טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. TheLane Member

180 דקות מוומבלי...

2. wieitan Member

היה קשה, אבל עברנו!
    תודה לווטפורד על הפנדל בעיתוי נפלא לפני המחצית.גם השוער של הצרעות עזר לבנט בשער הניצחון. איש המשחק: אארון לנון הנפלא.
    בקשה לי אל מר רדנאפ: אל תרכיב את דאוסון - לא חראם על הלב שלי.

בחצי גמר אסור לנו לקבל את היונייטד, דרבי נראית יריבה פחות קשה מברנלי.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע כבר איפה עדיף לקבל את יונייטד. נראה לי שעדיף לשמור אותם לגמר, אבל חוק מרפי אומר שאנחנו בטוח נקבל אותם בחצי.
    היתרון האיכותי שלנו בלט אבל ווטפורד התאבדו על המגרש וזה היה משחק קשה, יפה שהתעלינו למרות היתרון שלהם, המשכנו לשחק את המשחק שלנו למרות שהגולים שלנו הובקעו מחולשה שלהם ולא מתוך חוסן שלנו. בסופו של דבר חשובה התוצאה, תנו לי את דרבי ואני שקט.

4. samoel Member

עם כל הקיטועים אתמול הצלחתי איכשהו לראות חלקים מהמשחק, התיישבתי וישר נכנס הגול של ווטפורד, ובערך בדקה ה- 35 שום סטרים כבר לא עבד לי, החמצתי את הגול אבל ידעתי שבטוח הגיע לנו הפנדל, לנון היה כל טוב אתמול שזה היה מדהים, והשוער שלהם הציג יכולת מדהימה לדעתי, לנון לבדו היה שווה משהו כמו 3 גולים.
    במחצית השנייה צפיתי במשחק מהדקה ה- 60 עד הגול, כלומר בהתקפה שבה הבקענו הסטרים החליט ליפול אז למעשה אפילו לא ראיתי את השער, רק את הכובש. המשכתי לצפות עד שהתייאשתי מהנפילות בערך בדקה 82, וקיויתי שננצח. אז נצחנו, ועכשיו וומבלי שוב קרוב!

5. קינג לדלי Member

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1824344/

תקציר ארוך של המשחק.

ההרגלה תיערך ביום שבת הקרוב בשעה רבע לשלוש.
    ההעדפה של כולם היא דרבי אבל אני לא בטוח.לדרבי יש שחקנים לא רעים ומסורת הרבה יותר גדולה וזה תמיד חשוב.בכל מקרה שתבוא אחת מהן.
    לגבי יונייטד שלושה ימים אחרי שהמשחק הראשון של חצי גמר גביע הליגה יערך יש להם משחק מול צ'לסי כך שבטוח שהרבה שם ינוחו.

אתמול כפי שצפיתי היה משחק קשה בקור מקפיא.לא נכנסנו טוב למשחק והצרעות עקצו בשער יפהפה של פריסקין עם סיבוב נהדר אחרי שסמית עירבב את דוסון החלש.
    כצפוי הגול העיר אותנו וסוף סוף שיחקנו הנעת כדור מהירה על הארץ כשדווקא זוקורה מניע יפה את הקבוצה ולא ג'ינאס שהתמקד בפריצות דרך האמצע.
    לנון הרג אותם באגף והוציא שתי הצלות גדולות מהשוער.פאב בעט למשקוף.
    בסוף המזל שיחק לנו אחרי שקיבלנו פנדל מפאול טיפשי של מגן בן 18 על ג'ינאס שבכלל היה עם הפנים לדגל הקרן ופאב כבש בשניות האחרונות של החצי.
    בחצי השני שוב ווטפורד פתחו חזק ואז הארי עשה את החילוף של המשחק אחרי שהכניס את בנט שירה טיל פנימה.כדור שהשוער היה חייב לקחת.

גומס - 6 הביטחון חזר נקווה שימשך.
    אקוטו - 6 הרמות מעולות ומשחק לא רע ברמה הזאת.
    וודגייט - 5 קצת איטי.קשה לו לצד דוסון ובעצם למי לא...
    דוסון - 4 כרגיל משחק בלי טיפת שכל.הכל בכוח.ההיפוך הגמור של צ'ארלי המעודן.
    צ'ארלי - 6 חרישי הוא הלילה...
    זוקורה - 7 על כל המגרש.איילה שלוחה עם מעט רגש...
    ג'ינאס - 6 לחם וניסה דרך האמצע.לפעמים רק אחרי המשחק אתה מבין שהוא היה טוב...
    אוהרה - 5 עבד פחות מלנון בהתקפה.
    לנון - 8 עוד משחק נהדר.לנון רותח וכמו שבנטלי נראה אארון חייב להישאר בימין.
    פרייזר - 5 לא הבריק אבל לבחור יש מהירות מדהימה ומוסר עבודה אדיר.
    פאב - 6 נגיעות יפות ופנדל חד וחשוב.כבש את הרביעי שלו בגביע הליגה.(אחד אתמול אחד בניוקאסל ושניים מול ליברפול).

Last edited: Dec 4, 2008
  6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלבד הגול השני שלנו השוער שלהם היה מעולה. לקח ללנון כדור מבריק שיכל להיות אחד השערים היפים שהבקענו בשנים האחרונות. רוב הסיכויים שהשוער הזה (ששמו סקוט לואץ', מחליף שם למארט פום הפצוע) הוא סתם שוער שכמו שחקנים סבירים רבים אחרים תפס נגדנו יום.

7. TheLane Member

ההקפצה הזאת של לנון מעל השוער (שהציל בצורה נפלאה) הזכירה לי את הודל באותו מגרש מול אותה קבוצה לאותה פינה של אותה רשת שנים אחורה, אז השוער לא טרח לקפוץ אפילו...

http://www.youtube.com/watch?v=cLxOUFVhPZQ

8. THE STRETFORD END Member

לדלי,שכחת את בנט
    ואפרופו בנט,בשקט בשקט יש לו כבר וכמה שערים העונה וכמה מהם די מכריעים.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

12 למעשה. אבל במשחקים שהוא לא הגיע אליהם זה בלט ודפק לנו את המשחק. הוא לא ברמה של קינו ובטח לא של ברבאטוב.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

דארן אנדרטון תולה את הנעליים.

אחד השחקנים הכי לא ברורים שגדלו באנגליה, הפציעות בהחלט עיכבו אותו, אבל ספורטאי למופת וחבל שסיים אצלנו בשנים די שחונות אחרי שנים שהיה תקווה קרובה אך לא ממומשת.

11. קינג לדלי Member

דארן אנדרטון שיחק בסך הכל 12 עונות בטוטנהאם.
    אוקיי "שיחק" זה קצת מוגזם כי הוא הפסיד עונות שלמות עם כל הפציעות שעבר.
    הפציעות האלה גם מנעו התקדמות יותר מהירה שלו.
    בשיאו אנדרטון היה בהרכב של אנגליה בעיקר אצל וונבלס ובקריירה שלו רשומות 30 הופעות ו 7 שערים במדי הנבחרת.
    אישית מאוד אהבתי אותו.כשהיה בריא הייתה לו רגל ימין מדוייקת וחזקה והיה אחד הבולטים בספרס.
    בנבחרת עשה עבודה יפה ורק חבל על ההחמצה המשוועת בהארכה של חצי גמר אליפות אירופה מול גרמניה בוומבלי אחרי שבעט לקורה מול שער ריק.

http://soccernet.espn.go.com/archive/images/england/thfc/anderton_alexlivesey_150x200.Xxx

12. קינג לדלי Member

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחר ההגרלה ואני שובר את הראש את מי אני מעדיף. את יונייטד אפשר לנצח אם כבר במשחק אחד, בשניים זה פשוט נראה לי בלתי אפשרי כשההרכב השני שלהם טוב בערך כמו הראשון. כך או כך נפגוש אותם בדרך וזו מכה לא קטנה שפרייז'ר לא יכול לשחק מולם.

איך שדיברת איתי עלה לי הריח של הפיש אנד צ'יפס מוומבלי (לא טעים, לא אוהב את הפיש אנד צ'יפס הזה) אמרתי בחיים צריך לדעת לוותר.

14. קינג לדלי Member

Last edited: Dec 6, 2008
  15. wieitan Member