טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. samoel Member

ראיתי חצי שעה במחצית הראשונה.
    פותח את הסופקאסט בדיוק לגול של רוביניו כמהעצבים. ואז גול מזליקי(איך לא) של בנט.
    מישהו מתנדב להביא לי את השער השני? ו/ או תקציר למשחק כולו?

2. קינג לדלי Member

פאקינג יש !!!!!!!!!!!!!!!!
    תמיד תמיד יש הרגשה בבטן שמשהו טוב הולך להתרחש מול סיטי.
    מידי כמה שנים אנחנו תורמים להם ניצחון בסוף עונה במשחקים שאף אחד לא שמע עליהם.
    היום הודות לטיפשות של פרננדז (תודה סוון) חזרנו למשחק למרות שגם לפני כן הנענו יפה את הכדור.
    לא הייתה להם תשובה ללוקה מודריץ' האדיר.כתבתי כאן לכולם שיקח לו חודשיים להיכנס לתלם והנה במשחקים האחרונים טאץ' הקסם חזר.
    הוא אמר השבוע שהוא לומד את ההיסטוריה המפוארת של טוטנהאם הוטספר ושהוא רוצה להיות אליל כמו גלן וגאזה ויש מצב שהוא יהיה כזה אם ישחק אצלנו כמה שנים טובות.

גומס - 7 נהדר ! לקח כמה כדורים בטוחים בעזרת ידי האוקטופוס המפורסמות.
    אקוטו - 4 די נמאס לי ! הוא לא יכול להגן החמור הזה.
    וודי - 6 ניקה כל כדור ראש.
    לדלי :aaa8: - 7 מלך מלכי המלכים.קיבל צהוב אחרי שעשו פאול דווקא עליו.פתח מבער בכל חור שנוצר וניקה באלגנטיות ובשקט הידועים שלו.
    צ'ארלי - 6 החמיא לסיטי לפני המשחק אבל גם אמר שטוטנהאם מועדון הרבה יותר גדול עם היסטוריה הרבה יותר מפוארת וספג שריקות בוז.שיחק עוד משחק חרישי.חולה עליו !
    זוקורה - 5 יותר אפור מלילה בז'אבז'ה.
    הדלסטון - 6 שהוא מניע זה לעומק ולמקומות חכמים.ירה פצצה אחת שהארט לקח יפה מאוד.
    ג'ינאס - 6 כרגיל לצד ישנוניות פתאום הבלחות של איכות.צרחתי כל המשחק שהוא צריך להיכנס יותר לעומק ובפעם הראשונה שעשה את זה הוא גם בישל גול ניצחון.
    לוקה - 8 שחקן פנומן.כל מסירה קשה אליו הופכת למהלך המשך קליל.הבן אדם משחק בקלילות של לוליין בקרקס.פשוט פנטסטי.המברשת שהוא נתן לדאן וההצלה של הארט מנעו שער ענק.
    בנטלי - 6.5 הרג את גארידו במיוחד במחצית הראשונה אחרי שעבר אותו שוב ושוב.
    בנט -8.5 שני שערים סופר קשים.בראשון הייתה אמנם טעות של דאן אבל לבנט נשארה עוד הרבה עבודה והלקיחה שלו שמאלה פשוט איפשרה את זווית הבעיטה.תמיד תמיד הוא מסיים בבעיטה בין הרגליים של השוערים.שער הניצחון היה נהדר עם בעיטה חדה מזווית קשה ביותר.
    בנטי בכושר שיא.

לנון נכנס כדי להוסיף מהירות אבל בפועל ירדנו למטה כדי לגונן ולא ניצלנו את המהירות שלו.גם אני לא אהבתי את העשר דקות האחרונות עם הפניקה הסתמית אבל טוב שעברנו את זה.הארי היה חייב לעשות עוד חילוץ בזמן פציעות.
    10 נקודות מתוך 12 אפשריות תחת הארי ובמשחקים סופר קשים.

יום רביעי חייבים לנצח בבית את ליברפול בגביע הליגה.
    !!! COYS

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/08
  3. TheLane Member

לא מסכים איתך לגבי ג'ינאס, לפי דעתי היה לו משחק די טוב. יותר טוב מבנטלי היום ללא ספק in my book...

איזה כיף שאקוטו יהיה מורחק למשחק הבא...

4. AW forever Member

טוטנהאם יצאה מהמקום האחרון בטבלה ועכשיו עם 12 נק', שזה 9 (ובאופן ריאלי- 11) נקודות מהמקום הרביעי וכאשר הקרב על הכרטיסים לאופ"א לא יהיה קל כאשר לכל המתמודדות יש פור על טוטנהאם כרגע. הדחה של התרנגולות מגביע הליגה פירושה שע"מ להיות באירופה בשנה הבאה טוטנהאם צריכה לזכות בגביע אופ"א או בגביע האנגלי. הצירוף "לזכות" ו"טוטנהאם" נשמע מצחיק כרגע ואני בטוח שהעובדה שככל הנראה אין אירופה בשנה הבאה יהווה שיקול גדול לשחקנים שרדנאפ ירצה להביא בינואר. שאלה גדולה גם מה יעשו כל הrent boys שראמוס הביא, במיוחד אם הם יראו שיפור ביכולת שימשוך אליהם את תשומת הלב.

5. קינג לדלי Member

הצלחת להלחיץ אותנו ! איך נישן הלילה ?

הצירוף לזכות וטוטנהאם הביא לנו הרבה יותר תארים באירופה מהקבוצה שלך.

6. TheLane Member

תרנגולים, מה סיכמנו לגבי יום רביעי? אני מתכנן לבוא לפוגי אבל אני מקווה שאני לא אהיה שם לבד...

7. AW forever Member

שמע, אם לא מלחיץ אותך ש4 מתוך 8 השערים שכבשתם בשלושת המשחקים האחרונים הגיעו מטעויות חמורות של ההגנה או השוער, מה שנקרא יותר מזל משכל- אז מי אני שאלחיץ אותך?
    ובנוגע לזכיות של טוטנהאם בתארים- כשרשמתי "כרגע" התכוונתי לכרגע, לא לעידן המחיקון, האטארי והאדידס רום.

8. קינג לדלי Member

אני כנראה בפוגי.
    אני אדבר עם אלון ואעדכן כאן.

9. Foggy_Dew Member

המשחק בלוח השידורים שלי שפורסם בתחילת החודש.
    מסך וסאונד, כרגיל.
    מזיגה בכוסות פלסטיק, הביטוח על המקרן והמסך הורחב וכל המראות נכנסות לניילון פצפצים.
    אתה יכול לבוא ערן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. wieitan Member

אלון, כמו שזה נראה אתה ממש לא תהיה לבד!

בנושא האדלסטון, צדקת (לצערנו) אין לו עקביות של משחקים טובים. אני מקוה שזה ישתפר - טומי עדיין שחקן צעיר.

ראיתי את המשחק בפאב עם מוסיקה (ללא פרשן) ואני יכול לאמר שלא הבנתי את המערך ההגנתי מידי של רדנאפ. סיטי ב-10 שחקנים ובעשר הדקות האחרונות ב-9 שחקנים - היינו צריכים עוד חלוץ ופאבליצנקו יושב על הספסל.
    היה לנו מעט מזל ומגיע לנו ברכות ניצחון חוץ ראשון בליגה העונה, כן ירבו.

11. קינג לדלי Member

תודה אלון ואל תשכח מגני ביצים.

איתן,את המסירה שטומי נתן על 50 מטר פונקט לג'ינאס בדרך לשער ניצחון אף אחד אצלנו לא יכול לתת.
    זאת הגדולה של השחקן הזה.
    במשחק פושר הוא התחיל מהלך לגול וכמעט כבש בעצמו.

12. wieitan Member

ערן, חוסר העקביות בלתת משחקים טובים אחד אחרי השני מפריע.
    אלון השווה בין JJ לבין טומי בחוסר העקביות לתת משחקים גדולים ובהעלמות לפרקים ארוכים תוך כדי משחק. אם טומי יתמיד ביכולת גבוהה, יש לו מקום בטוח בסגל האנגלי.

אני כמוך מעריך את היכולות של האדלסטון!
    במשחק מול זאגרב הוא קיבל אצלי מול המחשב את הכינוי המוזר משהו: "הסרגלן" - על מסירות הסרגל המדהימות שלו.

13. פול סקולס Member

ראיתי היום את המחצית הראשונה בין טוטנהאם לסיטי,
    וזה מספיק כדי להגיד שזוקורה על הפנים, "שחקן טיפש" כמו שאוהבים להגיד בשער 5 בבלומפילד, והוא מזכיר את ויירה בפנים אז בכלל שיעבור ענף:\

תגובה עניינית על המשחק אין לי ממש,
    חוץ מטונות של קיטורים על החבר'ה ששידרו את זה בצ'רלטון, אין להם מושג!
    כל כרטיס שהיה הם הצדיקו כאילו זה תיקול בפוטבול אמריקאי, והם לא הצליחו להגות נכון את השם של וואסל פחחח

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף

לא להאמין שזו אותה קבוצה שלא הצליחה להגיע למצבים בבית מול וויגאן והאל. לא להאמין שזו אותה קבוצה שניתן היה לחתום את המשחק ברגע שהיא סופגת את הגול הראשון.
    רפאל דיבר כאן על ניצול מצבים, ואני תוהה אם ראינו אותו משחק. שיחקנו בדיוק כמו שצריך לשחק בחוץ במשחק לא קל, מאוזן, יציאה חכמה ולא פזיזה קדימה עם דגש מתי להחזיק ומתי לצאת קדימה.
    ג'ינאס היה בלתי נראה היום, אבל כמעט בישל גול בעמידה גדולה עם הגב לשער. אקוטו מתחת לכל ביקורת למעט הגבהה אדירה לבנט שאם היה מגיע מאית שנייה קודם לכן היה קובר ברשת. הוא נכנס לכדור קשה כשכבר היה לו צהוב וזה מדגיש יותר מכל כמה אין לו שכל. אני מקווה שמי שיחליף אותו בהשעייה יבריק וישאיר אותו ליציע עם הגישה המתנשאת שלו.
    זוקורה כל כך טיפש, צריך לתת לו לשחק גג מגן כי שם אין לו יותר מדי איך להזיק. ראש בקיר, רץ כמו שמוק עד שהוא נתקע. 0 שכל.
    טומי האדלסטון ענק בפרט בגול השני, התחיל את המהלך בגליץ' ענק שחילץ את הכדור, המשיך לחילופי מסירות עד צ'יפ מושלם. המסירות הללו, אין הרבה שחקנים שיודעים לתת כדורים כאלה בעולם, בכלל.
    למרות שהוא לא רשום היום על אף שער באופן ישיר, לוקה מודריץ' נתן היום תצוגה של גאון כדורגל, ראיית משחק מושלמת ובשיאה סבסוב א-לה ברבאטוב שכמעט נגמר בשער. רואים שהוא מת לתת גול ואין מתאים מיום רביעי. אמרתי שאם נמכור אותו בינואר כפי שחלק סברו זו תהיה בכייה לדורות ואני עומד במילתי. השילוב של טומי ומודריץ' (ששיחק היום באגף) באמצע מבטיח מאוד. שני שחקנים שיכולים לנווט את כל ההתקפה בעצמם.
    דארן בנט, מוגבל, לא חכם, אבל סקורר שיודע לעשות את העבודה ואני רק מתפלל שישמור על הקצב כזה, הוא בהחלט מצדיק את האשראי ושני הגולים שלו הם גולים של חלוץ גדול, אחד עם חתיכה חכמה שמאלה, ניעור של ריצ'ארדס וגלגול מושלם מתחת לרגליים של הארט (תזמון תזמון תזמון), השני בבעיטה חדה מושלמת לקורה ופנימה.

סוף סוף מחוץ לקו האדום והגיע הזמן להתרחק משם ומהר, הסיוט של המקום האחרון שמלווה אותנו ממחזור שני - נגמר ואני מאמין שלתמיד.
    גם בחרבנה ובעיקר השבוע אמרתי שהליגה עוד לא גמורה לנו ואני עומד במילתי, בליגה השנה סופר צפופה ונראה לי שגם רדנאפ יודע, ששלושת המשחקים הבאים שלנו, גם אם אינם קלים (אין דבר כזה באנגליה ובטח לא העונה) הם בהחלט אפשריים, משחק חוץ בפולהאם שאנחנו תמיד עושים שם רעש כמו בבית ושני משחקי בית חשובים מול בלקבורן וכמובן אברטון, אם אנחנו מצליחים מולם אנחנו שוב חזק בליגה. אמרתי לערן, שעם כל הכבוד להפסדים של הקבוצות שסמוכות לנו בטבלה, חבל לי שפומפיי ואברטון ניצחו כי יכולנו להתקרב אליהם. מי שחושב, בעיקר במגמה הנוכחית, שהליגה היא שדה הפקר אצלנו טועה. אנחנו ממש לא מחוץ לתמונה.

כמובן שזה לא גורע מחשיבות המשחק ביום רביעי, שהוא משחק קריטי גם לביטחון, וגם למפעל הזה שיכול גם השנה להיות נישת הצלה, וכמובן תואר להניף בוומבלי.

15. O'hara Member

בנט הפך לשחקן חכם וחד פתאום משום מקום , כנראה שרדנאפ הזיז לו משהו במוח.