בדיוק הסברתי לך למה הכושי הפך עורו. או במילים יותר עמוקות : שהתחלת לדבר,עלה הסרחון של הליזול מהמעצר ומקרייג בלאמי. לפעמים צריך לדעת לוותר בחיים. http://www.youtube.com/watch?v=6Yea0-rdmwg&feature=related
לדלי פתיחת העונה של פורטסמות תחת רדנהאפ לא היתה סיפור הצלחה, ככה שהוא לא עזב אותם בהיי אלא בירידה מסויימת אבל אני לא בא לטעון שהוא עזב כי נכשל שם,זו היתה דוגמא כללית לנקודה מסויימת שהבאתי. דפו משחק בנבחרת אנגליה בגלל ברירת מחדל שיש לנו בהרכב החלוצים האנגלים. אתה מדבר על פתרון לתקופה הזו,אני מסתכל קדימה יותר,לאן שאתם שואפים להגיע בסופו של דבר, אתה רואה את דפו שם? עם יד על הלב,יש לך בחירה של 2 מתוך שלושה חלוצים שיחזרו עכשיו לטוטנהאם, קין,דפו,בארבטוב,את מי אתה משאיר בחוץ?
הטעות הכי גדולה של טוטנהאם תהיה אם הם יעשו רכש ב"להסתכל קדימה". התחתית בוערת, מי שלא תבין שהיא קבוצת תחתית ותתנהג ככזו, עלולה לשלם מחיר כבד. דפו כפתרון זמני זה מצויין, כי טוטנהאם עם חיזוק של דפו שווה מקומות 8-10. גם בלעדיו כך חשבנו, אבל המציאות מראה עד כמה שביר הכל.
אני לא חושב שהבעיות של טוטנהאם קשורות לחלק ההתקפי שלה, יש להם כרגע שלושה חלוצים לא רעים בכלל, הקישור ובמיוחד בחלק היצרתי לא מספקים את הסחורה, לנון,בנטלי ואחרים,כמה בישולים יש להם עד כה? כמה מצבים טובים הם מספקים במשחק? מעבר לזה,לו המחירים שנשמעים לגבי מעבר של דפו הם נכונים, אז זה יהיה בגדר מוגזם ביותר להוציא סכומים שכאלה עבור דפו ובמיוחד אם זה לטווח הקצר יותר. גם אם הסגל של טוטנהאם יישאר כמו שהוא לעונה הזו,אני לא רואה מצב שבו הם יורדים או נלחמים על הישארות בליגה.
מה זה בחירה ? מי שואל אותי בכלל ? מבינהם דפו הוא הריאלי ולכן להחתים ומייד ! כמעט בטוח שנשחרר את בנט ואז אולי נוכל להביא בקיץ חלוץ 9 לצידו. נכון לעכשיו במצב בליגה כמו שבועז כתב זאת רכישה מצויינת. אגב,פיטר סטורי כנראה מכין כעת את הקרקע לעזיבה של דפו. http://www.setanta.com//uk/Articles/Footba...foe/gnid-33589/
סטרטפורד, מה שאתה אומר נכון ואמרתי אותו בעבר. גם אני אמרתי שלו הייתי יכול הייתי מחזיר את קין ולא אותו. אני ממש לא מרגיש שדפו השתפר באיזשהו אספקט במשחק שלו. אבל אם הבחירה היא בינו לבין בלאמי אז חד משמעית דפו.
ברבאטוב בפנים. לגבי דפו או קין כנראה שהייתי לוקח את קין. לגבי דפו או כל מה שיש בשוק ? רק דפו. לא בלאמי ולא נעליים. דפו יכול להרים את היכולת של בנט או פאב. הם ישחקו לצידו וזה יהיה הרבה יותר טוב משהם ישחקו זה לצד זה. חוץ מיכולת מקצועית אני מודה שדפו עשה לי את זה אחרי שהוא עזב. כולם ציפו שהוא ילכלך והוא רק אמר בפירוש שהוא אוהב את טוטנהאם ונקשר למועדון והאוהדים.
כמה אתם מתכוונים להציע על דפו,עד 15 מיליון,נניח שכן, עכשיו יש לך את הבחירה,להוציא את הסכום הזה על דפו או לנסות ולרכוש את פרייזר קמפבל, מה אתה עושה?
תגיד זה ימשיך עוד הרבה זמן ? כי בדיוק הילדים צריכים לחזור מהגן... לא יודע מה יתפתח מפרייזר למרות שיש לו עתיד טוב. יש לנו יותר מידי "שחקנים לעתיד" ועכשיו צריך תאכלס. ג'רמיין דפו ! אני מבקש שהשאלה הבאה תגיע בצורה של שאלה אמריקאית.
אני אומר,קמפבל הוא הווה ועתיד, צעיר,מוכשר,יותר מדפו ועם פחות ליקויים, אם כבר להשקיע כסף,תשקיע בו, לו רדנהאפ יודע שקמפבל לא חוזר ליונייטד עונה הבאה כל ההתסכלות שלו לגביו תהיה שונה, גם מצד קמפבל עצמו, אבל,רדנהאפ רוצה דפו, אתם תוציאו הרבה כסף על שחקן שלפני עונה מכרתם, לי זה לא מריח כמו סיפור הצלחה מי יודע מה. אין שיעורי בית לסוף שבוע, משוחררים ולא לשכוח להרים כסאות.