טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. TheLane Member

אני מניח שאוהדי יונייטד, בניגוד אלינו, היו מקבלים בקלות מצב כזה ולא היו מתוסכלים ממנו. היי, אולי זה נכון כבר עכשיו, רונאלדו השתמש בכם כמקפצה למועדון גדול יותר-ריאל מדריד.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/08
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריאל, קל לראות שנולדת לזמן מסויים של הכדורגל כי אתה חושב שלכדורגל מגיע שיהיה מצב כזה של קבוצת עילית וקבוצות "אחרות", תעצור פעם לחשוב איך קבוצה יכולה להפוך לקבוצת עילית כשכל פעם שיש לה שחקן מוצלח עטים עליו?
    האם צ'מפיונס ליג, אליפות, זה כל מה שיש בעולם הזה ומלבדו כלום ושום דבר? טיפוסי.

3. THE STRETFORD END Member

פרגוסון:

"It's going to be very embarrassing for them [Tottenham] because they are basing their complaint on quotes from a newspaper that were never from me,"

You know what Daniel Levy is like - he is different," said Ferguson. "I am sure our legal people will be looking at it to see what we can do

TheLane
    רונאלדו נשאר ביונייטד כי ככה החלטנו שיהיה,
    אז מי פה מתוסכל?

לכו תחפשו גרגירים,
    קוקוריקו.

4. George Best Member

כן, פשוט אתה נולדת אי שם בשנות ה60 והיית הולך לראות משחקים עם פיטר ברחבי המולדת וכמובן אחרי המשחק קטטה עסיסית הייתה בגדר חובה....

בולשיט אחד גדול.
    בוודאי שיש דברים מעבר לליגת אלופות ותארים, אבל ההבדל הוא שאני לא זה שחי בסרט,
    ויודע שזה מה שמושך שחקנים מקבוצות כמו טוטנהאם לעבור לקבוצות גדולות.
    אתה גם בטח שלא יכול לצפות משחקן כמו ברבאטוב להישאר כל הקריירה שלו אצלכם,
    מילא אם היה שחקן בית שזה משהו אחר.
    "תעצור פעם לחשוב איך קבוצה יכולה להפוך לקבוצת עילית כשכל פעם שיש לה שחקן מוצלח עטים עליו? "
    מה?אתה רציני?
    למה, לוקחים לאותה קבוצה את השחקנים תמורת פיינט+צ'ייסר?
    משלמים על השחקנים האלה סכומי עתק שעוזרים לאותה קבוצה להתקדם בגדול.
    מקבלים 20-30 מליון פאונד עבור השחקן(רוני, קאריק, רובי קין, ברבאטוב...) ועם הכסף הזה מחזקים את הקבוצה עם כמה שחקנים מצוינים.
    קח את עצמך כדוגמא -
    אם אתה תקבל עכשיו הצעה ממשרד גדול יותר, בעל רזומה מהגדולים שיש עם שכר טוב יותר,
    אתה לא תעזוב?אתה צריך להבין שככה הדברים היום.
    זה לא שנות ה50 ששחקנים היו משחקים עבור הסמל וכסף לא היווה פקטור.
    כל אחד דואג לאינטרסים שלו.
    כשתהיו קבוצה שמגיעה באופן קבוע לטופ 4, שזוכה פה ושם בתארים, וההכנסות שלכם כתוצאה מכך יעלו משמעותית -
    תהיה לכם את הפריבלגיה לדחות הצעות של 20 מליון על קין ו30 על ברבה ואפילו לכעוס עליהם אם ירצו לעזוב.
    לא זכור לי שכעסת על ברבאטוב כשעבר אליכם,
    לא זכור לי שכעסת על וודגייט כשעזב קבוצת תחתית בינואר כדי להצטרף ליחידת הריבועים של ראמוס,
    על אותו משקל.צא מהסרט.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיך אפשר להגיע לטופ 4 אם כל פעם שיש שחקן שהוא פחות או יותר ברמה של טופ 4 כבר חוטפים אותו?
    קל לדבר מצד אחד של המתרס אבל אתה לא מבין כלום!
    לא, לא נולדתי בסיקסטיז, גם לא בסבנטיז אבל כן הספקתי לראות קבוצות צמרת מתחלפות, אולי לא תמיד האלופה אבל בטח המקומות שמתחתיה, כשנולדים להכיר אליטה מסויימת כשהשאר הן "שאר הליגה", ואם קבוצה מנסה להיכנס וכיום אין מה לעשות זה דורש הרבה כסף, איך אפשר לעשות את זה כשזה לא מתאפשר? אני לא מאשים את הקבוצות אבל המצב הוא אבסורדי ולא בריא מבחינה ספורטיבית!

6. George Best Member

וכמה לא מפתיע שאתם מקרקרים כשזה מגיע מהקבוצה שלכם.
    טוטנהאם הוטספר, הקבוצה שלך, עושה לרוברס פחות או יותר את מה שאנחנו עשינו עם ברבה.
    לא שמעתי תלונות פה על ראמוס...
    מאז ומתמיד הטופ 4 מחזקות את עצמן בשלל הכוכבים המסתובבים ביתר הליגה,
    מעניין שפתאום צמד החלוצים שלכם מעורבים זה נהיה בלתי נסבל...
    ותאר לך מה היה קורה לו היה נאמר לברבאטוב בפגישה איתכם לפני שחתם שאת טוטנהאם הוא לא יעזוב כל עוד תהיו מרוצים ממנו.נראה לך שהוא היה חותם?
    אתה צריך להבין שאתם קרש קפיצה.

איך מגיעים לטופ 4?
    שוב, על השחקנים הללו מקבלים הון תועפות.
    בשוק מסתובבים עוד כל מיני ברבאטובים ומודריצ'ים למיניהם,
    צריך סקאוטרים טובים ופשוט(זה לא פשוט) להביא את השחקנים הנכונים.
    עם 30 מליון שתקבלו על ברבה, תוכלו להביא את בנטלי ועוד שחקן בולט בליגה(אולי סנטה קרוז..),
    במצב כזה יש לי תחושה שלא יהיו פה יותר מדי מרמורים על כך שבלקבורן לא יכולה להתקדם...

ותענה לי בבקשה על השאלה ששאלתי אותך בהודעה הקודמת לגבי העבודה שלך.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה שוב לא מבדיל בין נסיון להעביר מקבוצה חסרת אמביציות (בלקבורן) לקבוצה עם אמביציה לבין שוד של קבוצה ששואפת להתקרב אליה קצת.
    אתה מוזמן לעבור על דבריי מבעבר והרבה לפני שברבאטוב וקין עמדו על סף מכירה ותראה שאמרתי בדיוק אותם דברים בעבר.
    אני צריך להבין שאנחנו קרש קפיצה? מי קבע זאת? בטח לא הצ'יירמן של המועדון שכבר שנים מוציא לא מעט כסף בשביל שלא נהיה "סתם קרש קפיצה" - פה קבור הכלב, ופה בדיוק קבורה הקונספציה המוגבלת שלך, ועד אז אתה מוזמן להמשיך לדבר בסיסמאות - אני כנראה לא זה שישנה את המצב.

8. קינג לדלי Member

בסט,אתה כל היום דואג לנו לכסף שנקבל ! כמה חביב מצידך !
    בלי הכסף הזה ממש לא היינו יכולים להביא את בנטלי...

אם אתה יכול להשאיר לנו גם מעטפה של 5 פאונד אנחנו מאוד נשמח.

9. George Best Member

"אבל דוד, הלך כל הכסף...".

גיא,
    אני מבין לפי השורה הראשונה שאתה מתכוון לליברפול ורובי קין,
    אם יש לך ספק מה המהלך הנכון שאתם צריכים לנקוט בו(אם ההצעה היא אכן 20 מליון פאונד) -
    מצבך לא טוב.

10. קינג לדלי Member

יש לנו עוד 40 מיליון אם אנחנו רוצים ומבלי לשחרר אף אחד.
    רק עכשיו עומדים להיכנס מיליונים לקבצה מכיוון סנדרלנד.
    אל תדאג לכסף שלנו.

ואחרי הכל הלוואי שהכל יסתדר וברבה ינחת בברצלונה.

11. Claret&Blue Member

אבל מה זה משנה מהצ'יירמן חושב אם השחקן הוא זה שרואה בכם קרש קפצה בסופו של דבר?
    כן, נורא מעצבן לראות שחקנים שהמועדון שלך טיפח עוברים לקבוצה גדולה יותר(במיוחד כשאלו שחקני בית ואני חוויתי את זה על בשרי) אבל בסופו של דבר אין מה לעשות.
    חוזים בימינו שווים לתחת כמו שאנחנו רואים כל שבוע, והדרך היחידה של מועדון כמו טוטנהאם נניח לעשות את הפריצה הגדולה היא לקחת את הכסף שמוצע על השניים ולהביא שחקנים טובים מספיק כדי שיעזרו לקבוצה להתברג בטופ 4. אני בטוח שלדניאל לוי יש חזון שהוא שוטח בפני כל שחקן שעומד לחתום במועדון, ועובדה שלשחקנים כמו מודריץ' ודוס-סאנטוס זה דיבר למרות שהיו קבוצות אחרות מעוניינות.

12. George Best Member

רובי,
    אני הגבתי לבקשה שלך למעטפה של 5 פאונד...

דניאל,
    חזון + מקום בהרכב + משכורת מפוצצת.

גיא,
    אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה שלי.

13. בועז Member

יש הרבה במה שבסט אומר. מצחיק לראות גיא שאתה יוצא נגד כל האימפריאליזם בליגה שמונע מקבוצתך האהובה(דרך אגב, לא רק ממנה!) להתברג בין 4 הראשונות, אבל שוכח שאתם מתנהגים בדיוק ככה.גם אתם דורכים על קבוצות אחרות. הדוגמא של וודגייט טובה מאוד והוא בטוח לא היחיד, גם ג'רמיין דפו שעבר, לנון,בנט ואלה רק שמות טריים יחסית.

כשהתחזקתם והתחמשתם במהלך הקיץ עם רכישות באמת מרשימות, הייתם נראים מפחידים במדיניות הזו בדיוק כמו קבוצת טופ-4, ואז כמובן שהעניין הזה פחות הפריע לכם כי כנראה שגם לוי גילה שזה מה שצריך לעשות כדי להתברג ברביעיה הראשונה, לקנות אוסף כוכבים. אבל בשניה שמשהו קצת משתנה מתמונות היום כיף בים של ראמוס, ישר זה לא בסדר.

14. TheLane Member

משעשע, כשפרגוסון מתלונן על ריאל ומשיג מזה כלום ושום דבר זה "כדי להרתיע", אבל כשאנחנו עושים את זה זה "מביך", גם אם לא יצא מזה כלום (כמו שלא יצא כלום מהתלונות שלכם על ריאל), פרגוסון לא יצא גאון במיוחד בהצהרה הזאת.

אני עדיין מחכה שתגידו לי מתי ראמוס התראיין לתקשורת ואמר שבנטלי תכף חותם. כי על זה אנחנו מתלוננים בנושא יונייטד וברבאטוב, וליברפול וקין. אל תתנו לחוקים להטריד אתכם, אתם טופ 4.

15. George Best Member

עוד דוגמא לא פחות בולטת ואולי אפילו יותר - ג'ון בוסטוק.
    מי שנחשב לאחד הכשרונות הגדולים בכדורגל האנגלי,
    נגנב מהנשרים תמורת כמה מאות פאונדים עלובים,
    שחקן בית שטופח במחלקת הנוער במשך שנים,
    אבל כשמדובר בטוטנהאם יש רק צד אחד למטבע.

לא זכור לי שבכו פה כשבולטון נכנעה ללחץ של צ'לסי ומכרה את אנלקה מה שכמעט הוריד אותה ליגה,
    לא זכור לי שבכו פה כשוודגייט, קפטן בורו להזכירם עזב קבוצה במצב קשה לטובת הספרס,
    ועוד דוגמאות מפה ועד ניו-זילנד...
    זו לא תופעה חדשה,
    אולי כן עבור הפרגיות,
    כי כולם חוץ ממכם כנראה מבינים זאת, גם אוהדים של קבוצות שחטפו להם שחקני בית ענקיים(תחשבו איזו קבוצה הייתה לווסטהאם אם לא היו קונים מהם את השחקנים...),
    תביאו רב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx