אגב,כמו ששיערתי הקהל היה חלוק לגמרי לגבי רובי קין. זה היה מדהים...שהוא הוחלף זה התחיל בבוז חרישי ונגמר בסטנדינג אוביישן והוא הודה על כך. הוא בישל את הגול ובכלל לא הלך לשמוח. אם הייתי במגרש פשוט הייתי קם ונעמד כמו נר ללא תגובה... אני עד עכשיו לא יודע מה לחשוב על קינו. אני כל כך מודה לו על שנים יפות אבל עדיין מקווה שיכשל ולא משנאה אלא סתם כי יש לי נפש של אוהד כדורגל.
אני מבין מה אתם רוצים ממנו, אבל ממש לא מסכים. אחרי הכל, קין(there's only one keano) לא עבר ליריבה מרה שלכם ולא הלך בשביל עוד כמה פאונדים. בסה"כ עבר לקבוצה ומועדון גדול יותר, ואפשר להבין אותו. הבחור בן 28 ורוצה תארים.שחקן ברמה שלו עם רקורד שערים כמו שלו ראוי לתארים, ומשהו קצת יותר רציני מגביע הליגה, לא שחלילה אני מזלזל. מי כמוך ראה(וכתבת על זה לא מעט) את השמחה והתשוקה בעיניים של קין אחרי הניצחון ההוא על צ'לסי. לצפות משחקן שישאר נאמן למועדון ולא יתפתה לעזוב לקבוצה גדולה יותר זו נאיביות, חד וחלק. ושוב - עבר לליברפול, לא לצ'לסי, לא לארסנל ולא לפולהאם, בלי בעיות, שביתה איטלקית או איומים. אם אני אוהד טוטנהאם, אני מריע לקין היום.
מישהו בגלורי גלורי כתב שצ'ורלוקה הוא מין "ברבאטוב בהגנה"... לדעתי זה תיאור קולע. שניהם לא נלחצים מכלום ומשחקים בשקט כאילו אין להם מושג שיש קהל שרואה אותם ויש יריב מולם. מת על צ'ארלי מת !
השיר של פאב שהיה אפשר לשמוע אתמול, במנגינה של השיר של טורס (איך לא) Roman came here from spartak (Moscow, Moscow) To play for Tottenham in attack (yiddo, yiddo) Best Russian import since Smirnoff And who the f@ck is Berbatov Pavlyuchenko, tottenhams number 9 Na na na na na na na na na na na na Na na na na na na na na na na na na Na na na na na na na na Na na na na na na na na Pavlyuchenko, tottenhams number 9
מצטער, אבל של טורס פשוט יותר טוב... גם יושב על הקצב יותר טוב. שיר שלכם שאני כן אוהב זה ההוא על אדבאיור... גאוני.
עונה מטורפת שבוע מטורף. לחגוג פעם שנייה ככה בסיום המשחק תוך שלושה ימים, כל היום אני יושב בקורס לפסיכומטרי ורק חושב על הגלגול המתוק של פאב. הגול הזה הזכיר לי קצת את הפיניש העדין של ברבאטוב לרשת של שפילד יונייטד בליין, שער הבכורה שלו והלוואי וזה סימן לבאות, למרות שאין לי ספק שפאב פחות כשרוני וגאוני מהבולגרי ההומו. סוף סוף יצאנו לרגע מהמקום האחרון שרודף אותנו כבר כמעט שלושה חודשים ועוד איך - 7 נקודות תוך שבוע, 4 מהן נגד שתיים מה"טופ 4". חייבים להמשיך את המומנטום ועם כל הכבוד לגביע אופ"א, אני מת כבר להעביר את השבוע ולהגיע למשחק מול סיטי. חייבים להמשיך ככה ולשים את התקופה הרעה מאחורינו. את הנקודות שהיינו צריכים לקחת נצטרך לקחת איפה שלא ציפינו ו-COMS הוא אחד המקומות הללו. זו קצת חזירות אבל אני מסתכל על הטבלה ומייחל לכך שסיטי לא תנצח מחר. במצב כזה, אנו 6 נקודות בלבד מהמקום השביעי ואם לוקחים בחשבון את הנסיגה הדי צפוייה של האל, אולי עדיין אפשר להתחרות על המקום השישי. ודבר אחרון - לאיפה נעלם Quaresma הדביל? דרבי קאונטי 2! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
עדיין,אסור לתת לשני המשחקים האחרונים לשקר אותנו. שיחקנו באותה שיטה כמו אצל ראמוס והנענו כדור גרוע כמו בתקופת ראמוס. גם בתקופה של ראמוס אמרתי שעם כל הכדורגל הגרוע יש לנו גם חוסר מזל,אז ההבדל הגדול בינתיים זה עודף מזל שהארי כנראה הביא איתו. עוד דבר שהארי הביא זה את הכיף לאימונים ואת החיוך לשחקנים. יש לנו אנגלי מאוד והשחקנים אוהבים את זה.אחד השינויים הגדולים שהארי הביא הוא היכולת לא להישבר. אצל ראמוס לא הובלנו פעם אחת ושספגנו ישר נשברנו. אצל הארי חזרנו מהקבר פעמיים. הארי אמר היום שהוא קצר בחלוצים ועד ינואר פאב ובנט יצטרכו ללמוד לשחק ביחד. הארי גם אמר שללוקה קשה לשחק לבד ליד קשר אחר באמצע ולכן הוא משחק עם 5 קשרים כי הוא לא יכול להרשות לעצמו את לוקה בספסל. חייבים להשתפר.
מיצטער להגיד לך ולכל אוהדי הספרס, אבל בתור רוסי סמירנוף זאת לא הוודקה הרוסית הכי טובה. יש את סטאנדארט רוסי שהיא וודקה פי כמה וכמה יותר טובה... וכמובן סאמאגון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שרק רוסים יודעים מה זה בעצם.
ארשבין הוא סמאגון אם אתה מבין את משחק המילים פה. שיר חביב אבל הקצב שלו קצת שבור....והשיר על טורס הוא לא הכי טוב, השיר על ג'ון אושיי!
אני לא זוכר לגמרי את המילים של השיר של אושיי, אבל ממה שאני זוכר זה בכלל בלי טקסט אלא שורה אחת שחוזרת על עצמה ואחריה אתם אומרים "אושיי, אושיי". אצל טורס לפחות יש קצת ליריקס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
בסופו של דבר הקבוצה לא איכזבה והעניקה לי ולילד שלי יום הולדת מדהים. חגגנו בשישי אחרי הנס מול הצפרדעים וסיימנו בריקוד רוסי אתמול בערב. !!! YID ARMY