צודק בקשר לפאבלי ובנט , ושלנון יכנס אם לא קורה כלום. אני חושב שצריך לעשות רוטציה , פעם בנט פעם פאבלי פעם לנון.
האמצע פרוץ ליריבה! צריך גרזן יחסי שיודע להתקיף כמו JJ. המתח לקראת מחר עולה ויש חששות. סיטי בבית קבוצה מצוינת!
להארי יש היום 30 אופציות להרכבים שונים. זה כאב ראש בריא.גם אני לא יודע איך הייתי עולה למשחק הזה. מה שבטוח מול רוביניו שמגיע משמאל ומול שוני רייט בימין חייבים מגנים טובים וחס וחלילה לא בייל. הייתי עולה עם אוהרה מגן שמאלי וצ'ארלי ימני.
כן אבל אם אתה במילא עולה עם בנט ופאבליוצ'נקו ביחד אז אתה עולה ב4-4-2, זה לא סותר שלנון יהיה בהרכב איתם.
גאנתר? מתי גאנטר שיחק אי פעם בשמאל? מתי ראינו אותו בכלל משתמש ברגל שמאל? צ'רלי בשמאל אחרי איך שהוא שיחק שבוע שעבר ואם האטון היה משחק כמו בן אדם הייתי פותח איתו באגף ימין, אבל לאור הנסיבות שם אולי הייתי מציב את גאנתר, או אפילו זוקורה.
פשוט ידעתי שזה יהיה ההרכב. ידעתי שהארי יוציא את בייל ויחזיר את אקוטו ושיערתי שהוא ידחף את ג'יי ג'יי דווקא במקום לנון. זה הרכב מאוד הגנתי של הנעת כדור ומציאת פירצה. גומס,צ'ארלי,וודי,לדלי :aaa8: ,אקוטו,זוקורה,הדלסטון,ג'ינאס,מודריץ',בנטלי,בנט. ספסל : סזאר,אוהרה,פאבליוצ'נקו,לנון,קמפבל,האטון,דוסון.
אם שתי הקבוצות לא יאכזבו, אז בלי קשר להרכב של רדנאפ זה הולך להיות אחד המשחקים הכי מהנים צפייה שהיו ויהיו העונה. ומה המערך שהוא מעלה? כי במבט ראשון אני רואה שיש 4 קשרי אמצע על המגרש. זה יהיה מודריץ' ובנטלי באגפים וג'ינאס, האדלסטון וזוקורה במרכז הקישור?
זה אותו שחקן שאמר בתחילת העונה שהוא ישחק רק בשביל 4 הגדולות? כשטוטנהאם הייתה בכושר רע,הוא אמר ש"לעבור לטוטנהאם זה כמו לתקוע סכין בגב שלך". פשוט שחקן מגעיל. מעניין מה יקרה אם עוד הפעם טוטנהאם תהיה בכושר רע...
ע"פ פי מה שיוז אמר אתמול הולך להיות משחק מאוד זהיר. יוז הצהיר שהוא מאוד חושש מהמפגש ומהמומנטום של טוטנהאם. לדעתי בנג'אני יפתח לבד בחוד וקומפני יהיה מעין בלם שלישי. לא הרכב למשחק ביתי פתוח.
מחזיקים בכדור כמו שצריך, משחקים טוב בגדול (לא חוכמה לאור העובדה שסיטי בעשרה שחקנים). הצהוב השני של ג'לסון היה מוצדק, הראשון משום מה לא זכור לי. אסו-אקוטו מראה ניצוצות בהתקפה אבל משאיר כל הזמן חורים בהגנה, הוא האשם הישיר בגול למשל. זוקורה מאט את המשחק ותמיד מחזיר את הכדור למי שמסר לו ונשאר לעמוד במקום (ג'ינאס לדוגמא, אוהב להחזיר למוסר בנגיעה אבל הוא עושה תנועה אח"כ). בקיצור, שניהם החוצה. לנון והאטון פנימה, לנון יחגוג באגף שמאל עם צ'רנוחה מאחוריו והאטון ובנטלי משחקים טוב בימין, ככה מודריץ' יוכל לבוא יותר לאמצע.
משחק חלש בסה"כ. השיפוט, בניגוד למה שחושבים אוהדי סיטי וארסנל, ממש לא מוטה לטובתינו. למעשה, ההחלטה השגוייה היחידה של השופט הייתה פאול וצהוב של קינג. לא תקפנו מספיק, והירידה לבונקר ביתרון של שחקן או שני שחקנים פשוט מגוחכת. שער השוויון היה מאוד קרוב. במצב כזה חייבים להכניס דווקא יותר שחקנים התקפיים כדי להבקיע עוד שער. והעיקר, ברוך שפטרנו מאסו-אקוטו. ד"א זוקורה מגיע לארץ באמצע החודש עם הנבחרת שלו, מי מתנדב לבוא איתי לגנוב לו את השטיח מהמקלחת במלן? הוא פחות מזיק כשהוא פצוע.