מדהים פשוט מדהים איך הפטישים מתכוננים למשחק מולנו... לוקאס ניל מדבר על המשחק "הכי חשוב שיש בכל עונה" http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...icle2015407.ece ובכלל,אפילו פרנסנל לא מתכוננים בכזאת שנאה לדרבי נגדנו. די עם רגשי הנחיתות האלה... נקבעו התאריכים לשני חצאי הגמר מול ברנלי. ווייט הארט ליין 6 בינואר-יום שלישי. טורף מור 21 בינואר - יום רביעי.
אולי תפנימו שהיריבה העירונית שמתחרה אתכם בליגה היא לא ארסנל ולא צ'לסי. כבר שנתיים שאתם מסתכלים עלינו מלמטה בטבלה. כמובן שמלבד היריבות ההיסטורית, המשחק היום נורא חשוב כי כשהטבלה כ"כ צמודה, שלוש נקודות מקפיצות אותך לצמרת.
יריבה עירונית? תבינו כבר שלא אכפת לנו מכם... בשבילי משחק מול ווסט האם זה משחק מול פולהאם משודרג בקצת, רק אבל רק בגלל שמצחיק אותי לראות כמה הם רוצים לנצח אותנו. יש לנו יריבה אחת והיא ארסנל, וזאת יריבות הדדית. לכו תריבו עם מילוול או משהו...
היריבות קיימת, לא אני קבעתי את זה ואני לא מבין מאיפה מגיע הפחד הזה שמניע אתכם להתנער ממנה. ברור שלא ביססתי אותה על העובדה שכבר שנתיים לא הייתם מעלינו בטבלה.
זה דבר שכבר שנים האוהדים שלנו מגחכים עליו.בסדר,יריבות אבל השנאה שלכם ממש מטורפת... גם פרנסנל זה בלונדון ולמה אתם לא שונאים אותם ככה ? יאללה,תכינו את השירים האנטישמיים הבנאליים שלכם. אולי זאת התשובה האמיתית למה בחרתם לשנוא אותנו מכל העמים...
הפתעה,לוקה בהרכב. משחקים עם 5 קשרים. גומס,צ'ארלי,לדלי :aaa8: ,וודגייט,אקוטו,זוקורה,ג'ינאס,לנון,בנטלי,מודריץ',פאב. ספסל : סזאר,דוסון,בייל,אוהרה,בואטנג,הדלסטון,בנט.
השירים האנטישמיים ומצב הרוח הקרבי שאוהדי ווסטהאם מגיעים אליו (אין פעם שאוהדי טוטנהאם מגיעים לבריק ליין ואוהדי ווסטהאם לא מנסים ליצור פרובוקציה לקצת מכות), היסטוריית היריבות בין ה-firms של שני הצדדים, יש כאן סוג של יריבות, אבל לא מעבר. עצם העובדה שאוהדי ווסטהאם מגדירה כהישג להרוס לנו את העלייה לצ'מפיונס ליג, מגלה בדיוק מה המטרות של כל צד. לעדות, לאוהדי טוטנהאם אין שיר אנטי ווסטהאם אחד.
לדעתי מדובר בהרכב הכי חזק שאתם יכולים לעלות כרגע, אולי חוץ מהאדלסטון-זוקורה. החוף שנהבי עושה את העבודה השחורה במרכז הקישור, ג'ינאס סוג של 50-50 ומודריץ' משוחרר להתקפה בה הוא יכול לעשות את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, בניית התקפות. פבליוצ'נקו שכבר הוכיח שיש לו מיקום מצוין ופיניש קר רוח מול השער בחוד, לנון ובנטלי באגפים, ובקיצור, ההרכב הכי טוב שיש ברשותו של רדנאפ. מעניין בטוח יהיה באפטון פארק...
ההחמצות יהרגו אותנו! לוקה בדקה הראשונה ופאב בסוף המחצית היו חייבים לכבוש. ע"ס המחצית ה-I אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה, מה זה עוזר לנו ? הייתי מחליף את גינאס בטומי. אקוטו ה-"מגן" השמאלי שלנו שערוריה אשכרה משת"פ.