריך להיות וזה נראה שבלוני.

בלקבורן ירדה מהקטע של "רוצים לשמור את בנטלי",ופירסמה הודעה שבה היא מודיעה שבמחיר הנכון היא מוכנה לשחרר את השחקן שכנראה עוזב את מחנה האימון שלהם בגרמניה בגלל "פציעה קלה".

13. קינג לדלי Member

14. קינג לדלי Member

טימו טאייניו יסגור בימים הקרובים על העברה בסכום של 2.5 מיליון ליש"ט לסנדרלנד.
    טימו היה שחקן מוגבל ואיטי שטכניקה לא הייתה הצד החזק שלו.
    הקהל יזכור לו את זה שהוא היה אוהד טוטנהאם מגיל קטן "היינו משחקים ברחוב בפינלנד וכל הילדים היו בוחרים שחקנים מליברפול ויונייטד ואני תמיד הייתי הודל או ארדילס".
    גם את הקטע שהוא לוקח את הזמן לקראת סוף ההארכה תוך כדי שהוא מעצבן את דרוגבה ומסמן על לוח התוצאות לצוות של צ'לסי...

http://www.youtube.com/watch?v=-wf5yuE7G38&feature=related

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יחסית לכישורים שלו עשה אצלנו תקופה יפה, קשר מוגבל ונטול טכניקה אבל מחפה עם הרבה לב, תמיד חשבתי שעשו לו קצת עוול מבחינת התפקוד כשאצל יול תמיד שיחק באגף, תמיד כששיחק כמגן או כקשר אחורי הוכיח את עצמו, באמת שחקן שרואים את המחוייבות שלו והלוואי ויישאר בתור קשר אחורי מחליף תחת ראמוס.