טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל בועז, הוא שאנחנו לא היינו צריכים את הכסף עבור השחקנים הללו, ולא הייתה לנו כוונה למכור גם לא למרבה במחיר.

2. wieitan Member

גיא, לדעתי חבל לבזבז אנרגיה בהסברים.
    בועז (וגם רעננה), לא יתנו לעובדות לבלבל אותם! השנאה לטוטנהאם עולה על כל הגיון בסיסי.
    אותנו הכריחו למכור שחקנים באמצע חוזה, (במחירים מצוינים) למרות שלא היינו במשבר כלכלי כמו פומפי ווסטהאם.

כאשר שחקן משדר שהוא ישחק אצלך בחוסר חשק (ברבאטוב למשל) איזה ברירה יש לך, אלא רק למכור, בתנאי כמובן שאתה לא סר (סר אלק) סקוטי מכור למסטיק שלא שחרר את רונאלדו.

נ.ב. למען הסר ספק, שנאה לקבוצה יריבה, היא לגיטימית לחלוטין.

3. Archibald Member

איתן, היית מת שיהיה לך מנג'ר כדוגמת המכור למסטיק.
    וזה שהוא סקוטי, זה רק יתרון.

4. קינג לדלי Member

אני מקווה שביום שישי בערב נעבור שלב בגביע לפני המשחק החשוב מול ברנלי.

וויגאן מגיעה פצועה לגמרי.הסקי וזאכי לא ישחקו ופוליט הפליט יעמוד כנראה שוב בשער.

5. George Best Member

פוליט נתן תצוגה הרואית בריבוק...
    למרות הפציעות צפוי לכם משחק קשה מאוד, אין לי ספק שהלאטיקס ישחקו על התוצאה וישמחו מאוד להעביר את הביתיות אליהם הביתה כשזאקי והסקי כבר יהיו כשירים.

6. Pipe Member

כדי לעבור היא צריכה לכבוש שערים. כדי לכבוש שערים טוטנהאם חייבת התעוררות של אחד מבין לנון או מודריץ' (מבנטלי אף פעם לא ציפיתי לקחת פיקוד. העונה הזו רק חיזקה את הרושם שלי על השחקן הזה).
    כששניהם אנמיים אז חלוצי הרחבה הקלאסיים והדי מוגבלים שלה שניזונים מכדורים מהקישור לא רלוונטיים וכך מתקבלת קבוצת כדורגל תקועה שמתקשה מאוד לייצר שערים ממשחק עומד.

לקראת חלון ההעברות האידיאל כמובן יהיה אם הם יוכלו לשים ידם על חלוץ שמסוגל להכין לעצמו מצבים וגם לסיים אותם. בלאמי לפרקים עונה על הקריטירון הזה, אבל הוא nut job. ביום נתון הוא מסוגל להבקיע צמד ולהיות המצטיין במגרש, אך הוא נוטה להעלם במשחקים מסויימים והמשוגע הזה עוד מסוגל לבעוט לשופט בביצים רק כי אמר לו בהצלחה לפני המשחק.
    במידה ושחקן כזה לא יהיה פנוי, בעיני קיצוני יהיה דחוף לקבוצה מחלוץ. הקבוצה צריכה מישהו שיוכל להכין לפאב/בנט מצבים ולהוות איום על השער, דבר בו גם לנון וגם מודריץ' לוקים משמעותית.

ולנסיה תפור על המשבצת הזו.

7. קינג לדלי Member

האם השיר המפורסם jermain defoe is a yiddo חוזר ליציעי הליין ?
    יש הרגשה כללית שכן.טוטנהאם כבר מציעה 15 מיליון עליו ויש סיכוי הרבה יותר טוב שהוא יחזור לכבוש ברחבה שהוא מכיר הכי טוב.
    אמן !

שמועות שהארי כנראה ישים את דוס סנטוס ברשימת ההעברות.

ועוד ציטוט אחד חשוב של הארי לגבי טאאראבט !
    One foreign signing who has impressed Redknapp is tricky French midfielder Adel Taarabt.
    'There is one kid out there who is a genius - Taarabt,' added the Spurs manager. 'I've not seen too many with that type of skill in my life. It's frightening. This is a real talent. A match-winner.'

אמרתי לכם,גם אני לא ראיתי הרבה שחקנים עם כשרון כזה ברגליים.הייתה לי הרגשה שהארי ידלק עליו.
    יש לי גם הרגשה שהוא יתן לו בקרוב לשחק קצת ושהוא בניגוד לראמוס "יסבול" את השגעונות של טאאראבט במגרש כדי שיתבגר דרך הדשא.
    תאמינו לי שמה שהוא עושה בצפיפות ובאחד על אחד בנטלי לעלום לא ידע.

8. קינג לדלי Member

האם השיר המפורסם jermain defoe is a yiddo חוזר ליציעי הליין ?
    יש הרגשה כללית שכן.טוטנהאם כבר מציעה 15 מיליון עליו ויש סיכוי הרבה יותר טוב שהוא יחזור לכבוש ברחבה שהוא מכיר הכי טוב.
    אמן !

שמועות שהארי כנראה ישים את דוס סנטוס ברשימת ההעברות.

ועוד ציטוט אחד חשוב של הארי לגבי טאאראבט !
    One foreign signing who has impressed Redknapp is tricky French midfielder Adel Taarabt.
    'There is one kid out there who is a genius - Taarabt,' added the Spurs manager. 'I've not seen too many with that type of skill in my life. It's frightening. This is a real talent. A match-winner.'

אמרתי לכם,גם אני לא ראיתי הרבה שחקנים עם כשרון כזה ברגליים.הייתה לי הרגשה שהארי ידלק עליו.
    יש לי גם הרגשה שהוא יתן לו בקרוב לשחק קצת ושהוא בניגוד לראמוס "יסבול" את השגעונות של טאאראבט במגרש כדי שיתבגר דרך הדשא.
    תאמינו לי שמה שהוא עושה בצפיפות ובאחד על אחד בנטלי לעלום לא ידע.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני מתחיל לקבל את ההחתמה של דפו, ומתחיל ממש לייחל לה. אין מה לעשות, אין אוהד שזה לא פורט לו על נימי הרגש לראות שחקן שממש מתחנן לשחק אצלנו ועוד על חשבון וילה שכיום במצב מעודד בהרבה משלנו. לא שיש לי ספק שהוא מעדיף פה גם את לונדון שלהשוות אליה את ברמינגהאם מבחינת עניין זה כמו להשוות את וגאס לנהריה, ודפו ידוע כבליין לא קטן, אבל נראה שהוא באמת אוהב את הקבוצה והאוהדים ומראה את זה ללא הרף, ומעל הכל הוא חלוץ טוב יותר מכל מה שיש לנו כרגע.

10. THE STRETFORD END Member

אם אני הייתי תרנגול הייתי קצת חושש מהרדיפה הזו של רדנהאפ אחרי דפו
    (בכלל אני לא אוהב את התופעה הזו אצל מנג'רים שעוברים קבוצות ומביאים לקבוצה החדשה שלהם שחקנים מקבוצות קודמות,אם זה לא עבד שם ועובדה,אתה כלומר המנג'ר החלפת קבוצה,למה שזה יעבוד עכשיו?,
    מה גם שלא נראה לי שזה עובר חלק בגרון של שחקני הקבוצה החדשה,שיכולים לראות את השחקן שעובר יחד עם המנג'ר שלו כסוג של הכלבלב של המנג'ר או איש הסוד שלו בחדר ההלבשה),

דפו חלוץ טוב אבל עם כמה מגרעות שלא התאימו לטוטנהאם בזמנו,
    מה גורם לכם לחשוב שפתאום הוא יהפוך עורו ויהיה שחקן שלא הכרתם עד היום?
    ואם דפו דאז לא היה מספיק טוב בכדי לקחת אתכם קדימה בעבר אז מה יהיה שונה הפעם?

ולמה ללכת אחורה?למה לא לחפש מישהו אחר,חדש,
    זה גם מראה על אפרוריות משהו של רדנהאפ,קיבעון מחשבתי.

אם הוא יגיע הוא ייתן את הגולים שלו אבל עד לאן אתם תוכלו ללכת איתו?

שימו את הרומנטיקה בצד,אתם הולכים להוציא הרבה כסף עליו,
    שוב,אני אישית לו היתה לי כרבולת,הייתי מעדיף מישהו אחר.

11. samoel Member

גם אם יש בנמצא כנראה שרדנאפ פוחד ללכת על מניה לא בטוחה שיכול לקחת לה זמן הסתגלות ואנחנו צריכים פה שחקן שיתן לנו גולים בגביעים (גביע הליגה בעיקר). דבר שני, אני בספק אם היה מישהו בטוטנהאם שרצה שדפו ילך מלבד דפו, הפיחות במעמדו היה בעיקר בשל ההגעה של בנט שהפכה אותו לחלוץ רביעי(למרות שהיה השלישי בטיבו)

12. קינג לדלי Member

סטרטפורד,מה זאת אומרת לא עבד שם ? דפו לא מפסיק להבקיע שם ורדנאפ עשה רק טוב לפומפי כולל גביע.
    זה לא שהוא הלך לספרס בגלל כשלון בפומפי,להיפך.
    לגבי דפו,אתה צריך להבין שבחיים לא היינו מוכרים אותו אם היינו יודעים שקין וברבאטוב יעזבו אותנו.
    מילא ברבאטוב,אבל רובי קין השאיר אותנו עם המכנסיים למטה.
    דפו גם היום הוא חלוץ שמשחק בנבחרת אנגליה.דפו הוא סקורר נהדר ומוכיח את זה כל הזמן כולל המון גולים במעט דקות אצלנו.
    נכון,יש לו את הקטעים שלו אבל במצבנו ובגלל מה שקרה בתחילת העונה אנחנו כבר לו נצליח להביא שחקנים בקליבר של דויד ווייה.
    צריך להיות ריאלים לפחות בתקופה הזאת וג'רמיין דפו זה פתרון נהדר.
    אל תשכח שאין פה קטע של התאקלמות בכלל.כל השחקנים של טוטנהאם חברים שלו ומתים שיחזור ,בעיקר השחקנים השחורים.
    חוץ מזה שיש לי ולילד שלי תמונה עם דפו...
    לדעתי יש גם בטוטנהאם אחרי ההחתמה של הארי רצון להיות קבוצה אנגלית כוללת.
    דפו,דאונינג,קראוץ',גלן ג'ונסון...
    הלוואי. :aaa12:

הארי הוסיף הבוקר את המגרעות של טאאראבט.
    מדברים על משקל עודף ושאר המגרעות הידועות.
    'It's a case of trying to find a position for him and getting him fit enough to play. Getting him to do a bit when he hasn't got the ball - but he's only a kid.
    'This is a real talent. A match-winner. So I'm sure we're going to see a bit of him in the next couple of weeks.'

תאמינו לי שבחיים אני לא זוכר כל כך הרבה נושאים באתרי האוהדים של טוטנהאם שנפתחים על שחקן ששיחק משחק וחצי...
    כולם מחזיקים ממנו,וכולם מחכים ומקווים שבסוף טאאראבט יראה במדים שלנו מה הוא יודע.
    הוא רק בן 19 וחצי וזה הזמן הנכון לתת לו קצת דקות.

13. Nayim Member

מה אנחנו צרכים את גלן ג'ונסון למען השם.

יש צ'רלי.גאנטר האטון שיחזור.

האטון מגן מצויין.ג'ונסון אם יגיע ירצה כמובן להיות בהרכב(השתפר מאוד בפומפי) .מיותר לו ולנו

Last edited: Jan 1, 2009
  14. THE STRETFORD END Member

לדלי,

כנראה שכחת עד כמה דפו תיסכל אותך בסגנון המשחק העצל שלו,באנוכיות שלו,

איך זה שהכושי יהפוך עורו?

15. קינג לדלי Member

תבין,גאנטר עוד ילד.
    האטון כנראה גמר שתי עונות ולא אחת.
    הרצון הוא שצ'ארלי יהיה בלם וזה יהיה מעולה לראות הגנה שצ'ארלי במרכזה לצד המלך או וודגייט וג'ונסון באגף.