טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 5, 2008.

1. Red Left Winger Member

עכשיו הבנתי, אתה ילד שלא מתמקד בעיקר ומחפש משמעות נסתרת ושונה בדברים שלי.

סה''כ אמרתי שאדם שהלך למספר משחקים בגלל שחקן שהוא העריץ בילדותו לא הופך אוטומטית לאוהד שרוף של הקבוצה והקשר שלו אליה ב15 השנים האחרונות היה אפסי...אם הוא היה קשר חזק הוא באמת היה מזכיר באוטוביוגרפיה שלו את ביקוריו באנפילד בתור ילד....מן הסתם הוא לא יכתוב באוטוביוגרפיה שהוא אוהד ליברפול כשהוא שחקן טוטנהאם אבל כל אדם יזכיר את זה שהוא בתור ילד היה באנפילד ולא פעם כמו שבקהאם בתור שחקן יונייטד לא התבייש להזכיר באוטוביוגרפיה שלו שהוא ביקר לא פעם בוייט הארט ליין עם הסבא אוהד הטוטנהאם שלו.

אני מבין שעוד לא הגעתם להבנת הנקרא ביסודי, אבל יש דברים שפשוט נמצאים מול העיניים ולא צריך להתאמץ יותר מדי כדי להבין אותם.

לחפש סמל נוסף באופן נואש כששני הסמלים האחרים האחד הוא חוליגן טיפש והשני כמעט ועבר לקבוצה אחרת בגלל כסף, זה טוב ויפה אבל לא צריך בכח. תסתפקו במה שיש.

Last edited: Nov 1, 2008
  2. THE STRETFORD END Member

רובי פאולר בספר שלו מציין שרובי קין כבר היה קרוב לחתימה בליברפול בעבר ושהוא אהד את ליברפול בצעירותו,
    בכל אופן,האהדה של השחקנים היא שונה מזו שלנו במיוחד ברגע שהם הופכים להיות מקצוענים לכל דבר,
    קין כילד אולי היו לו תמונות של קווין קיגאן ואיאן ראש על הקיר אבל במדי לידס או טוטנהאם הוא עשה הכל בכדי לנצח אותה.

אני בטוח שרובי קין כשעבר לליברפול היתה זו עבורו סוג של סגירת מעגל אבל לא מעבר.

3. Dakir Member

מצדי שסטיבי גם כמעט יעבור לצ'לסי בגלל כסף וגם שיהיה הכלאה בין גארי לפיל נוויל-כל עוד הוא נותן לי רגעים כמו זה http://il.youtube.com/watch?v=ciBDBnG45cU אני יאהב אותו לנצח. בלי קשר הוא היום אחד הסמלים הגדולים בעולם של קבוצה אירופאית...

אף אחד לא מנסה להפוך את רובי קין לסמל,זה מגוכח שבכלל הגעת למחשבה הזאת,בסה"כ אומרים שזה שהוא אוהד ליברפול שרוף זה לא שקר וזה לא היה תירוץ לברוח ולבגוד בטוטנהאם (שהיא אגב,כן קרש קפיצה לכל דבר).

התחלת את הכתיבה שלך בנושא יפה,אין לך מושג כמה הורדת את המניות שלך עם הסוג של הניסיון הזה לרדת על ג'ררארד וקראגר.

4. Strawberry Fields Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx לא יכול להיות... זה אתה? אתה החבר הקרוב שיודע הכל על רובי?
    שיודע לכמה משחקים בדיוק הוא הלך? כמה קשור הוא היה לקבוצה בזמן שלבש את המדים של טוטנהאם?

אני רואה שהלכת על תיאוריית השלילה. אם הוא לא כתב על זה באיזה ספר שאמור להיות לאוהדי טוטנהאם אז הוא לא אוהד. טוב לדעת.

בנטלי מסתבר היה אוהד טוטנהאם כשלבש את מדי ארסנל. הוא רץ לספר את זה לעולם (כשהיה בארסנל)? זה הפריע לו לרצות להצליח שם?

אני מבין שאתה חתיכת שחצן ומתנשא (אבל אני לא יכול לצפות למשהו אחר מאוהד יונייטד)
    ואני מבין שהרבה יותר נחמד לך לשחק עם המציאות כמו איזה חומר אלסטי כי זה מתאים למצב רוח.

5. Red Left Winger Member

חבר, הכתיבה שלי לא הייתה מכוונת אלייך אישית אלא אל מר דניאל אגר הנכבד.

באשר לג'ררד....אין לי כל בעיה לחטוף שערים כאלה מג'ררד פעם ב.. כל עוד ג'ון אושיי נמצא כדי לדחוק את הגול הכי מגעיל שאפשר בדקה ה91 באנפילד.

הנקודה שלי היא ש- כן, רובי קין היה אוהד ליברפול כשהיה ילד או לפחות עודד את הקבוצה בליגה האנגלית. לא, הוא לא עבר לליברפול כאוהד אלא כשחקן שרוצה להגיע לרמה גבוהה יותר ובנוסף קיבל בונוס בדמות קבוצה שיש לו קשר רגשי כלשהו אליה, אבל אם הייתה לו הצעה מצ'לסי או מיונייטד כולנו יודעים לאן הוא היה הולך.

6. Dakir Member

על ג'ון אושיי אומרים "כל כלב ביג'י יומו".
    לא קשור למי רשמת את ההודעה,אתה התחלת לזרוק חצים בלי לדעת איפה המטרה בכלל,אף אחד לא אמר שרובי קין הוא סמל,אף אחד לא אמר שהמעבר שלו לליברפול נבע מאהדה נטו,בטח שלאף אחד מאוהדי ליברפול לא חסרים סמלים (הופייה זה וואחד סמל למשל).
    ניסית להכניס מילים לפה.
    כולכם נהייתם מומחים לענייני אוטוביוגרפיות,אם קראגר אמר את זה הוא אדיוט,אם רובי קין לא אמר את זה הוא שקרן,אולי יש לו ולסוכנים שלו אינטרס להגיד את זה ולא את זה?

בקיצור,ההודעה שלי שכוונה בכלל לדה ליין אומרת שקין לא שיקר ולא בגד באף אחד,בסה"כ עשה צעד להתקדמות בקריירה ובמקרה נפל בחיקו להתקדם למועדון שהוא אוהד מילדות.

7. Red Left Winger Member

אז כנראה שהמחלוקת שלנו נבעה מחוסר הבנה, אני לא הבנתי מה אתה רצית להגיד ואתה לא הבנת את הנקודה שלי.

מה שבאמת הציק לי היא הגישה הילדותית משהו של דניאל אגר, שהכניס להודעות שלו הרבה דיבורים מיותרים.

ערכתי את ההודעה הקודמת אחרי שפירסמת הודעה נוספת אז הנה לך עוד פעם:
    הנקודה שלי היא ש- כן, רובי קין היה אוהד ליברפול כשהיה ילד או לפחות עודד את הקבוצה בליגה האנגלית. לא, הוא לא עבר לליברפול כאוהד אלא כשחקן שרוצה להגיע לרמה גבוהה יותר ובנוסף קיבל בונוס בדמות קבוצה שיש לו קשר רגשי כלשהו אליה, אבל אם הייתה לו הצעה מצ'לסי או מיונייטד כולנו יודעים לאן הוא היה הולך.

8. TheLane Member

אתה זה שטוען שאתה יודע בדיוק לכמה משחקים הוא הלך וכמה הוא אוהד שרוף. לפי מיטב ידיעתך יש מצב שהמשחק שבו צולמה התמונה שלו בקופ היה המשחק היחיד שהוא היה שם.

9. קינג לדלי Member

אני לא חושב שהוא היה השדר במגרש.
    הוא היה שדר אולפן שהיה אמור לעבור למגרש אל השדר שהיה אמור לדווח על השער.
    בפועל הוא צרח ...

10. Nayim Member

כל פעם אני צוחק על מאיר תרגע ועל השעעעעער בפארק דפרנס.

יום רביעי קרה לי בדיוק מה שקרה למאיר שלנו.לא יאמן.זה היה COPY איינשטיין ובלי לחשוב על המקרה בכלל.

רק לא היה את רצון לצידי שיגיד לי להרגע .

אז זה היה עטר מול הצרפתים

עכשיו זה לנון מול......הצרפתים

אמרתי לאישתי שגם איתה אני רוצה לחוות את מה שהרגשתי עם השער של לנון.לא יודע אם היא מסוגלת

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

באשר לנושא רובי קין, יש לי כמה דברים להגיד:

א. מקס(RLW) ודאקיר צודקים. רובי קין עבר לליברפול בעיקר בשביל הקפיצה ברמה, וקיבל בונוס בדמות לשחק איפה שהוא חלם לשחק כילד. ומקס, בקשר למשפט האחרון שלך, אם הייתה לו הצעה מיונייטד או צ'לסי במקביל לליברפול אני דווקא חושב שהעובדה שהפערים נראים פחות גדולים משנה לשנה והעובדה שהוא כנראה באמת חלם לשחק שם כילד הייתה מושכת אותו לכיוון ליברפול דווקא. אבל אם ליברפול לא הייתה בתמונה וצ'לסי או יונייטד היו מציעות לו חוזה, אני מסכים שהוא היה הולך גם כן.

ב. דה ליין, האמת, אני לא מבין איך אפשר לשנוא כל כך שחקן שתרם כל כך הרבה למועדון אותו אתה אוהד. הוא לא היה שחקן בית, ואמנם הוא היה סמל אבל בכל זאת - החיים ממשיכים. רובי קין ראה שטוטנהאם בבוץ ואחרי הרבה שנים שהוא ספג את זה וכמובן ניסה לשפר את המצב, הוא קיבל הצעה מקבוצה בטופ4, ואני בטוח שהוא חשב הרבה לפני שעשה את הצעד שעשה אבל בסופו של דבר כל שחקן רוצה להגיע הכי גבוה ולמתוח את הגבולות שלו עד הסוף, וזה מה שרובי ינסה לעשות בליברפול.
    מה גם שהוא לא "דפק" את טוטנהאם. אני למשל בטוח לגמרי שאם היה לו מצב לקנות את החוזה ולהשאיר את טוטנהאם עם 4-5 מיליון פאונד, הוא לא היה עושה זאת. הוא השאיר אותכם אמנם עם לב שבור אבל עם 20 מיליון פאונד ביד. אני מבין את התחושות שלך כמישהו שנבגד אבל השנאה שמרגישים מההודעות שלך מתאימה יותר לשחקן שעבר מטוטנהאם לארסנל בהעברה חופשית. תרגע קצת, זה טוב לבריאות...

12. TheLane Member

מעבר מטוטנהאם לארסנל זה לא הדבר היחיד שעליו אפשר לשנוא שחקן.

הסגידה לטופ 4 היא הדבר הכי שנוא עליי ועל רבים בכדורגל היום כי המשחק היפה (אני לא מדבר על אטרקטיביות) מוקרב על המזבח.

13. Strawberry Fields Member

לא.
    ---------

?You scored two against us last year – was that strange, as a Liverpool fan

"It is difficult. I support Liverpool but you have to blank that out of your mind. It was nice to score at the Kop end but now I am looking forward to scoring at the Kop end in the red shirt."

http://www.liverpoolfc.tv/news/archivedirs...080729-0826.htm

גם כשלבש את המדים שלכם הוא היה אוהד ליברפול. משום מה אני מעדיף להאמין לו ולא לך כשזה מגיע לאמת שנמצאת רק אצלו.

14. TheLane Member

כי קין ידוע בתור הבנאדם הכי כנה ואמיתי בעולם.
    http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...-Tottenham.html
    נ.ב- לא כתוב שם בכמה משחקים בדיוק הוא היה בקופ בתור ילד. הניחוש שלי נשאר על 1.

15. Strawberry Fields Member

מה אתה מראה לי בדיוק?
    ראיון שהוא נתן בסוף חודש מאי, לפני שידע על ההתעיינות של ליברפול?
    אתה מתחיל להיאחז בקשיות, ילד.

Last edited by a moderator: Nov 1, 2008