כמה כיף היה לראות את הקהל שלכם חוגג בטירוף בלתי רגיל אחרי כל שער כאילו זה היה גמר הצ'מפיונס... וזה עוד שאשתקד זכיתם בתואר הזה, והיריבה ממול היא קבוצת צ'מפיונשיפ כבר 9 שנים ברציפות ולא שיחקה בפרמיירליג יותר מ-30 שנה. שאפו, אבל גם אתם יודעים שבגמר (אני אחרוג ממנהגי ואתן לאהובים שלי ניצחון, למרות החשש ממנחוס) שום דבר לא יעזור לכם. הפעם לא יחכה לכם ממול מאמן שיעלה הרכב הזוי ויתן לעוזר שלו ולקפטן להעביר תדרוכים. האמת שאם הייתם חוטפים שער, הסיפור בכלל לא היה גמור, כי ברנלי בהחלט יכולה לנצח בהפרש של שני שערים, והיא כבר עשתה זאת מול ארסנל. זה היה בליץ, אבל אתם חייבים להודות שהיה לכם טונות של מזל כי את השער השני השוער השמן שלהם היה חייב לקחת, האחרון היה עצמי, ובכלל כל בעיטה פשוט נכנסה אבל זה היה מסוג המשחקים של מועדון שמתרחשים פעם בשנה שכל כדור נכנס...
אריאל, זה ממש לא נכון. תקפנו המון במחצית השנייה וזה מה שיצר את כל השערים הללו, פתחנו פשוט בטירוף שעליו האחראי הראשי הוא או'הרה שנלחם כמו אריה. לא ירדנו להם מהשער ולחצנו חזק מאוד, ולכן ההתפוצצות הזו.
המירור טוען שפומפי עוד חייבים לנו כסף על פדרו מנדס וקאבול ולכן שילמנו רק 6 מיליון על דפו. כל העיסקהה הזאת נעה בין 6 מיליון ל 20 מיליון... Tottenham have got the 26-year-old England star on the cheap. They will only pay around £6million for him as Portsmouth still owe them £7m from the original deal and on their other Spurs signings Younes Kaboul and Pedro Mendes.It is an incredible piece of of business by Tottenham chairman Daniel Levy. דפו הוכיח את עצמו ליד פיטר קראוץ' בצורה נהדרת.ובעצם לכל מי שמשחק עם קראוץ' קל מאוד להתבטא. יש לי הרגשה שהציוות של פאב את דפו יהיה טוב. לגבי פאב,הבחור בעונה הראשונה שלו,ללא שפה,קשה קשה... ועדיין גם אם הוא לא ברבאטוב וגם לא יהיה (ובעצם מי יכול להיות)עדיין הוא עושה את אותה הפתיחה של ברבאטוב בספרס. פאב פתח ב 16 משחקים ונכנס בעוד 4 כמחליף ויש לו בכל המסגרות 10 שערים.
ערן, ממה שהבנתי יש לו תשעה. תקציר המשחק מאתמול, שימו לב איזה חיבוק פאב נותן לאוהד אפילו דרך הסדרן. נראה שהוא קשור מאוד לאוהדים וגם דיבר על כמה הם תמכו בו בקליטה הקשה באנגליה. ג'יימי אוהרה מעורב ישירות ב-3 מארבעת השערים.
אתמול זה היה העשירי. אגב,פול מילר בלם נהדר שלנו בעבר יורד על "הפלייבוי בנטלי". Former Tottenham centre-half Paul Miller said David Bentley should remember he is a footballer and not a model. Bentley, yet to convince he is worth the £15million Spurs paid Blackburn last summer despite his super-goal at Arsenal, was replaced by Jamie O'Hara at half-time during the Carling Cup tie against Burnley who were leading 1-0. O'Hara was a second-half goalscorer as Spurs fought back to win 4-1 and Miller said of Bentley: 'He seems to think he's some kind of playboy ... a sort of David Beckham without the quality. 'He's in all the photos but is having a terrible time and should get back to basics by concentrating on football.'
אני באמת מתקשה להיזכר מתי היה הבדל כ"כ קיצוני ביכולת של שחקן בשתי עונות צמודות... מדהים, פשוט אין מילים. אין ספק שיש כאן משהו שהוא מעבר לכדורגל...
לא, ולא. רונאלדו?הוא בהחלט הרבה פחות טוב, אבל עדיין יש לו משחקים ורגעים נהדרים ואחרי הכל הוא עדיין מלך השערים שלנו בפרמיירליג העונה, למרות שהוא נעדר מלא מעט משחקים, ובטח ובטח שהפציעה שמנעה ממנו להתאמן כמו שצריך ולפספס כמה משחקים השפיעה. בנטלי?אולי מהלך אחד טוב ביותר מ-20 משחקים. לא מזכיר במאומה את בנטלי של אשתקד.
אני חושב שאיגלס חי בסרט שהוא זלאטן איברהימוביץ'. לא רק השיער, אלא גם התנועות ובכלל איך שהוא משחק. רק מה, האחד הוא החלוץ הכי טוב בעולם, והשני...כולנו יודעים. יכול מקסימום לשחק בקבוצת תחתית בפרמיירליג.
אריאל צודק, זה אולי לא חסר תקדים כי בכל זאת ראינו אכזבות (פלופים), אבל גם התחזיות השליליות שלי לגבי בנטלי לא ראו הבלחה אחת מול ארסנל וזהו! נכון, הוא הבקיע גם בגביע אופ"א וגם שם היה חושך, מילא לא לעמוד בציפיות שבאמת היו גבוהות אבל צניחה כזאת, אי יכולת אפילו לתפוס משחק סביר היא בגדר אניגמה, איזו אכזבה עצומה.
במחצית הראשונה איגלס היה מספר 1 על המגרש, בישול מצויין לגול במבצע נהדר,גם ההזדמנות הכי טובה הנוספת של ברנלי הגיעה מהגבהה שלו(הנגיחה ליד הקורה) בעט כמה פעמים לכיוון השער והיה מאוד נייד ומעורב. יש לו מקום בפריימיר ליג,בקבוצה בסדר גודל בינוני ומטה, בגלל שיכולת יש לו,אבל הוא לא עמד בלחצים של קבוצה כמו יונייטד, קיבל בזמנו לא מעט הזדמנויות,ברובן הוא נעלם ולא ידע לקחת את הההזדמנויות כמו שצריך.
היה פשוט מרגש אתמול בפוגי. שבוזים ומדוגאים ישבנו שם עד המחצית מסתכלים כמי שמתקשים להאמין שככה נראית הקבוצה שלנו מול קבוצת צ'מפיונשיפ. אכולי כעס כלפי בייל ובנטלי, סיכמנו שאחד חייב לעוף. אגב, חילוף אפשרי שאני וערן תהינו על קנקנו ונגד כל הגיון הוא כמובן הוצאה של חלוץ והכנסת ג'ימיי(תמיד זה היה קשור בג'יימי) כדי שלוקה יעבור קדימה. אבל ג'יימי נכנס ולא אחורה במקום בייל כמו שרבים מאיתנו העדפנו, והטירוף בא לידי ביטוי החל מהדקה הראשונה. ב- 25 דקות פירקנו אותם ונראינו קבוצה אחרת לחלוטין, מי האמין שבאותו משחק שיחקה אותה קבוצה בצורה כה מבישה. לנון היה קטלני אבל לא ממש תכליתי. פרייז'ר הראה עד כמה הוא חסר נסיון כשפעמיים בחר לא נכון ובכך מנע סיכוי לגול. וזוקורה במהלך אופייני כל כך דהר קדימה ובעט ליציע.