טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. Karel Poborsky Member

משחק חשוב מאוד היום בחוץ מול וויגאן. הסיכויים להגיע לאירופה דרך הליגה הם כרגע אפסיים למדי אבל חובה על טוטנהאם לנצח על מנת להימלט מהתחתית הבוערת,לעלות מעל הקו האדום ולנסות למצוא מוטיבציה ואוויר לנשימה להמשך הדרך גם בגביע הליגה,אופ''א והגביע האנגלי אליהם תהיה חייבת הקבוצה להגיע מפוקסת כשסכנת הירידה בארצה אינה מרחפת מעליה,שחקן הרכש החדש-ישן ג'רמין דפו בהחלט יכול וצריך לעזור לקבוצה להיחלץ מהבוץ העמוק בו היא שקועה.
    המשימה היום מול וויגאן בחוץ היא קשה מאוד במיוחד לאור יכולתם המעולה של הלאתיקס בתקופה האחרונה והתמקמותם המפתיעה במקום השביעי אשר מציב אותם רחוקים יחסית מהתחתית, אם וויגאן תנצח היום את התרנגולים אפשר יהיה להכתיר אותה כהפתעת העונה עד כה במקומה של האל שמוכיחה עצמה במחזורים האחרונים כאפיזודה חולפת וכקבוצה שוקעת שפוסעת לכיוון מאבקי הירידה.
    אין ספק שמאמן וויגאן סטיב ברוס(בעבר כוכב במנצ'סטר יונייטד)מוכיח עצמו כמאמן מקצועי ומתקדם ושאם ימשיך בקו בו הוא מצוי כעת בהחלט ניתן לראותו הופך להיות אחד המאמנים הבכירים בליגה האנגלית.

2. Gnus Avenue Member

3. קינג לדלי Member

לא זוכר מתי עלינו עם שלושה בלמים.
    הארי כנראה רוצה מצ' אפ עם הכח של הסקי וזאכי.
    לנון בספסל וזה מעצבן אותי.גם בנטלי בספסל.

גומס,בייל,המלך,וודגייט,דוסון,צ'ארלי,זוקורה,אוהרה,לוקה,פאב,דפו.

ספסל : סזאר,הדלסטון,ג'ינאס,בנט,קמפבל,בנטלי לנון.

4. spurs229 Member

הרכב הזוי לחלוטין של רדנאפ.

למה לקחת את אחד הבלמים היותר טובים באנגליה ולשים אותו בתפקיד שהוא לא מכיר?

למה לקחת קשר דפנסיבי בינוני ולהציב אותו כקשר ימני, איפה שיכולים לשחק לנון או בנטלי?

למה החלוצים היו מרוחקים קילומטרים מהקישור? אפילו אם היו משגרים גראד הוא לא היה מגיע אליהם.

מגיע לנו.

ציונים:

גומז 6.5- כמה הצלות מצויינות, היה חייב לצאת לכדור בגול, הנגיחה הייתה כמעט מהחמש.
    צ'ורלוקה 6- טוב בהגנה, לא מסוגל לתקוף לבד.
    וודגייט 5- כמ טעויות מוזרות וכדורים שפשוט חלפו לידו.
    דוסון 7- האיש הכי טוב בספרס. נלחם, מציל כדורים ואפילו תוקף.
    בייל 6- קשה לו בהגנה.
    זוקורה 4- המספר שלו על הגב הוא גם הציון שלו. זוועה בתור קשר ימני, לא מספיק טוב במרכז אחרי שלנון נכנס.
    קינג 5- לא קשר!
    מודריץ' 4.5- לא תרם כלום, לפחות הכניס קצת מרץ.
    או'הרה 6- ניסה יותר מהרוב, אבל מאוד לא מדוייק.
    דפו 5- הוא היה... ג'רמיין דפו.
    לא נטל חלק- רומן פאבליוצ'נקו.

Last edited: Jan 12, 2009
  5. קינג לדלי Member

בפעם הראשונה אפשר לומר שרדנאפ הפסיד את המשחק לבד.
    ההרכב המוזר עם לדלי בקישור,ללא לנון,עם לוקה לבד,עם דפו ופאב שהשחקן הקרוב אליהם נמצא 100 מטר מהם.
    והכי גרוע,ראית שבייל אפס אז אתה מנסה אותו פעם אחר פעם וכל פעם נכשל ? אפילו ברנלי גמרו אותו אז ולנסיה ?הוא פשוט לא יודע איפה לעמוד ואת הקרן כמובן הוא סידר.
    לא הגנה,לא קישור כלום ! והכל בגלל ניהול משחק גרוע היום.
    וויגאן קבוצה טובה מאוד עם פלאסיוס הנהדר (הלוואי עלינו),ולנסיה והכח של הסקי וזאכי למעלה.
    הם בונים גם כל הזמן על הכדורים הנייחים הנהדרים של טיילור (ברמה של בקהאם,אין דברים כאלה) ובסוף הוא גם בישל.

אנחנו מסובכים ! ראבאק זה מחזור 21 ! אם לא נתחיל לשחק בתשעה הקרובים אנחנו במאבק עד הסוף !

גומס - 6 אני מתפלל שהפציעה ברגל לא רצינית.
    צ'ארלי - 5 שקט ואחד הבודדים שהיה בסדר.
    וודגייט - 5 התקשה מול הכח של החלוצים שלהם.
    דוסון - 6 היחיד שהתמודד נהדר עם כדורי הגובה.ברגע שנפצח 10 דקות לסיום היו להם שלוש נגיחות במצבים נוחים ואחת נכנסה.
    בייל - 2 שיקח שנה שנתיים חופש עד שיגדל.הארי הורג אותו ואותנו.
    לדלי :aaa8: -5 התקשה בעמדה הזאת.הארי חשב כמו דייויד פליט היום וככה זה גם נראה.
    זוקורה - 5 אפור.
    אוהרה - 6 לפחות רוצה ונלחם.
    לוקה - 4 גם הוא נקבר תחת ההחלטות של הארי.
    פאב - 4 לא מאשים אותו.
    דפו - 4 כנ"ל.

לנון במקום להיכנס ולשחק עם לוקה נכנס במקומו.
    בנט החליף את פאב ודוסון נפצע ובמקומו ג'ינאס נכנס ואיבד את פיגוארואה בקרן.

המצב פקקטה.

6. spurs229 Member

ד"א ראוי לציון גם השופט ששרק לכל מיני עברות מגוכחות לשני הצדדים ונתן לנו 3 צהובים לא מחוייבי המציאות.

עד השבוע הבא צריכים להתאמן בדבר אחד- התקפה. כי כמו שאומרת הקלישאה הכי שחוקה והכי הכי נכונה: "מי שלא מבקיע, סופג".

7. קינג לדלי Member

בואטנג הושאל לדורטמונד.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4780946,00.html

בשני מחזורי הליגה הקרובים אנחנו בבית מול פומפי וסטוק.
    אם לא נתחיל לנצח עכשיו אז אני לא יודע מתי.

אגב,המאזן של בייל נשמר.עוד משחק ליגה איתו ועדיין לא ניצחנו.
    לא נתקלתי בדבר כזה.

Last edited: Jan 12, 2009
  8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתחת לכל ביקורת. ממש מדכא. היה לנו רצף משחקים שהיינו צריכים לנצל כדי ליצור מרחק מהקו האדום ובמקום זה קיבלנו בעיטה לביצים.
    אם אני מסתכל על אשתקד, לפחות היה לנו הכוח לרוץ קדימה כדי לפנות אוויר בריאות לקראת וומבלי, השנה נראה שאנחנו לא מסוגלים לזה וזה פשוט מדכא. העונה הזו התפוצצה לנו בפנים כבר אבל הרע עוד לא מאחורינו, זה עוד יכול להתדרדר ואם את הליגה שרפנו, חבל שנפגע בעצמנו באקסטרה לחץ כשהמטרה העיקרית של העונה מגיעה עוד פחות מחודשיים.
    המערך של רדנאפ היום היה מזעזע והוא נכשל בלשנות איתו, בבקשה לא לשים לנו את לדלי שוב קשר אחורי, הוא לא עשה את זה כמו שצריך לפני הפציעה אז אין שום סיבה שהוא יעשה את זה בלי סחוס בברך. ובכלל, נגד קבוצה עם מרכז שדה לא התקפי ומרשים במיוחד, למה מערך כל כך הגנתי? למה עכשיו? 3 שחקנים שיוצאים קדימה זה פשוט מעט מדי, ובייל היה היחיד מאחורה שהצטרף, ועשה חרא עבודה.
    איזו עונה מדכאת. הרכש לא עומד בציפיות ואפילו הנקודות החיוביות מעונה שעברה לא בתמונה - האטון גמר את העונה, וודי ובייל פשוט לא משחקים כמו עונה שעברה, ואני פשוט לא מצליח להבין מה עשינו לא נכון.
    בשתי העונות האחרונות בטח לא החלשנו את עצמנו, למעט החוד העונה, בשום אופן זה לא היה צריך לסגת באופן כזה, איך קוה שבשיא ההליכה קדימה פתאום דופקים רוורס כזה? צפיתי בשבת בסיכום העונה הקודמת ולא הצלחתי להבין מה פשוט לא דפק.

אנחנו מסתבכים כדרכנו קודש ושחס וחלילה העונה הזו לא תסתיים בקטסטרופה. אנחנו גם ככה על סף סיום מסורת קצרה של השתתפות באירופה, תוספת של התחלת מסורת בליגת המשנה היא תענוג מפוקפק שאני מוותר עליו בכיף.

כל הכבוד על הקרקוע של של בנטלי, למה לנון? ועל הדרך קח את בייל בבקשה.

9. קינג לדלי Member

עם כל העצבים והלחץ,אין מצב.

טוטנהאם בחיים לא תרד ליגה.
    אלא אם כן ההתאחדות תוריד לנו 20 נקודות או שכח לא טבעי יוריד אותנו.
    על המגרש מועדון כמו טוטנהאם הוטספר לא יכול לרדת בחיים.

יכול להיות שיהיו כאלה שיכנסו ויתחילו להסביר לי למה זה כן יכול להתרחש,אבל ככה בפנים אני חושב.
    אולי זאת הדרך שלי להרגיע את עצמי.
    ואל תתנו לי את הדוגמה של ווסטהאם כי הם בכל זאת ווסטהאם ורגילים לכל מיני ירידות.
    אנחנו טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר.

לעולם !

10. spurs Member

WERE SHIT AND WE KNOW WE ARE http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אני בעיקר מתעצבן כי אני פשוט לא מסוגל להסביר את זה, אתה עובר על הסגל, אז אוקיי - לכולנו ברור שזה לא סגל לטופ 4 אבל זה בטח לא סגל לבוטום 3. מה מחרבן לשחקנים את הרגליים? ומה הפיתרון - הרי רמונט ניסינו כבר וזה לא עזר, אז שוב להרוס הכל ולבנות מחדש? לא עשינו את זה כבר? ומי בשלד צריך להישאר? הם הפיטורים של ראמוס היו הכרחיים באמת?

השורה התחתונה והברורה היא שרק זכייה נוספת בגביע הליגה תעשה צמצום נזקים משמעותי. שבירת המקל האירופאי היא אולי צעד פוטנציאלי לשקשוק המערכות, אבל היא גם סטירה מאוד מצלצלת והיא צעד עצום אחורה.

ערן, יום ראשון הבא הוא המשחק האחרון שאני רואה לפני הטיסה למזרח. אני מאוד מקווה להיפרד ממך לפני אבל לא יהיה לי אוטו כי בבוקר אני מחזיר את שלי לחברה.

12. AW forever Member

עם כל הצער אני מסכים עם לדלי. למרות שאני לפעמים חולם על הרגע הזה, נראה לי שהוא לא יגיע בימי חיי. מה שכן אתם יכולילם לחשוש ממנו, זה להפוך לסוג של ניוקאסל שכזו- קבוצה שכל עונה האמביציות שלה מסתיימות בנובמבר ושאר העונה אפורה ומשעממת. אני חושב שבמידה ואתם לא מעפילים העונה לאירופה דרך גביע הנשיקולדה ולאור המיתון העולמי- ייתכן שזמנים אפורים יותר בדרכם לאחות המכוערת של צפון לונדון. אותו כנ"ל רק בהיקף אחר כמובן נכון לגביי ארסנל ואי-העפלה לליגת האלופות.

13. קינג לדלי Member

הרבה מאוד שנים היינו קבוצת אמצע משעממת.
    בשנים האחרונות השתפרנו הגענו סוף סוף לאירופה (עונה שלישית באופ"א) ולקחנו את גביע הליגה.
    יש תחושה שהרביעייה שוב התרחקה ואם נוסיף את סיטי שבטח תתחזק פלאים בעונה הבאה אז המצב רע.
    עונה שנייה שנגמרת עם כלום ורק מזל גדול שאנחנו שוב כנראה נהייה בוומבלי ועדיין בגביע האנגלי (כוס אמא של מי שסידר לנו את יונייטד שוב).
    אירופה בגלל המצב בליגה הפך לגביע הכי פחות חשוב שלנו וגם הארי אמר את זה.

אין מה לעשות,בקיץ נעשו נזקים שיקח זמן לתקן אותם.
    של דניאל לוי,העזיבות של קין וברבאטוב,הפיטורים של ראמוס עם כל חוסר ההצלחה וכו...

שוב,נקווה לעוד ממתק בוומבלי שישאיר תחושה טובה.

14. Strawberry Fields Member

שרדנאפ יפסיק להציב אותו בעמדה שלא שלו אז הכל יהיה בסדר. בייל הוא לא מגן שמאלי ואני לא יודע כמה פעמים עוד אאלץ לומר זאת.
    זה כמו להציב את ריירה/מאלודה/גיגס בעמדת המגן ולצפות מהם לעשות את העבודה כמו שמגן יודע. רדנאפ הביתה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 12, 2009
  15. wieitan Member

ביזיון!!
    רדנאפ הפסיד את המשחק עם מערך מוזר. במערך אחר אולי גם היינו מפסידים, אבל הבונקר הביזיוני הזה הרתיח אותי.
    - אסור להוציא את לוקה מודריץ אלא אם הוא פצוע. נניח והוצאת אותו חייבים להכניס את האדלסטון - קשר יצירתי חובה.
    - לנון מחליף זה לוקסוס שטוטנהאם לא יכולה להרשות לעצמה, לרדנאפ הפתרונים.
    - בנטלי עולה מהספסל, מדוע לכל הרוחות לשחק בלי שום קיצוני ולספסל את לנון.
    - קינג קשר אחורי, אולי בעידן טרום הפציעות, לא עכשו. אני מסיר את הכובע בפני מי שכתב לשחק עם דאוסון (נדמה לי spurs229). דאוסון היה מעוז ההגנה היום.
    - יופי רדנאם שיחקת עם שני חלוצים, אז ויתרת על מרכז שדה. מודריץ חייב לקבל עזרה מקשר אחורי גרזן ומעט טכני (אפייה או אני כרגיל מדמין).

- אנחנו קבוצת תחתית בסכנת ירידה. לדלי, באם אני לא סנילי ירדנו בשנת 1977 (כמדומני) שנה לאחר ירידת היונייטד. אין שום תעודת ביטוח מפני ירידה.