טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. wieitan Member

לא רק בנטלי צריך להעלות הילוך, גם האדלסטון חייב להעלות הילוך!

במשחק מחר, בהנחה שהמלך משחק, צורלוקה צריך לשחק כקשר אחורי ואז טומי יכול לעזור יותר להתקפה וזוק על הספסל = תועלת כפולה!

2. קינג לדלי Member

3. קינג לדלי Member

כתבה מעניינת ב"גארדיאן" על איך הארי החזיר את טוטנהאם להיות אנגלית ואפילו "קוקנית" עם כל המינויים של העוזרים שלו וכל האנגלים שמשחקים בקבוצה.

http://www.independent.co.uk/sport/footbal...sh-1031115.html

יותר ויותר אני מתחיל להאמין שגלן הודל בחר להיות מאמן רק כדי להשתתף באימונים עם השחקנים...
    אין קבוצה שהוא לא אימן אותה ולא היה משחק באימונים.
    גאזה אומר שהוא היה השחקן הכי מוכשר בנבחרת אנגליה גם בגילו המופלג וככה גם טומי ששיחק אצלו בוולבס.
    והנה כתבה מעניינת עם טומי וההשוואה לאיכות המסירה של גלן.
    http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...e-Football.html

Last edited: Nov 23, 2008
  4. קינג לדלי Member

האם סוף סוף יגמר המנחוס שנקרא גארת' בייל ???
    מאז בואו לטוטנהאם עוד לא ניצחנו שום משחק ליגה איתו והמשחק הראשון של הארי עם בייל בהרכב במסגרת הליגה נגמר כמובן בהפסד בקוטג'.
    אולי היום ?

ההרכב שאני הייתי עולה בהנחה שלדלי כשיר.

גומס,האטון,לדלי :aaa8: ,וודגייט,אוהרה,צ'ארלי,טומי,ג'ינאס,בנטלי,לנון,פאב.

5. קינג לדלי Member

הרכב סופר התקפי של הארי.

גומס,צ'ארלי,וודי,לדלי :aaa8: ,אקוטו,טומי,ג'ינאס,לנון,בנטלי,פאב,בנט.

ספסל : סזאר,גאנטר,בייל,דוסון,זוקורה,אוהרה,קמפבל.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב מאוד שלנו, החזקנו יותר בכדור, ניסינו יותר והכתבנו את הקצב. הגול המהיר היחסית הוריד את הלחץ, הצלחנו להתיש אותם והכרטיס האדום לחובתם בכלל פתח לנו את האופציות לרווחה, חבל שלא גמרנו את העסק עם עוד שער והחזקנו את זה שביר אבל מי זוכר את זה אחרי שריקת הסיום.
    איש המשחק שלי אארון לנון. היה נהדר ופעלתן באגף הטבעי שלו, שהוציא מעט את האפקטיביות מבנטלי אבל לפחות נתן לנו את לנון במנה מלאה כשהוא נפלא לאחרונה. צריך רק קצת לשפר את קבלת ההחלטות ולפעמים להוציא את הכדור קצת יותר מוקדם. בישול, גרם להרחקה של שחקן יריב, יזם ויצר לא מעט אפשרויות, משחק גדול שלו.

7. wieitan Member

גיא, לדעתי לא שיחקנו טוב! משחק בינוני שלנו.

היו לא מעט מסירות שהגיעו ליעד לא נכון. אארון לנון קוסם!!
    גינאס במס' פעולות הזכיר לי את זוקורה בטיפשות.
    היינו צריכים לנצח יותר מאחד אפס קטן - רחמנות על הלב שלי שגומס לא ממש עזר לו.
    הניצחון חשוב מאוד להחזרת הביטחון לשחקנים לאחר ההפסד לפולהאם.

החלאות הפסידו אתמול 3-0! החלאות הכחולות עשו תיקו 0 בבית! אנחנו ניצחנו == מחזור מושלם!!

8. קינג לדלי Member

לא מסכים עם שום מילה.
    זה לא היה טוב מאוד.
    הגול המהיר הוריד לחץ ? בו תבדוק לי את הדופק.
    מי זוכר ? הלחץ דם שלי זוכר !
    גומס היה היום בזכוכית מגדלת ושוב לא סיפק את הסחורה.התחלת המשחק הייתה חשובה בשביל הביטחון שלו ומה הוא עשה ? תפס כדור קרן ושוב הכדור נפל פתאום ובמזל לא ספגנו.
    אחר כך הוא יצא למרפסת ואיפשר לאמרטון להקשית מעליו ומזל שוודגייט הציל.

משחק בינוני שלנו.יותר מידי שחקנים שיחקו בהילוך שני במיוחד בנטלי שבקושי זז היום חוץ מכדורים חופשיים נהדרים שלו שאחד מהם מצא את פאב שנגח לקורה.
    בנט יותר מידי סטטי לצד פאב ופרייזר חייב להיכנס להרכב כדי להשלים אחד מהם,רצוי פאב.
    בלאקבורן הייתה שווה שער בחצי הראשון והיה לנו הרבה מזל.בחצי השני הם הגיעו רק לאיזה חצי מצב בסוף כדי לגמור אותי...האמצע שלנו עם ג'ינאס וטומי רך מידי.מול קבוצה אחרת היינו משלמים על זה.עד שיגיע רכש זוקורה צריך לשחק.
    מחצית שנייה בשליטה מוחלטת ועם הרבה החמצות שלנו.

גומס - 4 שייקי.כולו רועד.שיחק היום עם מגן שיניים בצבעים של ברזיל ונראה כמו אחד שברח מגאה.
    צ'ארלי - 6 לפעמים הים שקט ואין גלים...
    לדלי :aaa8: - 5.5 מצד אחד מלך כרגיל בקריאת משחק אבל מצד שני לא הגיע ראשון לפני החלוץ פעמיים ובמזל לא ספגנו.
    וודגייט - 7 משחק נהדר שלו.ראשון לכל כדור והיה היציב בהגנה היום.
    אקוטו - 4 אפור חלש ולא מדוייק.
    ג'ינאס - 5.5 חוסר הדיוק שלו יכול לשגע.מצד שני הוא עושה כניסות נכונות לעומק.
    טומי - 6 המאסטרו שוב חילק כדורים וירה פצצות שכמעט כמעט חדרו.
    בנטלי - 5 עד היום הוא שיחק בימין ולנון בשמאל.היום הוא הלך לאיבוד באגף השמאלי.מסתבך עם כדרורים מיותרים.ההרמות של הכדורים החופשיים שלו חזרו להיות של מיני בקהאם.
    לנון - 8 איש המשחק.90 דקות של מעורבות.השומר שלי היה חייב לקבל צהוב כהה עוד לפני הצהוב הראשון.בסוף הוא גמר אותו והוציא אותו באדום.בישול נהדר תוך כדי ניצול המהירות הסילונית.כל הזמן עבד,כל הזמן היה מעורב ואפילו בעט בשמאל.זה אארון הנהדר וככה אנחנו רוצים אותו כל הזמן.
    בנט - 5 משחק בינוני.קשה לו ולפאב ביחד עם כל הרצון הטוב.
    פאב - 6 בקטע של בעיטות מפינה קרובה לרחוקה הוא פשוט מעולה.גם ברוסיה הוא עשה המון גולים כאלה וגם מול ליברפול.הרבה יותר מעודן מבנט שיותר מהיר.

בסוף שותפו אוהרה וקמפבל שהיה רעב כהרגלו והחמיץ שער בטוח בנגיחה.

יום חמישי ניימכן,יום ראשון כרונינגן אהמממ סליחה אברטון שוב בליין.

9. קינג לדלי Member

האוהדים כועסים על פרשני סקיי שאמרו שאוהדי טוטנהאם מוחאים לגומס כפיים באירוניות למרות שהם תמכו בו כל המשחק והוא הודה להם לאחר המשחק.

אגב,רובינסון קיבל היום שירים כולל אחד מביך באמצע התקפה שלנו של england number one ...
    בסוף המשחק הוא עבר ביציעים וזרק את הכפפות לפארק ליין כמו בימים הטובים.
    עם כל הצרות שעשה לנו,רובו עדיין נשאר אהוב.יכול להיות שכולנו מזוכיסטים.אני בטוח שלשיר הזה יש הרבה מניות באהבה אליו...

http://www.youtube.com/watch?v=yUf80W7RHfY

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

להניע 60% מהזמן את הכדור זה גם טוב. אני מסכים שהיו פלטות, לדלי לא אותו לדלי שלפני הפציעות שלא באשמתו וגם לי המסירה ההיא אחורה עשתה התקף לב, את גומז קשה לשפוט כי בלקבורן לא ממש הגיע אלינו לשער. אלה דברים שמעידים לטובה!
    אגב ערן, אני דווקא חשבתי שאסו אקוטו היום היה לא רע בכלל אבל כשברט אמרטון משחק מולך אני מניח שזה לא עד כדי כך קשה. לא שיש לי משהו נגד אמרטון אבל הוא לא ממש כריסטיאנו רונאלדו.
    ג'ינאס היום התעקש למסור ישר ליריב, הייתה לו את הפריצה המצויינת . הייתה גם מתפרצת של 3 על 3 שבה הוא התעקש לבעוט עקום מ-25 מטר. בנטלי בהרמה גדולה אחת לפאב שהלכה לקורה וחוץ מזה גם ניסה כמו ג'ינאס ללכת לבד.
    אני די מעודד בסך הכל ומקווה מאוד שמחר אברטון לא תנצח. חייבים לנצח אותם ואפילו אולי להתקרב קצת לאיזור המקום השביעי... משחקים קשים מאוד בפתח, כשפתח כבר מציצים הכריסמס ופגרת ההעברות שלא ברורה מעורבותנו בה, וכמובן ווטפורד בקארלינג קאפ. מחכה לנו חודש מעניין!

11. f-side Member

משחק בינוני ביותר... אבל 3 נקודות מאוד חשובים!!

12. קינג לדלי Member

אלאן האטון שוב נפצע באותו מקום וצפוי לא לשחק תקופה ארוכה.
    http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...f.html?ITO=1490
    למזלנו יש בעמדה הזאת את צ'ארלי ואת גאנטר.

ג'ו ג'ורדן הוא הצד "הרע" ליד הארי.תמיד הוא קולני ורועש ומספק בצרחות את הלחץ על השופטים.
    אתמול אינס רב איתו וזאת לא פעם ראשונה שרבים עם ג'ורדן.טוב שיש אחד כזה ליד הארי החייכן...
    http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...p-Football.html

אגב,המאזן של רומן פאבליוצ'נקו הוא שישה שערים בשישה משחקים שהוא פתח בהרכב.
    לא רע לשחקן חדש שהגיע מליגה נחותה בהרבה.

Last edited: Nov 24, 2008
  13. קינג לדלי Member

תקציר ארוך של המשחק אתמול.
    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1793234/
    בנטלי אמנם היה חלש אבל כמו בקהאם לפעמים שווה להשאיר אותו רק בשביל הקרוסים הנדירים שלו.שימו לב שכמעט כל מצב שלנו הגיע מהרמה חדה שלו.

ואגב,נדמה לי שמישהו צריך לספר להארי על הנאחס ששמו גארת' בייל.לא זכור לי דבר כזה ששחקן לא ניצח בליגה כבר שנה וחצי ובעצם מאז שהגיע אלינו.
    הארי היה צריך להכניס אותו אתמול לעשר שניות האחרונות כדי לשבור את הנאחס הזה...

14. קינג לדלי Member

15. O'hara Member

פשוט אדיר!
    צחקתי עכשיו כמו מפגר XD שמעתי את זה פעמיים חח..
    דווקא היו שם 2 שירים לא רעים בכלל.