שני דברים: 1. כשניוקאסל היו בארץ פטריק קלייברט, לורן רובר ועוד כמה חברים שלא הכרתי (צעירים מהנוער, ולא הייתי כל כך בעניינים אז) היו בבר בו עבדתי באותה תקופה. הם כמובן לא שילמו על המשקאות, לא כי הזמינו אותם אלא פשוט כי הם הזמינו תוך 10 דקות שתיה באיזה 400 ש"ח ופשוט הלכו משם כשהם סיימו ואף אחד לא עצר אותם... 2. לא סתם אני אומר את זה בתור אוהד ניוקאסל, אלא בתור אחד שגר בלונדון שנה, היה פעמיים במשחקים בסנט ג'יימס פארק (כולל סופ"ש בניוקאסל כל פעם), ובאוקטובר האחרון הייתי ב-Stadium of shite בדרבי הגדול (שנגמר בהפסד שלנו 1:2). לצערי לא הצלחתי להשיג כרטיס ליציע האורחים והייתי תקוע ביציע של סנדרלנד ובנסיון להימנע מלהרצח אחרי שבסך הכל צילמתי את הקהל של ניוקאסל אחרי הגול של אמיובי (ואפילו לא הראיתי סימני שמחה, רק צילמתי!)... אני אומר את זה בפה מלא, אחרי שראיתי לא מעט כדורגל אנגלי. אין אוהדים מטורפים כמו אלה של סנדרלנד...
קרייג בלאמי יצא בעצבים (איך לא...) ממגרש האימונים של ווסטהאם. נראה שהוא דורש לעבור לטוטנהאם או לסיטי (כנראה אלינו)וכנראה שווסטהאם בסוף תאפשר לו. חשבתי שבינואר הזה נהייה שקטים וכבר הוצאנו 29 מיליון ועוד היד נטויה...
פלאסיוס היה נהדר באולד טראפורד. יש כאן קליפ שלו מהמשחק הזה.שימו לב איך הוא עושה פעולות טכניות בכל כך פשטות. קשר אחורי עם ים כדורגל.יש לו גם את הקטע שהוא שם את התחת על היריב ואז הוא בחיים לא יכול להגיע לכדור.זאת פעולה שיצחק שום הגדול היה עושה ואף אחד לא היה מצליח להגיע לכדור. http://www.youtube.com/watch?v=2nh01yAbi3g...ead.php?t=41740
הבעיה הגדולה שלנו באגף השמאלי עדיין לא מטופלת. האם באמת אנחנו צריכים לקנות את בלאמי ? אני לגמרי לא בטוח. לקראת יום ראשון: באם אקוטו מושהה, עדיף אוהרה או אפילו צארלי באגף שמאל על פני בייל כמגן.
המשחק החם של המחזור יהיה לדעתי אצלנו בליין. יותר מידי מצ' אפים שקשורים למועדונים עד כדי כך שהמשטרה הודיעה שתוסיף כוחות ותטפל ביד קשה במי שיפר את הסדר או שיקרא קריאות לא ראויות. יש כאן את סקאמבל שבגלל שירים עליו נעצרו 16 אוהדי טוטנהאם. יש את אוהדי פומפי שמכינים שירי נאצה לרדנאפ ודפו. דייויד ג'יימס אמר שכל עוד השירים לא הומופוביים או גזענים אז הוא מבין את ההקנטות לשחקנים ולמאמנים שעזבו. יהיה חם,למרות שנראה לי שחוץ משירים פיקנטיים ביציעים לא יהיה הרבה. אצלנו יעדרו ג'ינאס הפצוע,ואקוטו שירצה בחוץ את המשחק האחרון שלו. רק לא בייל בהגנה !
כלפי סקאמבל. נעצרו 16 אוהדי טוטנהאם ששרו לו שירי איידס ועל הבעיות הנפשיות שלו... זה רק אחד השירים... http://www.youtube.com/watch?v=w2qwwQj2NNM
לא בטוח שהוצאנו 29 מיליון פאונד, עסקת פאלסיוס בסכנה עקב התענינות כפולה ממנצסטר: סיטי רוצים את פאלסיוס כמו כן דיילי מייל מדווח על התעניינות של הסר הסקוטי חובב המסטיקים ע"י השוואת ההצעה על פאלסיוס גם אם חלק מהדיווחים הם שמועות, זה ממש לא נראה סגור !!
השיר החדש והמתוקן על סקמבל... Sol, Sol Whatever they may say We don't care if you're black or gay But we'll still hate you till your dying day Cos you're a judas c@nt Is that okay?
התוצאות של בלקבורן וווסט ברום רצחו אותנו. ניצחון מחר מעלה אותנו למקום 12! תיקו למקום ה-16, אבל הפסד.... שאלוהים יעזור לנו. אנחנו חייבים לנצח את זה.