אני בעד שהוא יחזור ליונייטד, אבל סכום כסף גדול יכול לגרום לפרגוסון לחשוב אחרת ובמיוחד שיש את וולבק שעל פי הרבה מאוד שמועות,פרגוסון מחזיק ממנו יותר.
אני מקווה מאוד שפומפי לא ישתמשו בדפו במשחק הגביע וישרפו אותו אם יעבור אלינו. אני רואה שהוא גם לא שיחק בגביע הליגה כך שנראה לי שהוא יכול לשחק במדים שלנו גם במסגרת הזאת אם יעבור. עכשיו אני רואה שהוא היה בספסל של פומפי אבל לא שיחק במשחק היחיד שלהם בגביע הליגה. זה אומר שהוא שרוף ? מישהו יודע ? באירופה הוא לא יוכל לשחק. דפו אכל אותה בשנתיים האחרונות בכל הנוגע לגמרים בוומבלי. שיחררנו אותו לפני גמר גביע הליגה והוא לא יכל לשחק במדי פומפי בגמר. אני מקווה שהוא יעבור אלינו וישחק סוף סוף בגמר אם נגיע לוומבלי.
בשני המקרים הקבוצה אליה קשור דפו לקחה את הגביע בוומבלי. אני דווקא מעדיף אחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
מחר אנחנו בהרכב חסר אבל חייבים לעבור שלב כי לוויגאן חסרונות יותר משמעותיים. הם באים ללא הסקי וזאכי ורק קמארה חלוץ יחיד וגם הוא רוצה לעזוב. קירקלנד פצוע ופוליט שהוא שוער פליט יעמוד בשער. אצלנו,באמצע כנראה נחסר את ג'ינאס שבספק גדול (יחמיץ גם את ברנלי בגלל צהובים),ואת הדלסטון הפצוע. בהגנה אקוטו מתחיל בריצוי של 4 משחקים ולדלי לא ישחק כאשר הארי שוקל אם לתת לו לשחק מול ברנלי. במרכז המגרש הארי כנראה ישחק עם אוהרה וזוקורה. אני מקווה שטאאראבט יקבל דקות מחר.
ארציבלד, אתה צודק. ברור שהייתי רוצה מנגר המתקרב ולו במעט, להישגים של הסקוטי עם המסטיק! עצם היותו סקוטי מהווה יתרון ? יש סתירה מובנית במשפט: סקוטי ויתרון הם דבר והפוכו.
חדשות בגזרת דפו : מסתבר שפומפי עדיין לא שילמה לנו 3 מיליון ליש"ט על קאבול ועוד 4 מיליון מעסקת המכירה של דפו.טוטנהאם גם ביקשה שפומפי לא תשתמש בדפו במשחק הגביע שלהם מחר בכדי שהוא יוכל לשחק במדי טוטנהאם בגביע האנגלי. הארי רדנאפ הבהיר שהליגה מבחינתו היא מספר אחת,אחר כך גביע הליגה בגלל ההגעה לחצי הגמר,ורק אז הגביע האנגלי ואופ"א. הוא דרש מהשחקנים היום ניצחון ברור והדבר האחרון שהוא רוצה זה משחק חוזר. סטיב ברוס מצידו עשה לנו הכנה פסיכולוגית טובה אחרי שאמר שאין לו מזל עם הגרלות ושלשחק בליין זה קשה ביותר במיוחד עם החסרונות של וויגאן. אני הייתי שומר היום על הספסל את לוקה ולנון למקרה שנסבך ונותן לאחרים כמו פרייזר קמפבל לשחק.
טוב אפשר להבין את ברוס... הוא מגיע היום למשחק בלי הסקי וזאקי, שאחראים לאיזה 60% מהשערים של הקבוצה שלו העונה, ואין לו ממש חלוצים על הספסל... וגם אנטוניו ואלנסיה מגיע כשהוא כבר שבוע מתעסק בריאל מדריד, ולא בטוח שהראש שלו יהיה במשחק. למרות שוויגאן 7 מקומות מעליהם בטבלה, זה משחק שטוטנהאם חייבת לנצח. אגב רדנאפ אמר שהוא יתן לאדל טאארבאט לשחק בגביע. רדנאפ כבר אמר שמדובר ב: "שחקן גאוני, כשרון אמיתי שיכול להכריע משחקים". אולי סוף סוף נראה גם אנחנו מה הוא שווה
אם דפו יבוא קשה לי להאמין, אבל את פודולסקי בהחלט הייתי לוקח על פניו ובכלל, אמרתי כבר הרבה זמן שפודולסקי הוא חלום שלי בטוטנהאם.
אני אומר לוותר על דפו אלא אם המחיר יהיה מאוד, מאוד כדאי. לחכות שגיאו יתפכך ויחלים מהפציעה ויהיה לך אחלה חלוץ קטן ליד פאב. פודולסקי יהיה בונוס רציני מאוד אם ירצה לבוא לקבוצה שכנראה תרד ליגה בקצב הזה
רדנאפ הבהיר שהגביע האנגלי הוא שלישי-רביעי בחשיבותו לטוטנהאם, לכן אני מצפה שהוא ייתן למס' שחקנים לנוח כמו:לנון ומודריץ. המשחק היום יכול להיות הזדמנות למס' שחקנים: - מבחן לגארת בייל כמגן שמאלי. - הזדמנות לגיימי אוהרה להוכיח למנגר, שמקומו בהרכב הראשון, במרכז המגרש או בצד שמאל. - טבילת אש לבוסטוק. לדעתי משחק כזה בבית הוא הזדמנות לתת לילד המוכשר במה. - דקות משחק לטראבט. רדנאפ כבר שיבח את הכשרון שלו - זה המשחק המתאים לתת לו לשחק אפילו בהרכב הפותח.