הארי לא חידש לבן אלנוויק את ההשאלה לקראלייל כי הוא רוצה לראות אותו מקרוב באימונים. אגב,אלנוויק ספד 14 גולים בשישה משחקים בקראלייל... http://sport.setanta.com/en/Sport/News/Foo...stays-at-Spurs/
טומי נראה שחוק לגמרי בקוטג' והוחלף במחצית אחרי סדרת משחקים מעולים. אסור לשכוח שהוא משחק גם בכל משחק של הצעירה. בלקבורן ביום ראשון זה מאסט ווין.
אחרי שפיטר את מאמן השוערים החליט הארי להמשיך ולהחזיר שחקני עבר לקבוצה והבא בתור כנראה הוא טוני פארקס. פארקס היה ילד צעיר שנכנס לשער בגומלין של גמר גביע אופ"א וקנה את עולמו אחרי שעצר שני פנדלים והעניק לספרס את הגביע. מאותו יום פארקס הוא אגדה והוא בדרך להיות מאמן השוערים. פארקס עבד בשנים האחרונות במסגרת ההתאחדות האנגלית עם שוערי הנבחרת הצעירים.
מישהו מוכן להסביר לי איך גומז שהיה תותח באיינדהובן והיה אחד מהשוערים הברזילאים הטובים בעולם(לא שזה כל כך קשה) ותמיד היה את הדילמה מי יפתח בשער ברזיל, שהוא בא לטוטנהאם כמעט כל גול שני שהקבוצה סופגת יש לו אשמה ישירה... למאמן שוערים יש השפעה כל כך גדולה על היכולת של השוער?? או שזה פשוט עונה רעה שלו??
אני יודע שהשורה הזו נכתבה בציניות מוחלטת, אבל אני אגיב קצת יותר ברצינות - לא, זה לא ההסבר. השחקנים בליגה ההולנדית לא מייצרים בעיטות פחות איכותיות או מגביהים כדור בצורה יותר נוחה לשוער. חשוב להזכיר, ואין לי שום בעיה עם זה, שאני הייתי מאלו שתמיד העריכו את גומז וגם כתבתי פה לא פעם ששוער כמוהו ראוי לשחק בליגה בכירה ואף כתבתי שההעברה לספרס תהיה נהדרת. גומז הוא שוער שלצד עצירות אינסטקטיבות, שבודדים השוערים היכולים לעשות כן, הוא שוער שיכול לחטוף שער מכדור שגם קונוס היה עוצר, ומשחק הגובה שלו נרפה. או שלא ראיתי יותר מדי משחקים של פ.ס.ו, או שבכמעט כל אלה שראיתי(והיו לא מעט) גומז היה מעולה וכמעט ולא עשה טעויות. גומז הוא גרסה משופרת לרובינסון, ואני באופן כללי מאוד(מאוד מאוד) לא אוהב שוערים שאתה לא יודע מה אתה הולך לקבל מהם. מצד אחד יכול להיות שגם שלושים כדורים על המגרש, והוא יסיים 90 דקות עם רשת נקייה, ומצד שני לחטוף שלושה שערים מבעיטה וחצי. לטעמי נפלתם(גם אני) עם גומז, ובתור אחד שמחשיב את עמדת השוער לקריטית ביותר, אתם צריכים לשאוף ולהביא לו מחליף בינואר. הכי חכם היה להביא את יאסקליינן בקיץ בחינם...
או, טוני פארקס מ-Tony Parks day המפורסם. רק אתמול אמרתי לערן - אנחנו צריכים איזה מאמן שוערים טוב. גומס שוער טוב שפשוט צריך ללמוד לשחק על כדורי גובה באנגליה ועם זה יחזור לו הביטחון. לס פרדיננד וטים שרווד, כך הבנתי, הם סוג של סקאוטרים עצמיים, צופים במשחק ונותנים דו"ח. יש בזה משהו חיובי, ששחקני עבר נמצאים בסביבה. אני רק מקווה שבסופו של דבר ינחיתו את היהלום שבכתר וזהו טדי.
זה סיפור מורכב שאני אישית לא מבין אותו. היו לו התחלקויות גם בהולנד אבל הוא היה אחד הטובים בעולם.גם העונה הוא עושה הצלות שאני לא מבין איך בכלל הוא מגיע אליהם.ועדיין בליגה האנגלית ההגבהות הם החדות בעולם ויותר מליגת האלופות ובשטח הזה הוא לוקה. מצד אחד הוא יכול לצאת עד ה 16 ולקטוף כדורים ומצד שני יש קרנות שננגחות לו משני מטר ואו שהוא לא יוצא או שהוא מאגרף שחקנים במקום כדור. הידיים שלו ארוכות ולפעמים הוא משמיט כדורים קלים. שוב,אף אחד לא יודע איך לאכול אותו בינתיים. יש לו עד ינואר להוכיח שהוא יכול להיות יציב והוא חייב להתחיל כבר מול בלקבורן ביום ראשון.
זהו,אין יותר ריבועים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...s.html?ITO=1490