12 עמודים באתר האוהדים שלכם למשחק העונה שלכם... אוטובוס פתוח יצא מבית דני במקרה של ניצחון... טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר באה למזרח.
לדלי, אם חשבת שהידיעה מאתמול הייתה הזויה... http://www.mirror.co.uk/sport/football/200...15875-20955055/
קראתי את זה לפני שעה ובמקומך לא הייתי רץ לתת לינקים על שטויות. אם לנון ואוהרה ישחקו בליברפול אז אני סגור באתלטיקו גוואדלאחרה. למה להתעסק כל היום במדע בדיוני ???
לנון לבדו שווה יותר מקינו אז לתת אותו עם ג'יימי ועוד 5 מיליון? בחיים לא. רעננה, טוטנהאם לא סלאמס, פשוט שכונה של מהגרים כיום. הייתי באפטון פארק ובחוץ זה פשוט נראה כמו עזה רק קצת משודרג וטיפה פחות צפוף. עם השוק הדוחה ההוא בחוץ, ממש לא איזור סימפטי, אבל קרוב לבריק ליין - אחד המקומות הכי מגניבים בלונדון כיום.
אפשר להתווכח איפה פחות סימפטי כרגע, אבל בעתיד הקרוב סביבת ווסט האם צפוייה לשדרוג מאסיבי תודות ללונדון 2012.
כן אני יודע. גם האיזור שלנו עומד להתפתח עם איצטדיון חדש 60 אלף מקומות ועסקים חדשים מסביבו. בסט,קין שווה לא יותר מ 8 עד 10 מיליון וכבר אמרנו את זה אז.אף אחד חוץ מבניטז לא היה משלם יותר מזה. לנון רק בן 21 וקינו בדרך ל 29 ויש הבדל גדול בגלל זה. אני מעריך את לנון ב משהו בין 10 ל 12 מיליון וקינו לא יותר ממה שכתבתי. אז הם כמעט שווים עם יתרון ללנון.
לדלי, לנון יותר קרוב ל22 מאשר קין ל28... בכל אופן, אתה עדיין לא יכול להשוות את התפוקה שלהם לאורך השנים. אם היו אומרים לך בקיץ שלנון וקין ימכרו, מי מבין השניים לדעתך היה מכניס יותר כסף?
לנון, חד משמעית. אנגלי, צעיר ועם פוטנציאל - שילוב קטלני בליגה הזו. גיל פקטור חשוב מאוד בקביעת מחיר לשחקן ולמרות שלנון אולי לא יגיע להישגיו של קינו הם כבר קרובים פחות או יותר מבחינת תפוקה פר עמדה. אם דאונינג לפי הערכות יימכר רק באיזור ה-10-15 לנון על אותה מקשה. הסכום ששולם על קין היה מופרך מלכתחילה ולא ראית מישהו אחד פה שאמר שהוא היה שווה את ה-20 מיליון ששולמו עליו ואף לא חצי.