טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. קינג לדלי Member

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רפאל, מתי היית במשחק? אני זוכר שסיפרת לי שטיילת בלונדון אבל רק היית באצטדיון.

3. קינג לדלי Member

עושה רושם שמהאקדמייה שלנו יכולים סוף סוף להגיע שחקנים לקבוצה הבוגרת.
    במחלקת ההתקפה יש כמה חלוצים שחורים ומוכשרים (הלוואי שהייתה לי אפשרות לראות משחקים שלהם).
    אוביקה,מ'פוקו,וקודוס אויינוגה הם השמות הראשיים.
    מתקציר שראיתי קודוס חתיכת כשרון אבל הוא בקושי בן 15 וחצי.
    השבוע העלו אותו לאנדר 18 והוא כבש צמד.בכלל האנדר 18 כובשים בכל משחק מינימום שלושה שערים.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...u18s061208.html

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד צעירים שכדאי לשים עליהם עין - המגן הימני מטאנדרי, יש כמובן את בוסטוק, אנדרוס טאונסנד, דני רוז (שעד כה, נראה, לא כל כך עושה את הפריצה שציפו), דוריאן דרוויט שכבר הרבה זמן מחזיקים ממנו אבל לא פורץ מהריזרבס, תומאס פקהארט... כן ירבו.

5. wieitan Member

דיילי מירור: טוטנהאם תשאיל את רובי קין עד לסיום העונה
    זה אמנם המירור ואני מתנצל מראש על ההתייחסות לשמועות חסרות בסיס לפחות בשלב זה. אגב המירור היה הראשון שפרסם על מעבר אפשרי של קין לאנפילד.
    אבל אם לבניטז אזלה הסבלנות (לטעמי מוקדם מידי), אזי זה הפיתרון היחיד שיכול לבוא בחשבון.
    טוטנהאם לא תשלם לליברפול את סכום ההעברה 19M וליברפול בצדק גמור לא תרצה להפסיד.

בהנחה פרועה שהשמועה נכונה, האם לדעתכם שווה לנו להחזיר את קינו ?
    אישית, אני לא כל כך בטוח שזה המהלך הרצוי לנו, כמובן הכל מותנה שיש איזשהוא ביסוס לשמועות.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אין אפילו על מה לדון פה, כרגע אנחנו עם טורס פצוע, ועם קויט, קין, אנ'גוג ונמת' בהתקפה. אנ'גוג ונמת' צעירים מאוד ולא יהיו בקביעות בהרכב, קויט מועדף ע"י בניטז כקיצוני ימין, אז שנשאיל את קין? כבר יותר הגיוני שנמכור אותו בשביל לקנות שחקן אחר(גם לא יקרה).

7. wieitan Member

אתם יכולים למכור אותו להערכתי הצנועה בסביבות שני שליש ממכיר הקנייה.
    לא נראה לי שתהיו מוכנים למכור המחיר כזה. בניטז לא יוכל להודות בטעות יקרה כל כך.

8. samoel Member

אגב, אני חושב שזה גם היה השווי שלו כשהוא היה אצלנו בשיאו. אז במחיר כל כך גבוה שלא נמכור? אני חושב שזאת לא כל כך היתה טעות למכור למרות שהשאירה אותנו בלי חלוצים, הכסף תגמל יפה, חבל שלא השכלנו להחתים את ארשאבין.(וזה בלי לערב את הצד הסנטימנטלי)

9. קינג לדלי Member

זה מהלך שיכול להיות מצויין בעיקר לפאבליוצ'נקו.
    בכל מקרה אין כסף בינואר והארי כבר הצהיר שהוא ינסה להביא שני מושאלים.
    לגבי רובי קין,אני חושב שאין מה לדסקס על זה כי זה לא נשמע לי הגיוני בכלל.

10. wieitan Member

מחר יהיה משחק קשה!! עם כל הקושי, אנחנו חייבים לנצח בו על מנת לברוח מהתחתית.
    במשחק מחר איש המפתח שלי: טומי האדלסטון - כל כך הרבה כישרון חייב לייצר יציבות ברמת משחק גבוהה.

אני מקווה שמודריץ כשיר, עקב חוסר בדקות ומשחק ובעיקר לאור המשחק הברוטלי של ווסטהאם, עדיף שלוקה יתחיל על הספסל.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ליגה מטורפת זו השנה. ניצחון מחר ואנחנו קופצים למקום 14, 5 נקודות ממקום שביעי, הפסד ואנחנו שוב מדשדשים בטבלה עם אותם נקודות כמו הקו האדום. משחק סופר סופר חשוב ואני כבר לא מדבר במובן של אולי לחלץ איזה מקום שישי בסוף העונה אלא על להעלות את הביטחון והיכולת שנסדקה בשבועות הראשונים לאחר המומנטום הראשוני עם הארי. הביטחון חשוב מאוד עבור גביע הליגה, בינתיים היריבות שלנו עוזרות לנו אבל אסור להסתמך עליהן ואסור לתת להן לעשות את העבודה. עם העובדה שמחר משחק חוץ קשה, טעון אמוציות ומול קבוצה שמשחקת חזק מאוד וכידוע, לנו קשה בשנים האחרונות עם קבוצות כאלה (ע"ע סטוק, בולטון וכו') חייבים לעשות את המקסימום ולקחת ניצחון. מעבר לכבוד של המיני-דרבי - בשביל הביטחון. אני רוצה להאמין שהניצחון הקשה אך מתגמל מול ווטפורד נתן קצת שטף ביטחון אחרי שני הפסדים רעים בליגה.

אני לא ארחיב הרבה על קין מהסיבה הפשוטה שזה לחלוטין לא רלוונטי, חלוץ מקבל צ'אנסים וכמו שמוריינטס, בלאמי ושאר חלוצי הרכש של בניטז קיבלו צ'אנסים ליותר מחצי שנה כך יהיה גם קין, בטח כשזה רכש של 20 מיליון ליש"ט.
    קשה להבין את בניטז והתכניות לפי המערכים המגוונים שלו אבל קין בזמן האחרון משחק משחק כן משחק לא, זה בטח לא עוזר לו. חלוץ עמדה שמחייבת ביטחון. אין לי יותר מדי נגד ליברפול, אבל כשאני בודק תוצאות שלהם אני תמיד נותן תפילה קטנה כשהם נתנו גול "לא רובי קין לא רובי קין". כואב לי לייחל לכשלונו, הבן אדם היה כל כך מזוהה עבורי עם טוטנהאם אבל חלק מהכדורגל הוא שמחה לאיד, ואני לא יכול לא לחייך כשאני שומע על חוסר ההשתלבות שלו.

12. Strawberry Fields Member

לא. כריס באסקומב מ-NOTW היה הראשון שפירסם על כך שליברפול רוצה את קין ושקין רוצה את ליברפול.
    הוא גם הראשון שפירסם לאחרונה שהארי מעוניין להחזיר אותו ל-WHL.

ליברפול לא שילמה עדיין לטוטנהאם את המחיר המלא. בסביבות ה-10 מיליון פאונד שולמו בקיץ, החצי השני עוד לא שולם.
    הכוונה ככל הנראה היא שטוטנהאם תוותר על התשלום השני ותשלם סכום שקרוב לתשלום שליברפול כבר שילמה.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה המצב אז לא תודה.
    אני, שהייתי שרוף על רובי, גם בימיי האדוקים ביותר לא הייתי אומר שהוא שווה מעל 10-12 מיליון ליש"ט. וגם זה בלחץ מטורף.

שברתם שילמתם. תנו לו להפוך למוריינטס/בלאמי ולרדת לאן שיתחשק לו.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. קינג לדלי Member

בהחלט חליפה יפה אבל יקרה פחד.ולא הפסדנו פעמיים בליגה.

משחק חשוב חשוב מאוד היום ! בדרך כלל יש דרמות במשחקים שלנו מול ווסט האם ונקווה היום שנוציא תוצאה טובה.
    לדלי :aaa8: אמור לשחק וג'ינאס אמור לחזור.
    אני כבר לא יכול לחכות ללוקה ששוב בספק.דווקא שהוא התחיל להראות שהוא סוף סוף התאקלם הוא נפצע.

המלצה למי שנוסע למשחק - לא להחנות קרוב למגרש כי קשה לצאת מהסמטאות בפקקים וגם מאוד מסוכן.
    יש אפשרות לקפוץ לשוק הקרוב לפני המשחק.ותגיעו מוקדם כי דמאיו מעלים את כרטיסי הנוער שעתיים לפני המשחק...

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/08