מי ייתן ויקרה נס ואתם תמשיכו בהשגת תוצאות גם אם לא ביכולת שמראה את מלוא הפוטנציאל שלכם(רק לא נגדנו, אוקיי?), ואילו ארסנל תמשיך ליפול ותשיג כמה שפחות נקודות בחודש הקרוב ויש לה חודש לא קל בכלל! תודה רומה!
טוטנהם כמה מזל משחקת גרוע כמעט כל משחק עד שער עצמי ועדיין מנצחת פשוט הרבה מזל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
מדהים!! לא הגיע לנו לנצח, תיקו גם לא היה משקף, אבל איזה אושר צרוף. השכנים הגיעו לבדוק אם קרה משהו חריג. כאחד שהתנגד לפיטוריו של ראמוס, אני בשמחה אומר שטעיתי ובענק. שלא ישתמע בטעות, רדנאף לא קוסם ולא קרוב לזה, אנחנו יודעים מה אורך חייו של קוסם בטוטהאם- קצרים למדי. רובי קין לא הבקיע מולנו כמו שפחדתי, אבל בישל את הגול המדהים של קויט. סקאוזרים, יש לכם קבוצה מצוינת! ליברפול תרוץ השנה עד הסוף - מגיע לכם, אתם פשוט קבוצה טובה.
עכשיו שאני חושב על זה - תיקו בדוחא, תיקו בגשר, ניצחון ביתי על ליברפול, רק תמשיכו לספק לנו 6 נקודות כמו בכל עונה(נו טוב, 8 מ 10) ונשלם לכם על השחקן הבא שניקח לכם עוד 5 מליון פאונד. יודעים מה?קחו 6.
ליברפול יכולה לבוא בטענות רק לעצמה ואולי לאצבעות של גומס. מחצית ראשונה חלשה שלנו ובינונית שלהם הסתיימה בשער נהדר של קוייט (לדלי לא היה מספיק נחוש לחסום ומיצמוץ קטן בליגה הזאת עולה ביוקר).חוץ מבעיטה של לוקה לא הגענו למצב. החצי השני החלש המשיך וליברפול מנגד נתנה הצגה של 20 דקות נפלאות וכל שתי דקות מצב בטוח לגול. גומס ומשחק הרגל החלש שלו השאירו את ג'רארד להקפיץ צ'יפ נהדר שפגע במשקוף. אחר כך גומס בציפורניים הוציא כדור שהלך לקורה.צ'אבי אלונסו נגח משני מטר לחוץ וקוייט החמיץ. אחרי כל זה אני אומר לגיא "המזל של הארי יעבוד גם היום" ספק שאלה ספק קביעה אבל הספק תמיד הולך להתקפה לא ? אמרתי לו גם שכמו שאנחנו משחקים רק מצב נייח של בנטלי יסדר גול. בסוף באו כמה חיצים שלו שאחד מהם נגמר בשער עצמי,והשני נגמר בהצלה של ריינה שהדף נכון לצד אבל בנט בפעולה גדולה הוציא רוחב חזק במטרה שיפגע במישהו ויכנס ופה אני חייב להתעכב לרגע. שקנינו את פאב חלמתי רק על ההחלקות האלה.רק מי שהיה שחקן מבין באיזה טאץ' נפלא של הפס הוא הבקיע. היה לו גול כזה בשמאל באליפות אירופה וכשקנינו אותו חשבתי בדיוק על זה. בקיצור,יש הרבה עבודה וחייבים להתחיל לשחק כדורגל כי המזל יגמר. יששששששששששששששששששששששששששששששששש
הדבר העיקרי שלמדנו מהמשחק היום זה תמיכה לדעה שזוקורה ואסו-אקוטו פשוט לא צריכים לשחק בטוטנהאם הוטספר. שני נגרים, טיפשים שלא יודעים לא לתקל ולא למסור. הם יכולים להיות חיזוק טוב לריזרבס, יעזרו להם להחזיר את תואר האליפות מלפני שלוש שנים.
מסכים בהחלט. אגב,ג'ינאס נפצע בחימום ובגלל זה זוקורה שיחק. יש לי הרגשה שהארי לא מחזיק ממנו ושיגיע קשר אחורי בינואר. גם דוס סנטוס ממשיך לא להתלבש.
גומס - 6 שלט ברחבה ונתן הצלה אחת ענקית.מצד שני כרגיל עשה טעות קשה אחרי שמסר ברגל חלש ללדלי. צורלוקה - 7 אני פשוט חולה על השחקן הזה.היה הכי טוב בקבוצה בעמדת המגן הימני ובמחצית השנייה שיחק כמגן שמאלי ואפילו היה עוד יותר טוב.שהוא שם את התחת אי אפשר להוציא לו כדור. לדלי :aaa8: -5.5 המלך ידע משחקים טובים יותר. וודי - 5.5 לקח כדורים חשובים בראש. אקוטו - 4.5 הוחלף במחצית אין לי מושג אם בגלל פציעה אבל טוב שהוחלף. זוקורה - 4.5 חלש להחריד.לא הנענו כדור כי הקשר האחורי שלנו לוקה בכל הקשור למסירה.הוא עלה בהרכב בגלל שג'ינאס נפצע. הדלסטון - 5.5 השתפר לקראת הסוף ועד אז סבל בעיקר מזוקורה. לוקה - 5 בעיטה נפלאה וכמה מסירות וחוץ מזה היה אנונימי כמו כולם היום. אוהרה - 5 חייב לשחק או מגן שמאלי או קשר אחורי.לדעתי היה צריך לשחק במקום של זוקורה. בנטלי - 6 גם שהוא חלש הוא יכול לסכן עם רגל ימין הבקהאמית שלו.המגביהה הטוב באנגליה ביי פאר. בנט - 6 נלחם כמו אריה והיה בודד במערכה.בחצי השני פאב עזר וזה נראה יותר טוב. מחליפים. פאב - 6 נלחם על כל כדור ושמירת הלחץ שהוא ובנט עשו החזירו לנו הרבה כדורים. שער נהדר בהחלקה אדירה. האטון - 6 אמרתי כבר,קשה לעבור אותו.נכנס במחצית ומהצד שלו לא הגיע שום מצב של ליברפול.בניון לא הצליח לעבור אותו למרות שניסה כל הזמן והוא גם העלים את ריירה במחצית הטובה יותר של ליברפול. לנון - הארי חייב להתחיל לעלות איתו.מצד שני המהירות שהוא מכניס במצב שכולם עייפים היא חשובה. אם ישחק בהרכב זה אומר שהוא בשמאל ואז הוא צריך להיאבק בגארת' בייל על החולצה. יום חמישי זאגרב במאסט ווין וביום ראשון בסיטי מול קבוצה שתמיד הולך לנו נגדה. הפעם זה יהיה הרבה יותר קשה מהשנים הטובות ההן.