הסקיי פירסם כבר אתמול שהארי רדנאפ היה במשחק של אינטר כדי לבחון אפשרות להביא את אדריאנו לטוטנהאם בהשאלה עד סוף העונה. נראה שסופית זמנו של דארן בנט בטוטנהאם קצוב והארי לא כל כך מאמין בו לטווח ארוך. אדריאנו בחור מאוד בעייתי ואם להביא אותו זה אך ורק בהשאלה. http://www.skysports.com/story/0,19528,118...?20090113230535 אגב,השחקן השני שהארי מנסה להביא בהשאלה מאינטר הוא אולבייה דאקור.שחקן שמאוד אהבתי פעם אבל היום כבר בן 34.
מכל 7000 השמות שמקושרים אלינו השחקן שבאמת הייתי רוצה הוא וויסטון פלאסיוס. דאונינג כמעט בטוח יחתום בקיץ וזה גם מה שרמז סאותגייט היום. פלאסיוס הוא שחקן שבאמת יכול לעשות את ההבדל.הקבוצה הזאת לוקה בקשיחות בעיקר באמצע.ג'ינאס לא שחקן פיזי כמובן שלוקה ולנון לא.זוקורה נראה כמו הקשוח היחיד וגם הוא מקבל 2 צהובים בעונה. פלאסיוס חוץ מטכניקה נהדרת יש לו גם קשיחות והוא נכנס כמו שצריך. ברוס אמר היום שלא פנינו אליהם אבל שהוא יבין שחקן שרוצה להתקדם כי גם הוא היה כזה.
סקיי מדווחים על הצעה של טוטנהאם על פלסיוס, הצעה שכבר הספיקה להידחות ע"י וויגאן. הסכום הוא 10 מיליון פאונד.
יופי, טוטנהאם כ"כ נואשה לקשר אחורי (יש לה את זוקורה, ג'ינאס והאדלסטון), עד שהיא פונה לקשיש דאקור, שלא רואה מגרש באינטר. רדנאפ במצב קשה, הא?
לא נראה לי שצריך להתרגש יותר מדי. מוריניו לא רוצה אותו ולטוטנהאם אין מה להפסיד.. אני בטוח שרדנאפ לא בונה עליו שיציל לו את הקבוצה אבל לקחת אותו עד סוף העונה כגיבוי מהספסל זה לא רעיון כל כך רע.
דייב ווילאן לא שחה אותנו אלא הבהיר שהוא רוצה יותר כסף. ככה זה בינואר,כולם סוחטים את כולם. "We don't want to lose him but Tottenham are really determined to sign him," Whelan told BBC Radio 5 Live. "For that lad, £10m is not enough. We are definitely looking for more than that, that's for sure." "(Boss) Harry Redknapp saw him against Spurs and the lad was outstanding," Whelan added. אני מת על השחקן הזה.
הנוער עלו לסיבוב החמישי אחרי ניצחון חוץ בוואלי על צ'רלטון. בוסטוק כרגיל כיכב עם שני שערים,אחד מ 40 מטר ! אוביקה הוסיף אחד. 42.42: GOAL - SPURS. Absolute stunner from Bostock who picked up the ball in a central position fully 40 yards out, looked up and smashed a thunderbolt into the top right corner. As sweet a strike as you'll see. Charlton 0, Spurs 1 59.39: GOAL - SPURS. Bostock in space again, central, 30 yards out, Obika's run took the central defenders away and Bostock used the extra space to move forward a few yards before firing low from just left of centre back across Christie into the bottom right corner. Charlton 0, Spurs 2 77.45: GOAL - SPURS. Parrett in possession on the right side of midfield threaded fine pass to Obika, right on the shoulder of Charlton's defensive line, he controlled and finished in style, bottom corner. Charlton 0, Spurs 3 Spurs: Oscar Jansson, Adam Smith, Sam Cox, Yaser Kasim, Steven Caulker, Callum Butcher, Paul-Jose M'poku (Kudos Oyenuga, 88), Dean Parrett ©, Jon Obika, John Bostock (Coskun Ekim, 83), Andros Townsend. Subs: Jamie Butler (GK), Nathan Byrne, Jake Nicholson.
שמועות שהגשנו הצעה משופרת של 14 מיליון על פלאסיוס. יש לי הרגשה שוויגאן רוצים למכור. מתי נקנה פעם שחקן בפחות מ 14 מיליון ? http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...d.html?ITO=1490
מעבר לנתון הסטטיסטי/פיקנטי, יש בזה משהו גם ברמה המקצועית? האם הוא משחק גרוע כאשר הוא עולה בהרכב? האם יש לו אשמה ישירה בהרבה שערים, הפסדים וכו'?
חלש להחריד. אקוטו והוא זה עולם אחר בעמדה הזאת.לא יודע איך להגן,לא יודע איך לעמוד,משגע את כל ההגנה. ברנלי כמעט ירדו למחצית עם 2-0 בגללו. משחק כמו ילד,וגם הצד ההתקפי שאמור להיות חזק לא קיים. מה שמדהים הוא שהארי אמר שהוא לא יודע להגן ואחרי ההרחקה של אקוטו בחר להציב דווקא אותו בעמדה הזאת.