טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. wieitan Member

ללא ספק, לפי המשחק היום אנחנו פשוט לא באותה ליגה של ווסטהאם! רעננה, יש לכם פשוט קבוצה ענקית!!
    לסקרנות שלי: איך בדיוק שנתיים אתם מעלינו ? פרט לשנה האחרונה (מקום 11) היינו פעמים מקום חמישי, אז אתם הייתם בליגת האלופות כנראה.

2. קינג לדלי Member

גומס ! נכון,האיטלקי הקטן היה חייב לכבוש אבל הביטחון יחזור עם העצירה הזאת.
    איך אני אוהב שהאוהדים שלהם בורחים ושומעים מבחוץ את השירים של ה yid army ...
    נפל לי הלוויין מהדקה העשירית בתקלה מדובאי ולא ראיתי עד הדקה ה 30 ואז התחברתי וראיתי מהמחשב.
    בדקה ה 60 הלווין חזר וראיתי שכל שנייה יש לנו מצב לגול.
    קצת ריכוז והיינו כובשים הרבה יותר מוקדם.זה היה נראה כאילו אנחנו משחקים נגד קבוצה מליגה נמוכה שלא מגיבה בכלל ורק מחכה לספוג.
    אז בסוף זה הגיע מהרמה חדה של אארון שנמצא בכושר נפלא ונגיחה כל כך נכונה של מלך מלכי המלכים לדלי קינג :aaa8: .
    ואז מהדקה ה 74 מכלום הם התחילו לשחק וחוץ מיד של אקוטו (גם אילונגה נגע ביד ברחבה לפני כן ) הגיעה ההחמצה הגדולה של דה מיקלה.
    הארי עושה חילופים כל כך נכונים ושתי דקות לפני שהוציא את בנטלי התחננתי שיוציא אותו ואוהרה סגר את האגף וכבש בטיל קרקע רשת.

שני שערים של שחקנים שלנו.
    איזה כיף.
    הצטרפנו למועדון ה 18 וצריך להמשיך את המומנטום מול יונייטד בבית.

3. wieitan Member

השער הראשון נכבש ע"י המלך!! לדלי קינג, שער יפה לשחקן שגמר את הקריירה . אני זוכר פה דיון די מפחיד על סיום הקרירה של לדלי.

המיוחד בשער של המלך, שהוא לא נכבש ממצב נייח. השער השני טיל קרקע אויר של גיימי אוהרה - גולסו!
    גומז - תודה על שתי הצלות רצופות, שש שניות לפני הגולסו של אוהרה.

4. קינג לדלי Member

מישהו ראה את רחוב אחוזה לעד ?
    וואלה אין כמו ביילסקי.שים אותו לפני מאלינס בהרכב...

אגב,חברה תהיו פיירים כלפי זוקורה.זאתב התקופה הכי טובה שלו בספרס.גם היום הוא שיחק פנטסטי ואפילו סיים ריצה של איילה שלוחה בבעיטה למסגרת !
    נשבע לכם אם אני נותן לו לחלק דואר בכל כפר סבא הוא עושה את זה בשעה ועוד יחף.

5. TheLane Member

אחח, איך רציתי שזוקורה יכבוש בסיום הריצה הזאת, זה היה יכול להיות גול ראשון מתוק. כן, הוא משחק טוב בזמן האחרון, אבל אלוהים אדירים- שיכבוש כבר!

6. wieitan Member

מסכים, זוק היה היום מצוין, הרס לחלאות הקטנות התקפות רבות. זוק בכושר יותר טוב מגינאס, שלטעמי היה חלש יחסית.

שיקקלו אותנו ויפסידו.
    אני לא אגיע לחגוג את הירידה שלהם לליגה השניה, כי הם לא שווים התייחסות.

7. wieitan Member

ואותם הדברים נכונים לגבי לוקה מודריץ - הגאון הקרואטי שמתעקש לבעוט לידים של השוער.

8. קינג לדלי Member

כמו שאמרתי לך בטלפון,מזכיר את ישראלביץ' בכפר סבא.
    מקבל בלק אאוט ליד השער.לוקה היה יכול וחייב לכבוש צמד היום.
    יש לו גם בעיטה חזקה מרחוק והוא עוד יכבוש.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו אני שלפעמים חושב לעלות על צ'רטר ולסיים את זוקורה חייב להודות - בזמן האחרון הוא גדול. לא גרזן, אבל לחץ אינסופי באמצע ומשגע את היריב. הכדרורים האלה שלו... הוא חייב 1-2 פריצות כאלה במשחק, ועינאל אביו אלה פריצות מלהיבות! עובר אחד, עובר עוד אחד, טס לשער, כבר עולה לך חצי חיוך כשהוא לא רחוק מהרחבה, אתה כבר מפנטז על הגול... ואז תגיע הדרדלה המסורתית והייאוש הקבוע. אם היו משתילים לו גנים של רגש ברגליים הוא היה יותר טוב מג'רארד.... עדיין, לחץ אינסופי וסגירה יפה של האמצע - יופי זוק!
    עוד שחקן מבליח הוא אסו אקוטו שפתאום דופק הגבהה מהסרטים. בזמן האחרון הוא די בסדר אבל נגיעת היד יכלה לעלות לנו ביוקר.

היינו ראויים לניצחון ועשינו את הנדרש. בנטלי עדיין לא כל כך בעניינים לצערי וגם ללוקה לדעתי חסר ביטחון שיכול לעלות אם נמשיך בתוצאות כאלה.
    יום שבת יונייטד... אני רוצה רק תיקו. אני מפסיק להסתכל למעלה בטבלה - אני מעדיף עונה כמו אשתקד, שעמום בליגה וגביע ליגה. קבוצה כמו יונייטד אנחנו לא ממש מנצחים פעם אחת בעונה אז אם כבר יש סיכוי לנצח פעם אחת, אני מעדיף בגמר הקארלינג קאפ, במידה ונגיע לשם. להסתדר בליגה, להתרחק מהאיזור המסוכן ולעשות את העבודה בגביע הליגה - זה כל מה שאני מבקש.

אגב, עכשיו אנחנו מעל ווסטהאם בטבלה. לראשונה מזה שנתיים (?!?!) בעונה שלפני הקודמת סיימנו לפניכם למי ששכח.

Last edited: Dec 9, 2008
  10. קינג לדלי Member

Last edited: Dec 9, 2008
  11. spurs229 Member

שיחקנו בצורה לא רעה אתמול והניצחון הגיע לנו, אבל גם יכל בקלות לחמוק מאיתנו.
    השחקנים (בלי ציונים מספריים):

גומז- בתחילת המשחק הפרשן האנגלי אמר "אותי מלחיץ לראות את גומז משחק, אז תחשבו מה מרגישים שחקני ההגנה שלו". ובאמת, כל כדור גובה לכיוון הרחבה עושה לי חררה עם השוער הזה. הוא עדיין מתעקש לא לתפוס כדורים ולאגרף גם במצבים קלים יחסית. אבל, אתמול הוא כמעט ולא נדרש לעשות הצלות וברגע האמת היה פשוט מצויין. נקווה שיהיה גם יציב.

צ'ורלוקה- טוב מאוד בהגנה, צריך להעז יותר בהתקפה. היו לו כמה מצבים לבעיטה או להרמה שהוא לא ניצל והעדיף לתת פסים קשים במקום ללכת לבד.

קינג & וודי- פשוט מצויינים מבחינה הגנתית. הכריחו את בלאמי לבעוט כל מיני בעיטות מגוחכות מרחוק, ולא אפשרו לווסט האם להתקרב לשער מלבד במצבים נייחים. קינג גם הודרך כנראה ע"י הארי לעלות קדימה כשהכדורים הולכים דרך האגפים. הוא הצטרף כמה פעמים לפבליוצ'נקו או בנט ובסוף זה השתלם לנו בגול. קינג הוא איש המשחק שלי, ה-מלך!

ערסו אקוטו- ממשיך להשתפר מבחינה התקפית ותורם יותר ויותר לקבוצה, אבל עדיין עושה מדי פעם שטויות בהגנה. צריך למצוא מגן שמאלי יציב יותר ממנו.

זוקורה- משחק טוב מאוד שלו בהגנה, כמה פריצות טובות קדימה. עדיין, הוא לא יודע למסור ולא יודע לבעוט ואילו תכונות די חשובות לשחקן כדורגל...

ג'ינאס- מי? הוא שיחק? היה דנידין, אינו נראה ואינו מורגש.

מודריץ'- כ"כ הרבה מרץ. הכניס רוח חדשה למשחק. היו לו שני מצבים טובים להבקיע, בסוף זה ייכנס. בנוסף אחרי שהוא עובר שחקן או שניים לפעמים עדיף שיחפש את המסירה לאמצע במקום לנסות לעבור את השלישי.

בנטלי- עשה כמה תרגילים טובים באגפים אבל לא תרם יותר מדי. בינוני פלוס.

לנון- נעלם לגמרי בשמאל, ניסה לפעמים לעבור דרך שחקני ווסט האם (מה לעשות, לא עובד...) אבל חיפה על הכל בבישול לגול ובאנרגיה (או כמו שלחמן אמר "אנרגטיקה") האדירה שלו. שחקן העונה שלנו עד כה.

פאבליוצ'נקו- לא מספיק מעורב.

מחליפים:

בנט- היהי יותר טוב מפאבליוצ'נקו, קצת מזל והיה גם מבקיע.

או'הרה- עשה את מה שהיה צריך לעשות, גול אדיר לחיבורים. הארי מרוצה ממנו. אני בכל זאת מאמין שהוא צריך להשאר על הספסל ולהכנס במהלך המשחק כמו שהיה אתמול. משום מה הוא פחות טוב כשהוא פותח בהרכב.

יונייטד בשבת, אפשר וצריך לנצח. אבל חייבים לעלות ברמה לעומת המשחק אתמול, הם ממש לא ווסט האם. בנט צריך לפתוח במקום פאבליוצ'נקו וביג טום במקום ג'ינאס. אני חשוב שג'ינאס יהיה אפקטיבי כשהוא יעלה מהספסל.

12. קינג לדלי Member

הארי מספר איך נלקחות החלטות עם המלך.מדהים שהבן אדם בכלל לא מתאמן עם הקבוצה אלא רק מכשיר את הברך לפני כל משחק.כנראה שהוא יעדר מול יונייטד.
    http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...4613675,00.html

ראיתי את המשחק במלואו ועכשיו אני יכול לחלק ציונים.

גומס - 7 שליטה מוחלטת בהגנה.יצא לכל הכדורים שהיה צריך לצאת אליהם ושלט ברחבה.מהתבוננות נוספת על ההחמצה בסוף,זה היה שילוב של טימטום של דה מיקלה יחד עם ידי האוקטופוס של הורלייו.
    צ'ארלי - 6 בהרא-מי ? שיתק אותם לחלוטין באגף וחוץ מפעם אחת שהשווצרי עבר אותו יפה הוא גם תרם התקפית.
    לדלי :aaa8: -7 סלע קיומנו.
    וודגייט - 7 פנטסטי.מרוכז ומפוקס.
    אקוטו - 6 משחק שקט וטוב.במסגרת השיפור האישי של שחקנים תחת הארי גם הוא השתפר פלאים.יש לו יכולת טכנית טובה לצאת ממצבים צפופים ויכולת נהדרת להרים כדורים חדים.עדיין צריך מגן שמאלי כי אין לנו עוד אחד (אולי עד שבייל יתבגר והוא עדיין לא התבגר).
    זוקורה - 8 חזק,מסיבי,מהיר,הוציא קדימה כל הזמן.משחק נפלא שלו.
    ג'ינאס - 6 עבד קשה באמצע וכל המסירות לאגפים ובמיוחד ללנון באו ממנו.
    בנטלי - 5 עשה רוטציות עם לנון באגפים וחוץ מכמה פעולות טכניות נהדרות בעיקר היה אפור.זה עדיין לא בנטלי של בלקבורן.
    לנון - 6.5 שוב ראינו מגנים שעובדים קשה מולו.בישל גול,פרץ שוב ושוב וכדור הרוחב שלו בקורה של פאב היה נדיר.
    לוקה - 8 רק בשידור החוזר הבנתי מה הוא עשה על המגרש.חברים,הקוסם הקטן פשוט ענק.אי אפשר להוציא לו כדור מהרגל והוא מפעיל את כולם.הגיע לו לסיים עם שער אחד לפחות.אני חולה עליו.
    פאב - 5.5 קשה לשחק בודד למעלה ופאב נלחם יותר מאשר חשב על טכניקה.גלש לכדור שלא הרבה היו מגיעים אליו ופגש את הקורה.הוא צריך להיות יותר מחוייב בכל מסירה כי יש לו לפעמים איבודי כדור של נמהרות.

בנט - 6 הגיע למצבים,עבד כמו שצריך.
    אוהרה - נכנס כדי לתת יותר מלחמה באגף וסיים בפצצה.יש לו יכולת בעיטה נהדרת.

13. O'hara Member

יש תקציר למשחק ?
    כרגיל איכשהו תמיד נופלים המשחקים על ימים שאני לא נמצא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

14. קינג לדלי Member

15. O'hara Member

שישאר שם אני לא רוצה אותו חזרה, לא מגיע לו שיאהבו אותו האוהדים שוב.