טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. TheLane Member

הוא אומר שהוא רוצה להישאר בטוטנהאם עד סוף הקריירה, אבל זה בסדר אם הוא חוזר בו כשליברפול מתעניינת חודש אחר כך? אולי הוא היה צריך להוסיף כוכבית בסוף- *כל הנ"ל בטל במקרה של התעניינות קבוצת טופ 4.

תמשיך לחיות באשליות אם בא לך. רק תפסיק לזיין לי את השכל, ילדון.

Last edited: Nov 1, 2008
  2. Strawberry Fields Member

אני לא מתיימר לדעת מה היה קורה אם לא היינו מתעניינים בקין וקבוצת טופ 4 אחרת כן.
    אם הוא היה הולך ליונייטד אז הייתי (כאוהד ליברפול) יכול להאשים אותו? חסרים אוהדי אברטון שהם אגדות בליברפול? אחד הסמלים הגדולים של יונייטד שיחק 6 שנים בליברפול (באזבי אם זה לא היה ברור).

יש 2 גירסאות:
    א. הוא אוהד ליברפול מילדות ולא יכל לוותר על ההזדמנות (אגב, אלו המילים שלו).
    ב. שהוא, בדיוק כמו רבים אחרים, רואה את טוטנהאם באופן קר ומחושב בדיוק כמי שהיא - סה"כ מדרגה לעבר הטופ.
    מוזר שבחרת להאמין לגירסא הלא מבוססת ודווקא לזו שהופכת את תהליך ההחלמה לקשה יותר.

בנוסף, זה מוזר כאשר בנטלי מגיע לקבוצה אותה הוא אהד בילדותו זה יפה ורומנטי למרות שכל הקיץ הוא התחנן שקבוצת טופ 4 תיקח אותו וכשהבין שאין מתעניינות אז הוא נזכר בכם.

לסיכום: תפסיק לשחק אותה נערת טיפש-עשרה פגועה כי אהובה, רובי, מעדיף מישהי אחרת. זה לא טוב לבריאות שלך.

Last edited by a moderator: Nov 1, 2008
  3. אבו Member

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:

לא להאמין כמה פאתטיים ספרס. תראו איך מתארים בלינק את המשחק :
    פשוט יותר מהכל מראה על הלוזריות והאפסיות של המועדון הזה. שוטטו על המגרש 90 דקות, כבשו ארבעה שערים שכולן מטעויות חמורות שלנו, והם מתארים את כמשחק העשור, כאילו הם נתנו תצוגה בלתי נשכחת בדרך לזכיה בגמר ליגת האלופות. בקיצור כולנו נחזיק אצבעות לרובי קין וחבריו שישאירו אתכם במקום האחרון, לו אתם ראויים.

5. The_Arsenal Member

איך אמרו בארץ נהדרת? פא-תט!!!!!
    (ד"א אבו, זה יפה מצדך שאתה מפרסם פה לינקים שאני מביא לך...)

6. קינג לדלי Member

משחק קשה מאוד היום.
    נס הצפרדעים העלה את המוראל פלאים בכל רחבי הליין ואצל כל אוהד ספרס בכל פינה בעולם.
    אישית אני חושב שמתישהו הריצה המשוגעת של ליברפול והמזל שלה בדרך יעצרו.
    אני רק מקווה שזה יהיה היום.
    אם הייתי הארי,הייתי מתלבט קשות בין פאב לבנט שכבש כמחליף בשניים האחרונים.
    יש מצב שאפילו שניהם יעלו ביחד.
    מעניין גם אם האטון ירד לספסל ומי יחליף אותו.

בכל הרכב חובה להילחם על כל אאוט.

!!! COYS

7. AW forever Member

בו-הו.
    עכשיו שהמועדון שלכם מתוכנן לעבור גם הוא ל"חללית חסרת אופי" (ככה חלק מהאוהדים פה תיאורו את האימרייטס, כמובן בלי להיות שם שניה אחת), מה בדיוק מבדיל אותכם מהטופ 4? מה בעצם הסיבה שאתם חלק מהטופ 4 רק אם מסתכלים על הטבלה מלמטה?
    אה, אני יודע- יכולת טובה, עקביות, מנטליות ווינרית.
    אם זו הדרך שבה מקריבים את "המשחק היפה" (whatever that means) בטופ 4, אז אני אוהב משחק מכוער.
    גם בהודעות על רובי קין וגם בהודעה הזו יצאת קצת בכיין וצר עין. תשלים עם המקום המעורר רחמים של הקבוצה שלך, תתנחם בסרטונים מיוטיוב שמראים שכששיחקו עם כדור מעור הייתם האימפריה של אירופה בדרך לעוד עונה בינונית במקרה הטוב ושוברת שיאים של עליבות במקרה הריאלי.

8. קינג לדלי Member

9. wieitan Member

האטון חייב לרדת לספסל לאחר התצוגה הזוועתית שלו בדוחא.
    בהנחה שהמלך כשיר:
    הייתי פותח עם צורלוקה כמגן ימני. בעדיפות II - גאטנר שיחק בביטחון ואז צרלי קשר אחורי.
    אם המלך לא משחק, גאטנר מגן ימני!
    נ.ב. לאוהדי הצפרדעם הבכיינים, האטון סידר לכם שני שערים וטיילת באגף שלו.

שניהם יחדיו זה מעניין, אבל לדעתי משמעותו ויתור על בייל (שיחק רע) או לנון באגף שמאל.
    הניחוש הלא מלומד שלי: רדנאף עולה עם בנט כחלוץ יחיד.

10. TheLane Member

אני אמרתי שאין לי טענות כלפי המועדון שלי עצמי? אמרתי שההתמסחרות והסגידה לטופ 4 לא פוגע ומשפיע גם על טוטנהאם? כל הליגה נדפקת בגלל המציאות שיש עכשיו וחלליות חסרות נשמה זה רק סימפטום. גם אם ארסנל ספציפית לא הייתה חלק מהטופ 4 אלא טוטנהאם, המצב היה כנראה בדיוק אותו חרא, פשוט שם שונה. אבל מכיוון שהטופ 4 הם כן מה שהם, אני אמשיך לשנוא את ארבעת הקבוצות האלה ואת חוסר הצדק שנעשה בליגה עד שישתנה משהו.

just for the record, כששמעתי שיקראו לאצטדיון החדש שלנו בשם של ספונסר כמעט בכיתי.

11. Number 8 Member

פתאטיות לשמה. בחיי שלא ראיתי מישהו יותר פתאטי מהפרגיות. אבל אני שמח על כך, זה רק מראה איפה אנחנו ואיפה הם וכמה שנות אור הם רחוקים מאיתנו.

12. wieitan Member

הפטפטת הבכיינית שלך ושל שאר הצפרקופילים, עוזרת לכם לעכל את הצפרדע שחטפתם בדקות הסיום!
    שני שערים בדקות הסיום מקבוצה פתאטית, מה זה אומר עליכם ?
    יללה, תתחפפו חזרה לפורום החלאות!!

13. קינג לדלי Member

גאנטר לא גאטנר...

כל האופציות שכתבת עולות בראש אבל הכל תלוי בכשירות של המלך.
    אם הוא עולה אז צ'ארלי בטוח מגן.
    מצד שני אם צ'ארלי בלם אז עדיין האטון צריך לשחק.
    אי אפשר ואסור לקבור שחקן אחרי תצוגה אחת רעה.האטון מגן אמין ואחד שקשה לעבור אותו.
    גאנטר עושה רושם של ילד מוכשר אבל זמנו יגיע.
    בכל מקרה צ'ארלי עם השקט שלו צריך לשחק לפני כולם.

בקישור,אסור לפרק את השלישייה טום,ג'יי ג'יי ולוקה.
    שלושתם במיוחד לוקה וטום גורמים לנו לשחק על הארץ משחק הנעת כדור שאמור להפעיל היום גם את האגפים שם בנטלי ובייל או לנון צריכים לעבוד.
    בטוח שהארי יעלה עם אחד בחוד.גם הוא חושב שלוקה לא יכול לשחק עם שני קשרים באמצע ושהוא חייב לשחק קצת יותר למעלה ובהרכב כזה הוא יכול לשחק על כל המגרש.

יש הרכב טוב.
    יש מוראל טוב.
    עכשיו קדימה לשחק !

דה ליין,ואיתן,אני לא מבין במה אתם מתעסקים...
    אתם רואים שהם אכולים אחרי ההלם מול הפאתטיים...תנו להם להיכנס לכאן ולהוציא עצבים.
    פסיכולוג מתחיל יאמר לכם שזאת דרך טובה לעקל צפרדע...
    דברו על המשחק היום ותנו להם לגרגר.

14. Number 8 Member

טעויות אפשר לתקן, אבל אתם תמיד תישארו פתאטיים.
    רק אלוהים יודע איך זה לא משפיל אתכם...

18 והספירה ממשיכה.

תמשיכו עם הצפרדעים... העיקר שאנחנו הקבוצה הטובה ביותר בצפון לונדון.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה מנחם מישהו מכם, או מראה שקין לא כזה חרא בנאדם כמו שאתם חושבים... ראיון של קין לאתר הרשמי של ליברפול:

"If I score it will feel the same as when I scored against Liverpool last year," said the boyhood Red.

"And I would not celebrate because I never, ever do against my former clubs.

He added: "I look at the results of all the clubs I've been at. I want them all to do well, but especially Tottenham after the start they've had.

I am looking forward to going back," said the 28-year-old. "I was at the club for six years and had a fantastic time. Everyone was brilliant to me: the fans, the staff and the players.

"There's no doubt that they were six of my best footballing years, so it will be great to go back and see a few old faces and the fans.