תיקון קטן התחלנו ב-10 שחקנים וכרגע אנחנו ב-9 שחקנים, בנטלי חוץ מפוזות לא עושה כלום! אם רדנאפ לא מעיף אותו במחצית ...
עוד פעם משחק לא טוב. האדום של אקוטו לא הכי מוצדק וכן ערן - הוא תקף בגביעים. בנטלי פשוט לא עושה כלום ובגלל ההרחקה של אקוטו לוקה ירד קצת אחורה לעזור, שיממון מול הקבוצה הכי חלשה בליגה. חייבים כוח התקפי במחצית, לא משנה מה זה, אנחנו לא מגיעים למצבים! עשיתי היום פסיכומטרי עם צעיף של טוטנהאם על הברכיים (הבוחנת אישרה לי), הצעיף מגמר הקארלינג קאפ, נראה אם יעזור. היום שלוש נקודות בהחלט יעזרו.
מה לכל הרוחות בנטלי עושה במגרש ? אפילו ההרמות שלו גרועות. הפסקתי לנסות להבין את רדנאפ, אוהרה חייב לשחק ב-30 דקות האחרונות.
חג מולד מזורגג ! איזה משחק מגעיל ואיזה שיפוט חלש. האדום לא היה מוצדק ובגול של בדנאר זה נראה כמו דחיפה על דוסון למרות שהוא עף כאילו ירו בו העגלון הזה. דבר אחד נהדר קרה במשחק היום. אין סרט שבמצבנו בתחתית ובמצבנו באגף השמאלי לא יביאו רכש. אנחנו לא מסוגלים להגיע למצב. למרות שהיינו בעשרה שחקנים הכדור היה אצלנו רוב הזמן בעיקר בזכות לוקה.הארי טעה בגדול שהוציא אותו וכך איבדנו את השליטה. ווסט ברום קבוצה פשוט גרועה. הם ירדו מהר מאוד.אין להם כלום וזה רק מראה את מצבנו. רכש חובה !
טרגדיה ספורטיבית הקבוצה הזאת. לא יעזרו תירוצים של חלוץ שחסר.גם עם הקבוצה הזאת צרכים לנצח את WBA. שלא נרד בטעות.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4713925,00.html הארי ידע מה מצפה לו עם השופט הזה. עכשיו מנוחת גביעים. יש לנו ביום שישי בערב את וויגאן בבית בגביע ואז המשחק הסופר חשוב בבית מול ברנלי. קצת התאווררות מהליגה הלחוצה. אחר כך יש לנו בליגה שלושה משחקי עונה. וויגאן בחוץ,פומפי וסטוק בבית. וודגייט צדק כשאמר שבעונה כזאת צפופה ומשוגעת גם קבוצה עם שם גדול יכולה לרדת ואנחנו צריכים להיזהר ובעיקר להתחזק. לא יאומן שבנט ופאב עלו ביחד 30 מיליון. צ'ארלוקה ולנון נראים גדולים על הקבוצה הנוכחית.
חבר מהעבודה (ערן, אתה מכיר אותו), מסתלבט עלי באופן קבוע: "אתם הקבוצה החמישית של לונדון". היום שלחתי לו S.M.S: "צדקת, אנחנו הקבוצה החמישית בלונדון, חרא של חג מולד". היום היה ביזיון ענק! לא צריך להאשים את השופטים אלא את: השחקנים והמנגר. את בנטלי (יש לי בחילה מהפוזאיסט) הייתי עוצר בעוון שוטטות, היינו שחקן פחות על המגרש. ההרמות שלו זוועה, אישית הייתי משחרר אותו לכל הרוחות בינואר. המנגר רדנאפ טעה ב: - הרכבתו של בנטלי והשארתו לשוטט, וחמור מכך להזיק לנו שם כמעט 70 דקות. - לא הרכיב את אוהרה שיכול לבעוט מרחוק לשער (טומי פצוע). אוהרה מתוסכל ושמועות אומרות שהוא רוצה לעזוב. - הוצאתו של לוקה מודריץ אפילו שהוא עייף, גמרה לנו את המשחק והזמינה לחץ של WBA. בעיני טעות חמורה. - יש בעייה בהתקפה, ראבק תנסה לגוון: תכניס את פריזר, אוביקה או אפילו טראבט ברבע שעה האחרונה. פרייזר נכנס בחמש הדקות האחרונות כשהיינו בפיגור. אנחנו במשבר עמוק!! נעים הגדיר זאת כטרגדיה ספורטיבית - הוא צודק! ערן, בקשר לגביע הליגה, יש מצב למפגש בפאב, במשחק מול ברנלי ביום שלישי הבא ? באם כן אשמח באם יגיעו עוד מס' תרנגולים לפאב, פרט להרכב הקבוע.
1.תגיד ליוסי שר שיתמקד בעמירם שקלים. 2.צודק לגבי חילוף.5 דקות לפני הגול אני רואה את בנט שכולו מכוסח ורץ לבד כל המשחק על הבלמים שלהם ללא עזרה פשוט גמור פיזית.התחננתי שיניס את פרייזר שיהיה מישהו רענן. עד שהוא זז קיבלנו גול. 3. 99 אחוז שניפגש כולם בפוגי כרגיל.
אגב,אני חייב לציין שגומס היום לקח פצצה מהחיבור ואין לי מושג איך הוא הוציא את זה. אחת העצירות הגדולות של השנה.