אלוהים ישמור, בוסטוק לא היה חתום על אף חוזה! מה אתה רוצה שנעשה במקרה הזה, נתרום כסף סתם לפאלאס? היה מו"מ עם סיימון ג'ורדן, הטיפש החליט ללכת לבית משפט וקיבל הרבה פחות כסף ממה שהוא היה יכול לסכם איתנו. ההבדלים בין מקרה קין וברבאטוב לבין בוסטוק לא יכולים להיות גדולים יותר. על וודגייט שמנו הצעה ומידלסברו קיבלו אותה, אין שום דבר רע בזה! אותו דבר אם יונייטד הייתה רק מציעה על ברבאטוב ואנחנו מקבלים את ההצעה, אבל אני לא חושב שזה מה שקרה, נכון? לא.
בסט- איך מגיעים לטופ 4 ? עשרות מאמנים באנגליה ובעולם כבר נכשלו ,זה מועדון סגור כבר 10 שנים . כמו שזה נראה כרגע לא סקאוטים ולא נעליים , רק אברמוביצי'ם למינהם . אני שמח לשמע על הידידות שנוצרה השבוע בין הספרס לחלאות , אף פעם לא היתה ידידות גדולה בין המועדונים , אני מכיר תרנגולים ששונאים אותם לא פחות מארסנל . מעניין יהיה לראות את שיתוף הפעולה בין העבד הפורטוגזי והבולגרי , יהיה שמח .
בסט,אתה נותן 100 תגובות מבלי להבין את כל הסיטואציה בכלל. אתה לא קולט את המהות של העיניין. גם אם תיתן עוד 100 תגובות על שחקנים שרוצים להתקדם,אתה לא תבין שאין קשר לזה ולטענה של לוי. תנסה לקרוא לאט את הדברים ואולי תבין למה התכוון המשורר.
העניין הוא שאנחנו לא קיבלנו את ההצעה. אמרנו ליונייטד שברבאטוב לא למכירה. ומה יונייטד עשו? כנראה tapped up (שמישהו ימציא לזה תרגום בעברית כבר) ברבאטוב וסר אלכס פרגוסון אמר לתקשורת שברבאטוב בדרך ליונייטד, כדי לגרום לזה שהוא והסוכן שלו ילחצו למעבר. דברים שרק, אבל רק קבוצות בטופ 4 עושות לקבוצות אחרות. לוי אמר שפרגוסון יהיר, והוא פאקינג צודק.
עופר,תן לי קרדיט. זה משפט שאתה חוזר עליו כל הזמן ואין קשר בינו לבין המציאות. כאחד שגולש כל היום עם אוהדי טוטנהאם אתה יכול להאמין לי. אולי שמעת את זה מהדפוק ההוא ממנצ'סטר שאוהד את טוטנהאם. רד מזה.
א- אף פעם לא היתה ידידות ,כך שחצי משפט שלי מדוייק. לגבי החלאות , בשנות התשעים עוד כשהאניטרנט היה בחיתוליו ,הם שלטו ללא עוררין בפרמייר , המון מהליין יציבו לך אותם כשנואה מספר 1 ,אם תערוך משאל תראה שאני צודק .
להגיד שטוטנהאם טיפחה את בארבטוב ורובי קין ועכשיו קבוצה אחרת באה ומרוויחה מהטיפוח הזה זו שטות כי שניהם באו כשחקנים מוכחים ולא כשחקנים צעירים חסרי ליטוש. TheLane אם אתה חושב שפרגוסון מטומטם לצאת בהצהרה כזו לתקשורת ולטעון כי לא היה דבר בעוד שאתה חושב שיונייטד כן "tapped up" לגבי בארבטוב אז זו בעיה שלך שאתה מתבשל עם עצמך ועם ההמצאות של התקשורת לגבי זה. רבותיי, ניוקאסל היתה ב 4 הראשונות, לידס היתה בין ה 4 הראשונות ואני מדבר על שנות ה 2000 ואלו דוגמאות לקבוצה שעם מנג'ר נכון,צעירים טובים ושחקני רכש מתאימים עשו זאת ועם סכומים קטנים יותר מאלה שטוטנהאם הוציאה בשנים האחרונות אז אפשר לבכות עד מחר שאין כניסה ל 4 הגדולות ואפשר להסתכל על איך עושים זאת נכון!
אכן,שכחתי את אברטון וגם טוטנהאם היתה קרובה מרחק ניצחון לעשות זאת ככה שזה נחמד שכותבים על אין כניסה בעוד שהמציאות מראה דרך דו סטרית.
כמה זה נחמד שאתה מבלף את עצמך ואת כולם , וכשהמועדוןה4 הזה סגור כמעט הרמט אתה מחפש אחד אושניים בתוך עשור . לא להאמין ,אתה הרי יודע שהפערים היו עצומים בשנים האחרונות , ובכל זאת מקשקש ומברבר לכולםיופי נחום ,לידס הצליחה בזכות מנג'ר נכון , שכחת לציין בזכות אחד רידסדייל שהארס להם את המועדון,ליצן
ודיוויד מויס לא גאון? גם ראמוס הוא אחד המנג'רים הטובים באירופה. הגישה שלך כ"כ מעצבנת איסטלנד, בעוד מרובי וסטרטפורד תמיד תקבל הסברים ונימוקים מדוע הם טוענים את מה שהם טוענים, אתה נהנה לכתוב משפט וללכת איתו כמו ראש בקיר, תסביר לי בבקשה מה כ"כ גדול בליברפול שאי-אפשר לעבור אותה, האם זה אנדריי וורונין?פפה ריינה?ראיין באבל?סקרטל? כן, יש את ג'רארד וטורס הנהדרים, אבל האם הסגל של החלאות ממרסיסייד מרשים יותר מזה של הספרס?לא בטוח בכלל, גם אברטון תמיד קרובה לאחות המטונפת, ב2004 היא חלפה על פניה ואשתקד הייתה קרובה מאוד, ארסנל של השנה יכולה להיות קבוצה שמשום מקום תזכה באליפות ומאידך לסיים מחוץ לטופ 4, יונייטד וצ'לסי אכן בליגה משלהן, כך זה נראה, אבל מדוע ארסנל ובמיוחד ליברפול סוגרות רביעייה הרמטית? מה זה מבלף את כולם?לבלף זה עם כלום, שום דבר ביד, סטרטפורד ואני הבאנו לך דוגמאות של קבוצות שעשו זאת ב8 השנים האחרונות, אתה זה שמתווכח עם כלום ביד, אני שחקן פוקר לא רע, הבלוף הוא שלך.
למה קשה לכם לקבל עובדות , יש נימוק יותר טוב מעובדה. עדיף התנצחויות עם סטרטפורד על 20 דף , מה כל כך קשה להסכים , אז אברטון הצליחה בשיניים להיכנס פעם אחת בעשור למקום רביעי מזורגג ובהפרש 200 נקודות מהאלופה , ומייד לבייש במוקדמות האלופות ולעוף , למה להיות עיוורים. זה שייש נסיון לצמצם ,זה בדיוק כפי שאמרתי , כסף, כסף , לא סקאוטים ולא מוייסים ולא נעליים , כסף ,שינווטרה , כסף בוילה , כסף בספרס, הגישה שלי מעצבנת אותך ,שמת לב לגישה שלך ,הרי כל עובדה שאני ארשום אתה תתעלם לחלוטין , כי הרי מוייס הצליח ,יופי נחמה ,עכשיו תחגוג עם סטרטפורד עוד ניצחון בויכוח ,כל הכבוד כי אני גמרתי להיום עם ההתנצחויות אתכם . לכו להתקלח דחוף , מאוד חם .
ולמה כינית את מוייס גאון ? כי הוא לקח חבורה אפורה לטופ 4 . עובדה שלאחר שנה הם נאבקו על הירידה... ולידס התפרקו.
ברור שאפשרי להכנס אבל להשוות את פעם להיום זה מצחיק. פעם לא היו סגלים כאלה רחבים לקבוצות. ברור שאפשרי להכנס אבל מדובר רק בפריצה קטנה להריח את האוויר בצמרת לעונה אחת וביי ביי. אני מדבר על להכנס לשם כדי לפרק סופית את הטופ 4. כמו שהיה כשבלקבורן היו שם למעלה, וניוקאסל, ובכל עונה הגיעה מישהי חדשה להעביר את הזמן עם "יונייטד"..