החגיגות של שחקני טוטנהאם והאוהדים לאחר שריקת הסיום העלו לי זכרונות של זמנים שבהם השחקנים שלנו חגגו בווייט הארט ליין. כמובן, אלו היו חגיגות של משהו "קצת" יותר משמעותי מלסחוט תיקו בדקות הסיום. תבלו: http://www.youtube.com/watch?v=zBxXAWflQ7k
תומר, קין חגג כמו גדול את הצמד מול ליברפול, אני זוכר את זה בבירור. אז זה מה שהוא למעשה מבטיח להיום? סייג לחוכמה שתיקה, הבן אדם רק מוכיח כמה מניאק הוא יצא עם כל משפט על "אהבתו הבלתי נלאית לליברופל" את השקרים שלו. אגב, הזיכרון שלי חצוי לגבי הפעם שהוא כבש נגד וולבס, גם שם אני זוכר משום מה שהוא חגג אבל לא סגור על זה. לגבי מכירת ה-DVD וכו', נו - אני באמת לא כ"כ מבין למה מוכרים את זה אבל אני לא מזהה את זה כהתענגות יוצאת דופן כמו סתם עוד נסיון להוציא כמה ליש"טים מהאוהדים. עונה שעברה הייתה עונה עם לא מעט משחקים בלתי נשכחים ואולי ה-4-4 של העונה מוכיח שעוד מחכים לנו משחקים כאלה. העובדה שלא צלחנו את העונה לא סותרת את העובדה שכן יש שיפור הדרגתי בהשוואה לאותה טוטנהאם שרפאל הזכיר (שגם אז חגגה ב"רק תיקו", שאנחנו הצלחנו לחלץ וכמעט הרסנו גם אותו). הזכייה בליין, בניגוד למשחק ביום רביעי, נבעה ממה שאנחנו עשינו נטו ולא כמו ארסנל שזכתה בתיקו בזכות תוצאות אחרות. כן, חגגנו באימיגרנטס, שנה שנייה מתוך שלוש (זוכרים את JJ לרשת של להמאן?), אנחנו חזרנו בקאמבק הירואי של ממש מפיגור שעד לדקה ה-89 עמד על 2 שערים, לא מכיר אוהדים בעולם שלא היו חוגגים את זה. יונייטד חגגו אשתקד משער בתוספת זמן של טבז שחילצה "רק תיקו". אז הם לוזרים? בחייאת.
אני מאוד מקווה שלא נצטרך לבחון תגובה של רובי קין אחרי גול שלו. אגב,טים שרווד מצטרף סופית אבל בתפקיד מוגבל. גירסה קוראנית מטורפת לשחיטה הכשרה (1-5). http://www.veoh.com/videos/v3546343AgzQDNWj
אם אני זוכר נכון את השער של קין נגד וולבס הוא לא חגג. לגבי הדי וי די של טוטנהאם,אני זוכר שלפני כמה עונות טובות התרנגולים ניצחו אותנו 3-1 בגביע הליגה ברבע הגמר או משהו כזה,עלינו לא עם ההרכב הכי חזק, גם אז יום אחרי טוטנהאם כבר הוציאו חולצות מזכרת עם הדפס הניצחון הזה, דפוס מחשבה של קבוצה קטנה, דניאל לוי צריך לעשות סדר גם במחלקת השיווק.
http://www.prideofmanchester.com/sport/muf...ches3.htm#magic שימו לב לזה, טוטנהאם היא לא הראשונה שמוציאה DVD על תיקו והיא כנראה גם לא האחרונה. וסטרטפורד, זה היה בעונת הטרבל.
הבאת פה לינק לכמה וכמה קסטות וידאו שהם לאו דווקא הוצאה של יונייטד עצמה, מה גם שחלק מהם אלו הוצאות של לאחר העונה או אוסף של כמה משחקים מכמה עונות. וה 5-0 על שיטי,אתה צריך לדעת את הסיפור מאחורי זה ולמה זה היה נחוץ.
לא דיברתי על כל הקלטות, דיברתי על חלק מהן שהיו למשחקים שהסתיימו בתיקו. ליברפול הוציאו קלטת למשחק שהם חזרו מולנו מ3-0 ל3-3, למשל. זה מראה שלא כל דבר שטוטנהאם עושה מראה כמה היא פתטית ורחוקה שנות אור מארסנל.
כמו טוטנהאם,גם ליברפול,להוציא וידאו של תיקו 3-3 ביתי כסוג של הצלחה ועוד מול היריבה הכי גדולה במשחק ליגה רגיל,קו מחשבה לקוי של איך הם משווקים את הקבוצה שלהם.
פראנסנל ? מה קרה ? אז לא ניצחתם כי אתם קוקסינלים בלי נשמה אז אתם מחפשים להעליב ? זה לא עובד ומראה כמה שאתם טמבלים ומסכנים.
אני אישית לא נוטר טינה לרובי, נכון הוא הפך עם הזמן לשחקן נשמה ונכון שהוא אמר שהוא רוצה להמשיך אצלנו אבל אני רוצה להאמין לו שמבחינתו ליברפול היא חלום, אז בסדר, שיהיה לו בהצלחה. אישית אני הייתי מוחא לו כפיים במקום לשרוק בוז - כתודה על ששת השנים והתואר שהוא הביא לנו. מעבר לזה, ישחקנים ילכו ושחקנים יבואו אבל למועדון תמיד ישאר סמל אחד! ובקשר ל-DVD, בחייאת תפסיקו לקנא כבר! ההתעסקות שבלתי נגמרת שלכם בזה מוכיחה שאתם הם דווקא הפתטיים בכל הסיפור הזה...
ohara - "קוקסינלים בלי נשמה", בחור שנון אתה הא? מזל שיש לכם "נשמה" (עוד מעט תגיד לי גם "טוטנהאם זה בדם"), תראה לאן זה הוביל אתכם העונה...
תמיד תהיו זבל , שחקנים צרפתים זבל תמיד לא תהיו קבוצה אנגלית אלא קבוצה אירופאית בלי נשמה בלי שחקנים שבאמת איכפת להם מהמועדון ואיכפת להם רק מכסף. ואם יש משהו שבאמת הייתי מתבייש אם הייתי אוהד של הקבוצה המסריחה שלכם זה היה האוהדים המסכנים שלכם שמקבלים מכות מכל קבוצה בליגה (החתימה שלך הצחיקה אותי) ואז אומרים שאתם גברים. האוהדים שלכם כל כך טובים שאם אתם לא מנצחים הם שורקים בוז כל הכבוד לכם! אפילו טוטנהאם של השנה עושה לכם בושות בגלל שאין לכם נשמה , קבוצה מפורקת שנשאר לה רק לב ונשמה באה ללמד אתכם על זה שבמשחק אין רק יכולת אלא שחקנים שאיכפת להם. פראנסנל הזבל של אירופה אפילו יותר גרוע מריאל מדריד.
הדבר היחיד שמרגיז אותי כשאומרים שרובי בחר קבוצת טופ 4, זה שהעונה לכולם הייתה האמונה שטוטנהאם תפרוץ ובעקבות העזיבה שלו (ואולי בגלל זה הייתה סחבת עם ברבה) טוטנהאם לא תפקדה, רובי קין יכל להיות חלק מהיסטוריה, עם רובי קין אני מניח שהיינו נראים בצורה אחרת לגמרי, ראמוס עוד כאן, ובנטלי מחייך על אף כל הדיקטטורה ואימוני הכושר. אבל רובי כנראה העדיף את הדרך הקלה, ובאמת הראה שהוא מקצוען נטו. ובכל זאת אני הייתי מריע לו על הצורה שבה הוא משחק, לא הרבה עושים את זה וזה מה שיפה.
משחק זוועתי שלנו בחצי ה-I של המחצית. היה שיפור קל אבל לא יותר מזה. אנחנו משחקים נגד קבוצה טובה מאיתנו (טובה בהרבה גם לא יהיה הגזמה). למחצית II: הייתי מכניס את לנון במקום אוהרה או אקוטו (ואז אוהרה מגן). אם JJ כשיר מעיף את זוק ומכניס את JJ. הארי חייב לעשות שינוי! אנחנו אנמים בחלק הקדמי. אם לא נבקיע ברבע שעה הראשונה של המחצית ה-II, פאב צריך להכנס עם בנט. אנחנו חייבים לעלות עם מוטיבציה עצומה למחצית ה-II, בלי זה אין לנו סיכוי. נ.ב. שריקות הבוז לרובי קין, לא צורמות מספיק לדעתי.
'aaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שיחקנו לא הכי טוב שיכולנו אבל אין כמו לגנוב גול בצורה כזאת, מצטער סקאוזרים אבל רומן עשה לכם את מה שגנרל חורף עשה לגרמניה :aaa021: