טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. קינג לדלי Member

אם תקרא בפנים תבין שפודולסקי אומר ש"בחודשים האחרונים" הוא קיבל הצעות מהקבוצות שהוא ציין.
    טוטנהאם לא מעוניינת בו ולא תביא אותו.

ג'רמיין דפו כמעט סגור ואפילו לא הגיע לאימון של פומפי בטענה שהוא חולה וכנראה כדי לא לשחק בגביע ולשרוף את עצמו.

שיהיה בהצלחה היום !

2. קינג לדלי Member

רדנאפ מעצבן אותי עם ההחלטה לתת לגהאלי האפס מקום על הספסל.
    מילא הוא שחקן שאני לא סובל אבל גם מדובר בשחקן שזרק את החולצה של טוטנהאם על הדשא.

Team v Wigan: Gomes, Corluka, Bale, Dawson, Woodgate, Bentley, Zokora, O'Hara, Modric, Bent, Pavlyuchenko. Subs: Alnwick, Lennon, Ghaly, Gunter, Campbell, Taarabt, Boateng

3. duck kc samara Member

יהיה מעניין לראות איך בנט ופאב ביחד מסתדרים כי בליגה לבד בחוד הם נראים נורא.

מי שרוצה לינקים לשידור:
    http://livetv.ru/en/eventinfo/17969/

Last edited: Jan 3, 2009
  4. קינג לדלי Member

האפשרות היחידה שנראה את טאאראבט על המגרש זה רק אם נוביל בבטחה.
    אני לא רואה שהארי ישתמש בלנון במצב כזה כי הוא שומר אותו למשחק הסופר חשוב מול ברנלי ביום שלישי.

הבטן אומרת שגם יהיה טוב וגם נראה את הילד על המגרש היום.

5. אבו Member

האמת שעד שאיסטלנד ציין את זה לפני כמה זמן פה לא שמתי לב לזה, אבל באמת- זווית הצילום בליין מגעילה לאללה!

6. קינג לדלי Member

לוקה לא יכול לשחק באמצע !
    וויגאן מניעה יפה את הכדור ואנחנו משמשים כצופים גם בגלל שהם עם 5 קשרים ואנחנו באמצע עם אחד וחצי.
    הארי חייב להחליף עמדות בין לוקה לאוהרה.צריך את הקשיחות שלו באמצע ואת הפלייר של לוקה יותר למעלה.

בנטלי מעצבן למרות שרוב ההתקפות מגיעות ממנו.
    יש לי הרגשה שהוא יגרום לשער במחצית השנייה.
    פאב לדעתי עובד יפה עם ההחלקות וכל הקטנות אבל כולם רחוקים ממנו.פרייזר חייב להיות יותר קרוב אליו.

הקהל שלנו שר בעיקר את השיר של דפו.
    !!! COYS

Last edited: Jan 3, 2009
  7. wieitan Member

דיוויד בנטלי פשוט מעצבן !!
    ניסיתי להבין בכל המחצית ה-I, מדוע יש לי אנטי כל כך גדול כלפי בנטלי.

מבחינתי לפחות לשחקן יש יכולת טכנית מוכחת, אבל הוא עצלן (כמעט לא מבצע הגנה) ופרימדונה.
    נבצר מבינתי מדוע תמיד הוא בהרכב הראשון ?

נקווה למחצית II טובה יותר ולניצחון.

8. wieitan Member

יופי של ניצחון.
    פאב הראה היום כמה כשרון יש לו !!

9. קינג לדלי Member

34 אלף צופים ביום שישי קפוא.
    וויגאן הביאו 48 אוהדים ולכן היה פחות אלפיים.
    בשבילי האוהדים של טוטנהאם שהם האוהדים הכי סובלים והכי אדוקים בלונדון ביי פאר,הם הכותרת של המשחק.
    כיף לעבור שלב בגביע הקדוש,כיף סוף סוף לכבוש אבל בגדול היה משחק בינוני.
    נראה לי שלא היה פנדל אבל השוער שלהם במקום להתעצבן עשה פרצוף כאילו זה בסדר....
    למזלנו מחלת הטיפוס שיחקה בהגנה של וויגאן,כולל שוער בגובה של העוזר של אבי ביטר ועם הסקי וזאכי אני לא יודע אם היינו עוברים.
    אני אוהב את וויגאן ואת הנסיון שלה לשחק כדורגל על הארץ.פלאסיוס הנפלא פשוט מאלץ אותם לשחק על הקרקע.

גומס - 6 עשה מה שצריך.הקהל מאוהב בו קשות...
    בייל -6 למזלנו ולנסיה דווקא היום לא שיחק בצד שלו וזה איפשר לו לעשות כמה גיחות יפות למעלה.
    וודגייט - 8 איש המשחק שלי.סתם כל חור ואחד חשוב חשוב אחרי טעות אופיינית של דוסון.
    דוסון - 5 נלחם,משתדל,וכרגיל יש לו את דקות הטימטום.פעם אחת עלה לנגיחה כמו שתיש עולה לנגיחה.זה נגמר בהצלה של וודגייט ברגע האחרון.אני מקווה שעכשיו סוף סוף דוסון ינוח.
    צ'ארלי - 6 שקט וחות מורגש היום למעלה.יש לו יכולת הרבה יותר טובה.
    זוקורה - 7 אני חושב שאני היחיד בדיון הזה שמעריך אותו.לדעתי הוא עושה עונה טובה.היום היה צריך להילחם כמעט לבד באמצע בגלל טעות טקטית לדעתי של הארי.
    לוקה - 6 זה לא המקום שלו.באנגליה אין מקום באמצע לשחקנים יותר מידי טכניים.זה היה טוב לכדורגל של פעם.היום צריך באמצע שחקנים שיודעים גם לפוצץ ואת זה אין ללוקה.
    אוהרה - 5.5 לדעתי זאת לא העמדה שלו.אוהרה יותר שחקן אמצע.ירייה יפה כמו שהוא יודע בשער השני.
    בנטלי - 6 נכון מעצבן,אבל היה הרבה יותר נורמלי מהמשחקים האחרונים.למניאק יש ברגליים כדורגל נהדר והוא לא מנצל את זה יותר מידי.
    בנט - נפצע (פרייזר - 6 כל הזמן רץ,כל הזמן רוצה והמהירות שלו עשתה את הפנדל.)
    פאבליוצ'נקו - 7 אהבתי.גם אם הוא לא הצליח לשמור ברגליים את כל הכדורים עדיין תמיד היה זמין לקבל מסירה.את הזמינות הזה יש לו ברגע שבנט לא משחק לצידו.בנט פשוט עושה את אותה תנועה ושניהם חוסמים אחד את השני.גם הפליקים של פאב הרבה יותר טכניים מבנט.לדעתי אם דפו מגיע,פאב יהיה לצידו עוד יותר טוב.

היה מגעיל לראות את גהאלי בא להיכנס,והיה כיף לראות אותו מתלבש בחזרה.
    כמה התחננתי שאדל שלי יכנס...

10. eastlands Member

קמבל עשה פנדל מכלום במשחק שעד לגול היה חלש .
    מרכז השדה ,ובמיוחד החלק האחורי בקישור פרוץ כל הזמן , וגם דאוסון לא מוסיף לשקט , בנטלי ופאב מוכשרים אבל גם עושים שכונה , במיוחד בנטלי. מודריץ כישרון מצד אחד אבל משלים קישור חסר אופי ונשמה ברמות מצד שני .
    גדעון בשער (גומז) משדר ביטחון ומנהל רומן עם הקהל ,מה הקטע עם השיניים צהוב-ירוק?
    בסך הכל משחק נחמד בלי אוירה של גביע (בעיקר בגלל הקהל של וויגאן ,או למעשה האין קהל של וויגאן ,לעומת קבוצות שמקבלות בגביע 6 אלף ומשתוללים)

וויגאן היו קרובים לשוויון בעיקר בגלל הבילבול בהגנת הספרס , בסהכ באמת קבוצה משתפרת .

11. קינג לדלי Member

עופר,עלית על הנקודה.
    באמצע זוקורה היה פשוט לבד.לוקה לא שייך לשם.
    גומס שם גשר בצבע של נבחרת ברזיל.
    והקהל ? כמה אתה חושב סיטי היו מביאים היום בבית מול וויגאן ? מלאנו את כל המכסה שלנו וויגאן לא הביאו כלום.
    אווירת גביע ? איפה אווירת הגביע של פעם איפה ? אתה חושב שמחר תראה טירוף בשאר המשחקים ? כלום.כולם קפואים וכולם מחכים לשלבים הבאים.
    רק הקבוצות הקטנות מרגשות בשלבים האלה.

12. eastlands Member

כן אני מאוד מתגעגע למשחקי הגביע של פעם ,עצוב , עצוב ,הרבה דברים השתנו ,זה התחיל עם החלאות לנסעו לברזיל (חכה הערפד בדרך ) וממשיך עם הרכבים נסיונים בגלל כל מיני ,שיקולים של עומס וליגות כוסיות למינהם .

סיטי היתה מביאה 28-30 אלף למשחק כזה ,בסיבוב שלישי ,בקטע הזה לספרס מגיע מחמאות ,מדובר בתופעה יוצאת דופן ,ביחס לכל הקבוצות ,כולל החלאות (הוא כבר נוחת)

מחר באיסטלאנדס 7 אלף אוהדי פורסט ! חבל שאין שידור .

13. קינג לדלי Member

Former Spur striker, Jermain Defoe, is said to have informed family members that he has played his last game for Portsmouth and will be moving away from the South-Coast club in a deal that will take him back to Tottenham Hotspur.

Harry Redknapp will make Defoe his first signing since joining the club. A source close to Jermain Defoe commented on the England international this afternoon by adding that Defoe "absolutely loves Tottenham and he's got a lot of mates there".

Expect an announcement from the club shortly.

מדובר בשמועות אבל הגיוניות.
    אהבתי את השירה האדירה לפחות 5 פעמים.
    כמה התגעגעתי לשיר הזה !

http://www.youtube.com/watch?v=CphmdHHH2yE

14. wieitan Member

ערן, בחודש-חודשיים האחרונים זוק שחקן אחר עם קבלת החלטות טובה הרבה יותר.
    השער השלישי הוא בישול שלו, לאחר פריצה אופינית והפעם החלטה מצוינת (בניגוד לאחרים אצלנו).

15. קינג לדלי Member

http://i130.photobucket.com/albums/p274/Nelto/Football/GhalythrowsawaySpurscareer.Xxx

אומרים שכנראה בגלל הבוז הגדול הארי החליט לא להכניס את גהאלי.
    באתרי האוהדים דווקא רכים איתו.
    שיחזור לאיסמעליה האוכל לבנה הזה !