מהדיון על בייל (שהוא אכזבה בפני עצמה, בעיקר לי שהתאהבתי בו קשות אשתקד), אני מסיט את זה לדיון על איתן השועל מהפורום. איתן התקשר אליי לפני שבוע בבקשה לעזור לו להשיג כרטיס למשחק נגד ארסנל עוד חודש. כל ישראל אחים ויהודים ערבים זה לזה לכן כמובן שהתנדבתי לעזור, אבל כמובן שדרך האתר הכרטיסים אזלו מזמן. איזה סוכן לא מיומן מדי הציע לו כרטיס ב-180 יורו, אז אמרתי לו - חכה. עשיתי לו forward למייל שקיבלתי מהקבוצה על עסקאות executive יוקרתיות, VIP שכזה, שכולל ארוחה, כיבוד, לפני המשחק לשבת בחברת אגדות טוטנהאם, בקיצר שמנא וסלתא, ב-195 פאונד, שזה כיום ממש לא הרבה יותר מההצעה שהסוכן הציע לו, וכמובן החלק הכי טוב - לשבת במפלס המערבי התחתון, כלומר לראות את השחקנים ממש בגודל טבעי, כמעט אם לא מגובה הדשא. איתן השועל יצר איתם קשר ועשה זאת, יסעד את ליבו בחברת אגדות מועדון בארוחה יוקרתית ואז יתפנה לשבת באחד המקומות הטובים שיש בליין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
לא רוצה לבאס, אבל שילמתי קצת פחות מחצי מזה בשביל לראות את צ'לסי - ליברפול ואת סנדרלנד - ניוקאסל בתחילת העונה.. (אם מוסיפים את ה-80 פאונד שעלתה לי ההופעה של אואזיס כמה ימים לפני כן אז כבר מגיעים כמעט למחיר של הדיל הנפלא הזה...)
ערן, ביום ראשון איתן יכול לארגן טרמפ עבורי אליך. הוא אומר שהוא מנוחס אצלך אז תחשוב מה אפשר לעשות כי אני רוצה להיפרד ממך כמו שצריך. דרבי זה דרבי ואיתן הולך לקבל וואחד אווירת דרבי, זה מסוג המשחקים שיש בהם אווירה בכל יציע, הוא הולך להתחכך בשחקני עבר ולהרגיש את הליין מהביפנוכו. אני עוד אתפוס שיחה עם איתן ואנחה אותו מה לעשות לפני, אמנם הוא יהיה שם די מוקדם אבל שלא יוותר על ביקור ב-Bricklayers. אם יש משחק להיות בו VIP זה זה.
אני ישבתי מספר פעמים בבוקס באפטון פארק ואני חייב להגיד שלמרות הפינוקים(ישבתי צמוד לטדי פאקינג שרינגהאם), החוויה היא לא אותה חוויה. בבוקס אתה מרגיש קצת מנותק מהיציע ומכל האווירה.
חייב להיות בבריקליירס לפני דרבי ! שום מנחוס ! יום ראשון אתם אצלי שניכם ! רודס,אני שמח שאתה מתלהב מהומור "מתוחכם"... שתהיה לי בריא...
איתן,אני מבין שהלכת על זה. Here is your opportunity to see the North London derby on Sunday February 8 and experience superb hospitality at The Lane. Enjoy not only pre and post match hospitality within the Club Marquee, situated on the West Stand Forecourt, but also watch this hugely anticipated match from your own reserved West Stand Lower Tier seat. This superb hospitality package includes: · Arrival from 11.00am · Celebrity and Spurs Legends Appearances · Archive Video Footage on Plasma Screens · Complimentary Match Programme · Pre Match Brunch · Cash Bar pre and post match · West Stand Lower Tier Match Seat Price: £195 plus VAT per person To reserve your places please call the Spurs Sales Team on 0208 365 5010 or email corporate.hospitality@tottenhamhotspur.com. Hospitality places are limited so book now to avoid disappointment כל זה רק ב 195 פאונד ??? לך תידע אם לא תפגוש את ארדילס,פרימן,אולי גלן הודל ! אתה מגשים חלום שלי !
מה שנקרא, אנחנו יהודים ואנחנו יודעים איך לעשות כסף על תיירים שבאים לראות אותנו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx