אחחח איזה כיף שאתם כל פעם מזכירים לכולם שאתם טוטנהאם, טוטנהאם הוטספר. לכו תאכלו משהו, תשלשלו ותבכו. בזה אתם טובים. "אי אפשר היה לדעת..." ברור שאי אפשר, מה זה, משחק בין צ'לסי לספרס שרק צריך למלא את ההפרש? אי אפשר אפילו לתאר כמה חיכיתי להחזיר את ההתעניינות שלי בכדורגל לרמה הנורמאלית.
TheLane "ריו פרדיננד.. אין תקדימים, ככה שאנחנו לא ממש יכולים לדעת מה שחקן אחר היה מקבל על אותה עבירה. אולי לדלי קינג היה מקבל שנתיים בחוץ ולא 7 חודשים על החמצת בדיקת סמים?" אין תקדימים?מה אתה אומר, שחקן של שיטי(איזה שחקן סיני,לא זוכר מי)פיספס את בדיקת הסמים בדיוק כמו ריו פרדיננד זמן קצר לפני זה וקיבל עונש קצר,גג חודשיים או משהו כזה, איך תסביר את זה?!
ואי אפשר לתאר כמה אני מתוסכל מכדורגל כרגע. אם חלק קטן ממני ומהאהבה שלי לכדורגל גסס כשסול קמפבל חתם בארסנל, הוא כנראה מת אתמול. אני לא יכול לסבול ליגה שלקבוצה שלי אין סיכוי להתקדם בלי שחקנים טובים, אבל השחקנים הטובים רוצים רק לשחק בטופ 4. אני לא יכול לסבול מצב שרק 4 קבוצות קיימות בליגה ואנחנו שם רק בשביל קישוט וכדי "למלא את המספרים" וכדי שהגראנד-סלאם-באם-בייבי סאנדיי יהיה מיוחד בניגוד לסתם שבתות עם משחקים אחרים. קשה לי להאמין שאני אוהד קבוצה שאחד הסמלים הכי גדולים שלה בשנים האחרונות עזב אותה ברגע הראשון שקבוצה גדולה יותר הסתכלה עליו יותר מ 4 שניות. קשה לי שאנחנו נאלצים לשחרר את השחקן הכי אהוב עליי בשנתיים האחרונות וללא ספק הכי טוב, שחקן שהמשפט "playing THE TOTTENHAM WAY" פשוט נרשם עליו, בגלל שפרגוסון החליט שבא לו עוד חיזוק לקבוצה עם 200 כוכבים. אני מתחיל לחשוב שהשיטה ב NBA כבר טובה יותר. סטרטפורד, אני לא יודע איך להסביר את זה. זה גם לא ממש משנה. ריו פרדיננד ופרשת הסמים שלו, בכל הכנות, מעניינים אותי כרגע בערך כמו הסרט "דמעות של גמל", סיפור מרגש על נאקה שיולדת באמצע המדבר בשיירת גמלים בדואית.
על מה לעזעזל אתה מדבר? מה זה,סרט טורקי? תגיד לי מרבחור,לפני כמה עונות כשלקחתם בפרק זמן של כמה שבועות 2,3 שחקנים של נוטיגהאם פורסט, גם אז יצאת לבכות על מר גורלם של אוהדי הפורסט? דמעות תנין!
בדיוק אותו הדבר, אנדי ריד,דאוסון,שחקני בית של פורסט,אלה שחקנים שהיו יכולים לקחת אותם למעלה אבל אתם הגעתם,ניפנפתם בכסף הגדול לעומתם ו...הופל'ה,הם עברו לשחק בלול, מה ההבדל?
טיפשי עד מגוחך. למה שברבאטוב ישאר?זה הגיע כרעם ביום בהיר הרצון שלו לעזוב? קחו את מייקל קאריק כדוגמא - שנתיים ביונייטד וזכה בשתי אליפויות אנגליה ואחת אירופה, אנחנו נשלם לכל שחקן יותר ממכם, אז מה אמור לגרום לברבה להישאר?האצטדיון החדש שתבנו? אם באמת חשבת שרובי קין ישאר כל עוד תגיע הצעה מקבוצה גדולה יותר - אז חבל שאתה על האשליות. מתי תבינו שאתם מועדון, שעד שלא יהווה פקטור מרכזי בליגה(איום על אליפות או לפחות מקום שלישי) ובאירופה(ליגת אלופות) - שחקנים יראו בכם כקרש מקצפה לקבוצות גדולות יותר?
קירק, האם גם פורסט גאונים באיך שהם התמודדו עם העניין כמו וילה בהתמודדות שלהם עם סאגת בארי? כולם גאונים חוץ מטוטנהאם, איזה באסה...
לא זוכר את ההתנהלות של פורסט ובטח שלא את הסכומים. בדרך כלל הספרס קמצנים כך שאני סקפטי לגבי כך שהם יצאו גאונים (פורסט), לעזור להם כקבוצה זה בטח שלא עזר... אם הספרס יקבלו 20 מיליון על רובי קין הם בהחלט יחשבו לדעתי כאלה שהרוויחו בטירוף מן העיסקה. לא שזה יעזור לכם, או יגרום לכם להפסיק לבכות פעם בחיים. אבל היי, לזה כבר התרגלנו.
TheLane אני עדיין מחכה שתסביר לי מה ההבדל בין זה שאנחנו קבוצה גדולה יותר,פונים אליכם ומציעים לכם הרבה כסף תמורת שחקן זה או אחר שלכם ואתם לא יכולים לסרב לסכומים כאלה לבין זה שאתם,קבוצה גדולה יותר עשיתם את אותו הדבר לנוטיגהאם פורסט,קבוצה קטנה יותר?
ההבדל למען השם הוא שהפורסט ניזקקו לכסף הזה כמו אויר לנשימה,והפנייה הייתה ישירות אליהם. מה קשה להבין כאן ? לפעמים צריך לחצוב לך במוח ! אין קשר לגודל המועדון ולרצון שלהם לעבור ! הסיפור כאן זה אופן הפנייה לסוכנים שלהם ! הם חתמו חוזים ולקבוצות אסור לדבר איתם אלא אם טוטנהאם מאשרת ! בדיוק כמו בסיפור אשלי קול . פטיש ואיזמל נשבע לך. אני עם 40 חום אחרי שאתמול השילוב של הבירה והשמש הרג אותי. אין לי כח לחצוב ! איסטלנדס עזררררה ! SOME ONE PLEASE ! לא צריך להילחץ עז דינקום ! עזרררה ! http://www.youtube.com/watch?v=tVvhmeeHBes
שהמאמן שלכם יצא לתקשורת ואמר שהשחקן תכף חותם בניסיון ל unsettle the player, מה שלא חוקי לפי הפרמיירליג? פניה בלתי חוקית לא מחוץ לחשבון לפי מה שלוי אמר, למרות שאני באמת לא יודע יותר מזה. מעניין שרק רפא בניטז ופרגוסון עושים דברים כאלה, או גרנט על ג'רארד. top 4 mentality. כששאלו את מגסון לא מזמן על וורנוק זה היה אם אני לא טועה, הוא אמר "אני לא רוצה לדבר על שחקנים של קבוצות אחרות או מטרות שלנו." וסיים עניין.
אוי, דה ליין, אתם ממש מסכנים...סליחה ששחכתי שקין וברבטוב ישוחררו ללא תמורה ברגע שקבוצות טופ 4 פוזלות לעברם את העיניים. ואני משום מה חשבתי שזה יהיה בתמורה לחמישים מיליון פאונד. מסכנים, אתם ממש מסכנים, שדדו ואתכם לגמרי... בהצלחה בעונה הבאה במאבק ההישרדות מול סטוק והאל סיטי.
הודעה שאומרת fuck all. איפהשהוא אמרתי שאנחנו לא נקבל כלום או שלא נוכל להחליף אותם? אמרתי שאנחנו הולכים להיות קבוצה גרועה שתילחם נגד הירידה? אני מתוסכל מהמצב ואם הסמל של הוילה בתמונה ליד השם שלך אומר משהו אתה צריך להיות מתוסכל מזה לא פחות ממני.