טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. EL-Fenomeno Member

גם אני מאוד סקרן לדעת מה קורה עם דוס סאנטוס שלנו!!
    מזמן לא שמעתי עליו..

2. קינג לדלי Member

בסט,העתקתי מהסוקרבייס והם הטעו אותי.
    בכל מקרה מה שבטוח שאצלנו היו לו 64 גולים ב 167 הופעות,לא מעט מהן כמחליף.
    דוס סנטוס פצוע ולא ברור מעמדו בקבוצה.

היום הוא יוצג רשמית לפני המשחק.

אחרי הפציעות של ג'ינאס,וטומי,מסתמן שגהאלי יהיה היום שוב על הספסל והיום הוא אמר שהוא מתחנן שיקבלו אותו.הוא התנצל על מה שעשה וממש ביקש לעוד צ'אנס.
    אני מרגיש שבלי קשר שכולם יחזרו +אפייה שכנראה יחתום עד לסוף העונה אז גהאלי לא יחזור לסגל.

יאללה,מספיק פסטיבל דפו.
    ברנלי ירצו לשים לנו מקלות בגלגלים וחייבים להיות ממוקדים.

כולם בפוגי.

Last edited: Jan 6, 2009
  3. George Best Member

וכשהוא היה מועמד לעזוב, הסטטיסטיקה הייתה שונה?
    המגרעות של דפו לא נעלמו, הוא עדיין אותו שחקן אנוכי מדי שנותן עונה אחר עונה מספרים יפים.
    אולי אתה לא שם לב לאותן התכונות שגרמו לך במיוחד ולכל יתר התרנגולים כאן לרצות בעזיבתו,
    וזה אולי (בטוח) בגלל שאתה לא רואה כל משחק של פומפי ובטח לא שופט אותו כאילו היה שחקן ספרס, וזה לגיטימי.
    להחזיר שחקן אחרי 4 שנים, ניחא,
    להחזיר שחקן בדיוק שנה אחרי שעזב זה לא ראוי בעיניי וזה בהחלט מראה על צעד אחורה.
    מה גם ששילמתם מחיר כפול ממה שגאידמק שילם לכם.
    להגנתכם יאמר כי אין ספק שהייתם חייבים חלוץ נוסף לסגל וכי לאף אחד אין עוררין לגבי זה שדפו את השערים יביא.
    השאלה היא מדוע דפו.
    זה שהוא מתלהב לחזור ומאוהב בכם זה נחמד כאקסטרה, אבל בטח לא מצדיק את ההייפ שעשיתם מזה.
    אני הייתי מעדיף לנסות להביא חלוץ אחר, אולי את מרטינס.

4. Deducted Member

שאלה..
    בפוגי יעשו לי בעיות להיכנס אם יש לי 18 עוד חודשיים ?
    תודה

5. קינג לדלי Member

הנה ענית בעצמך בגוף השאלה שלך.
    ועכשיו עשה לי טובה,הלחץ עולה והבירות צריכות לרכך אותו קצת.
    ברנלי בבית וכולי רועד.

ככה זה שמריחים את ארון הקדושה של וומבלי.

!!! COYS

6. George Best Member

תשתה כמה בירות, אני לא אפריע לך, רק שלא תכתוב אחר כך "יוחזר אנתוני גארדנר לאלתר" ושהוא תמיד היה אוהד ספרס.

7. Rudess Member

בקצב הזה גם יחזירו את פול רובינסון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. wieitan Member

גם ליהודים יש גבולות! לכן רובו ועוד יותר מכך גארדנר יכולים לחזור לליין כאוהדים.

החזרה של דפו משמחת אןתנו מכיוון שזה בעיקר ענין של אופציות.
    שנה שעברה היו לנו שני חלוצים מעולים, ואז מגרעותיו של דפו המתוסכל (מעצם היותו מחליף), בלטו מאוד.
    היום שניהם אינם ונשארנו עם בנט (פאב בתקופת התאקלמות) וההתקפה מקרטעת.

דפו הכריח את טוטנהאם למכור אותו בדקה ה-90 לפני סיום החוזה שלו.
    דניאל לוי משלם ולא מעט על כובש שערים אנגלי פנוי, (אין הרבה כאלו), שלא יזדקק לתקופת התאקלמות, אבל עם מס' מגרעות, שהבולטת שבהם אנוכיות.

Last edited: Jan 7, 2009
  9. avner Member

בנט, דפו ופאבליוצ'נקו.

לא החוד החלומי שהיה להם עם קין וברבאטוב.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא להתפלא אם דפו מפגיז בשבועות הראשונים, תמיד הוא מפציץ במחזורים הראשונים כשהוא רענן ובהתלהבות ואז מתקרר.

הראש לברנלי. בחוץ קר אז אני לא מתבייש להביא את הצעיף מהגביע.

טירוף בפוגי!

11. Geordie_Lad Member

אוי אוי תרנגולים, מה יהיה אתכם?
    ואני חשבתי שלאוהד ניוקאסל יש חיים קשים מלאי אכזבות...

מקווה שאני לא אוכל את הכובע אחרי הקאמבק שלכם

12. spurs229 Member

הכובע טעים ג'ורדי לאד?

הכל בזכות או'הרה, שני בישולים מצויינים וגול. והעיקר שמלר אמר שהוא יותר הגנתי מבנטלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx (הערות: א. יותר אגרסיבי, לא יותר הגנתי. ב. מזל שמלר אמר את זה, הרי אם הוא היה אומר שהוא שחקן התקפי שמבקיע הרבה היינו רואים תצוגה מחרידה שלו).

וכרגיל, דוסון נתן (גול בנגיחה), דוסון לקח (השחקן ברח לו בגול), יהיה שם מייקל דוסון מבורך!

ושני חבלים קטנים (מלשון חבל בקמץ ולא בסגול):
    1. חבל שלא נגמר 5-1, תמיד נעים להזכר בזה.
    2. חבל שטערבט לא קיבל את הצ'אנס שלו, הוא בהחלט היה יכול להכנס ל-10 דקות האחרונות במקום לנון או מודריץ'.

והערה לסיום:
    מתי לעזאזל זוקורה יבקיע כבר???

Last edited: Jan 7, 2009
  13. wieitan Member

- בסוף המחצית ה-I הייתי חותם על 2-1, מה שמוכיח עד כמה הכדורגל משחק מלא תהפוכות.
    - מחצית I חושך! הגול היה באשמתם הישירה של גארת בייל ושל בנטלי שנתנו לקיצוני של ברנלי לעבור אותם בקלילות. דאוסון הוסיף סגירה רעה כהרגלו.
    - רדנאפ הפתיע אותי בזה שהוציא את בנטלי במחצית ולא בדקה ה-70.
    - בנטלי (תואם ראובן עובד) הפוזאיסט, כהרגלו לא עשה כלום. מתי לכל הרוחות הוא ישב על הספסל ?

- מחצית II דאוסון מבקיע (חזון אחרית הימים). דאוסון אפילו כדרר עם הכדור (הקייזר חוזר ?) בהצלחה מסוימת.
    - פאב הבקיע גול יפה והראה שיש לו כשרון. פאב ודפו שילוב מעניין.
    - רדנאפ, דחילק חילופים נועדו להשתמש בהם. אפשר היה להכניס את טראבט או דוס סנטוס בעשר הדקות האחרונות.

14. קינג לדלי Member

נכנסנו רע מאוד למשחק הזה.
    אני כותב כאן הרבה זמן שאסור לתת לבייל לשחק בעמדה הזאת.הרבה זמן לא ראיתי תצוגת הגנה כל כך גרועה של מגן.לא יודע איפה לעמוד,נשאר למעלה ולא סוגר,והכי גרוע מסדר את הגול וכמה דקות לאחר מכן מסדר עוד גול ובמזל הכדור ננגח קרוב לקורה.
    גם אני הייתי עולה היום עם בייל ולוקח את הסיכון אבל מסתבר שזה לא עובד גם נגד קבוצת צ'מפיונשיפ.
    במחצית כולנו רצינו אוהרה רק שלא ידענו אם במקום בנטלי הגרוע או בייל.
    בסוף ההימור של הארי עבד.הוא גם אומר שהוא צרח עליהם בהפסקה.אני כל כך שמח שבנטלי הוחלף במחצית ושלא נתקענו איתו סתם בחצי השני.
    אוהרה בניגוד אליו הוא שחקן של תאכלס.איך שהוא עלה לכר הדשא הוא פתח בצרחות עידוד עם תנועות של "קדימה לפרק אותם" כמו שנשמה אנגלית יודעת לעשות.
    אם לא אוהרה אני לא יודע איך זה היה נגמר.
    היה לנו המון מזל בשערים וחוץ מהגול של פאב הםם נכנסו מטעויות של ברנלי.
    זה צריך להספיק לגומלין,בעצם חייב להספיק.
    אני מריח את וומבלי.
    היה כיף עם 7 תרנגולים בפוגי.

גומס - 5 טיפה עבודה.
    בייל - 3 שיחק כמו אחד שלקח את סם האונס.
    דוסון - 7 משחק חייו.היה חשוב לכבוש מהר בחצי השני והשער שלו היה חשוב ביותר.
    וודגייט - 6 חכם,שקט ויציב.
    צ'ארלי - 6 מת עליו.
    זוקורה - 7 כרגיל מכניס מהירות והתלהבות.בעט היום את הבעיטה הכי מדוייקת שלו לשער במדי טוטנהאם אחרי שהגיע רק לאמצע היציע ולא לגג...
    לוקה - 4 חלש מאוד.הארי הורג אותו ואותנו בעמדה הזאת.הוא חלש מידי לשחק שם ואפילו ברנלי עשו מה שהם רוצים במרכז בחצי הראשון.
    לנון - 6 הסיומת הייתה מהעונות שעברו אבל לפחות הוא כל הזמן במשחק.
    בנטלי - 3 מחריד.כמה משחקים על הספסל לא יזיקו.רכישה של דאונינג רק תועיל לו.ככה הוא יעשה רוטציות עם לנון ורק בימין.
    פרייזר - 5 רץ,נלחם אבל היה היום אפרפר.
    פאב - 6 שער נהדר.

וחבל חבל שהארי לא נתן לטאאראבט כמה דקות.
    לפחות גהאלי לא התלבש בסוף.
    דפו דפק הופעה לפני המשחק והקהל היה בטירוף עליו.
    "It was an unbelievable reception, fantastic," said Defoe. "It's great to be back, I'm really looking forward to the challenge.
    "I didn't really want to go in the first place."

http://www.setanta.com//Global/Images/sport/football/2008-2009/premier_league/tottenham/defoe_dapper.Xxx

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רציתי רק שקט לפני תאילנד ואפשר לומר שקיבלתי, סוג של, עדיין אין לי ספק שאני אהפוך את בנגקוק עד שאמצא פאב שמשדר אותנו (הגומלין ביום שאני נוחת) אבל החצי רגיעה הזו נותנת קצת מנוחה לראש, ובעיקר כיף ללב.
    שוב שיחקנו עם מעט מאוד חלק התקפי למרות שפאב נתן גול ענק, מלבדו לא רק שהחולצים היו חלשים, גם לנון, בייל ולוקה. בנטלי בכלל ראוי למילה חדשה כי חלש קטן עליו.
    עדיין אין בכך לגרוע ממה שעשינו, ניצחנו קבוצה לא קלה שבמחצית הראשונה הראתה לנו למה צ'לסי וארסנל אכלו ממנה קש, עמדו יפה והניעו בחוכמה, הגול המהיר שלנו במחצית השנייה די מוטט אותם ולמזלנו משם הייתה אופרה אחרת.
    העדות לכך היא בגולים הלא מזהירים שכבשנו, אחד בקרן, השני בדפלקשן שהשוער בהחלט יכל לקחת והרביעי בשער עצמי.

זה עדיין לא גמור, אסור אף פעם לבוא שאננים אבל אין ספק שהשארנו עבודה יחסית קלה לגומלין, עוד שבועיים נבוא לשמור על תוצאה.
    דפו יכול לעזור מאוד לחלוץ כמו פאב שצריך קצת יותר ריכוז ומהירות מחשבה, אבל כדורגל רואים אצלו. בנטלי חייב זמן אוורור על הספסל וג'יימי אוהרה הוא בדיוק הרעל שהיה חסר לנו מאז שדאווידס הלך - חובה שיפתח! רדנאפ אוהב אנגלים, לא?

ובאמת טוב שהזכרתי את רדנאפ - אמרתי במחצית שאם לא רואים שינוי מביחנתי מינינו מחדש את מרטין יול, סתם לי את הפה עם כאפה מצלצלת (אבל נעימה יש לציין), אמר אחרי המשחק ששטף את השחקנים ורואים את זה, עשה חילוף מנצח - הניצחון הוא שלו. :aaa8: