גיא, תודה רבה מעומק הלב על ההצעה! אם כבר לנסוע אז זאת הדרך, במקום לשלם לספסרים עדיף ישירות לקבוצתנו האהובה (שיהיה כסף לרכישות ההזויות הבאות סתם...) לדלי, המסר שלך נקלט, אני מגיע. שבירת הנאחס עליך שום תירוצים לא מתקבלים. אלון באם אתה עדיין בארץ הקודש, תיצור קשר בבקשה בהודעה פרטית לצפרדעים מהצד האפל של צפון לונדון, חן חן על הברכות והעידוד המורלי!
הסאן טוען הצעתנו על פלאסיוס התקבלה ע"פ הסאן נותר רק לסכם את התנאים האישים עם השחקן - מכשול עביר. הייתי רוצה להאמין שזה נכון, אבל הסאן לא מצטיין באמינות יתר, כך שאני די סקפטי.
אם יש למישהו בקבוצה הזאת שכל שימכרו את דארן בנט עכשיו, את הכסף ששולם עליו כבר לא נחזיר אבל השמועות אומרות שוילה הציעו משהו קרוב לזה.
ג'ובני דוס סנטוס בדרך לפ.ס.ז. ? http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...p.html?ITO=1490 השמועה הזאת רצה כבר כמה ימים. לדעתי צריך קצת סבלנות איתו כי הוא רק בן 19 ועדיין מתאקלם. אגב גיא,השמועות אומרות שגם ניסינו לעשות טרייד עם סנדרלנד ולהעביר להם את בנט תמורת ג'ונס. הם לא הסכימו.
יש שני שחקנים שאם בסנדרלנד יוותרו עליהם, האוהדים ישרפו את המועדון: קנווין ג'ונס וקיירן ריצ'ארדסון. 2 השחקנים האהובים על הקהל (הכי פסיכי באנגליה אגב), ולא יהיה קל להוציא אותם מאצטדיון האור.
הלו,נגמרו הימים של אהוד בן טובים ושריפת צמיגים... ואיך אוהד של ניוקאסל יכול לתת להם את המחמאה כ"הכי פסיכים באנגליה" ? אגב,סיפרתי את זה כאן אבל אתה בטח לא קראת. שניוקאסל הייתה בארץ ישבנו (אני סטרטפורד ואיסטלנדס)ביציע שלהם.פתאום תוך כדי שהמשחק כבר התחיל ואוהדי ניוקאסל עסוקים בו ובלאיים על אוהדי סכנין,אני רואה שעולה ליציע בחור הזוי עם חולצה של סנדרלנד והילד שלו לצידו. הם הצליחו לעלות על למעלה מבלי שהבחינו בהם.כולנו ידענו שברגע שאחד יקלוט אותו הוא בסכנת חיים. הלכתי ושאלתי אותו בשקט למה סנדרלנד ? הוא מילמל משהו לא מובן. תוך שנייה נשמעה הקצרחה "יו פאקינג קאנט" ע"י אחד השמנים והמקועקעים שבאוהדי ניוקאסל. הוא חטף כמה אגרופים והצליח לברוח בטיל במדרגות למטה כשבדרך הוא חוטף עוד כמה צ'פחות טובות... הגארדיאן מפרסם שלהארי נמאס מג'ינאס ובנט ושהוא מחפש להם קונה. אם לא בינואר אז הם יעזבו ככל הנראה בקיץ.
אני תמיד הייתי ממצודדי ג'ינאס גם בתקופות שפחות אהבתי את מה שהוא עושה הביקורת שלי עליו הייתה הכי פחות נוקבת וחריפה. לדעתי ג'ינאס הוא שחקן טוב, טוב מאוד אפילו. הוא עושה דברים שלדעתי לא תמיד מורגשים כן הוא לא קשר אחורי. אבל הוא עוזר בהנאת כדור גם אם לא ממש רואים את זה, אני חושב שאם תמדדו את כמות הפעולות הלא טובות שלו תגיעו למספר חד ספרתי ולא אני לא מדבר על משחק אחד. כשהוא מגיע בהברקה (וזה מה שחבל אצלו שהוא יותר הברקות ופחות יציב) הוא נהדר, ואיך אפשר בלי שחקן שיודע להתעלות נגד פרנסנל. לדעתי תהיה טעות למכור אותו, אני לא אומר שג'ינאס צריך להיות השחקן המוביל כי הוא הוכיח לנו שהוא לא כזה, אבל הוא בהחלט שחקן סגל ראוי שעלינו להשאיר.
והשמועות גם אומרות שבלאמי דרש לעבור אלינו. http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/foo...icle5530106.ece
עד כמה שאני לא תופס מבנט בימים כתקנם אני עוד יותר לא תופס מקנווין ג'ונס, חלוץ מוגבל שיש לו כוח ונגיחות חזקות. זהו. שום אינטיליגנצית משחק. מזל שסירבו. אם וילה באמת מתכוונים לשלם מעל 10 מיליון ליש"ט על שחקן סטטי כמו בנט למכור אותו ומהר.
רדנאפ מכחיש שהוא רוצה לשחרר שחקנים ואומר שהוא רוצה את כולם בקבוצה כולל ג'ינאס. http://www.setanta.com//uk/Articles/Footba...nce/gnid-35762/