שעתיים וארבעים לפני דרבי. זה הזמן שהפרפרים עוברים מהבטן לביצים. האמת,כל השבוע יש לי הרגשה של תבוסה.הרגשה של משהו קשה שעומד להגיע. אבל אולי מלחמה תוציא לנו תוצאה. הגנה,ולצופף את האמצע זה הכי חשוב היום.אסור לתת לאדבאיור מרחבים לרוץ כי אז הוא פותח בצעדי איילה והשאר היסטוריה. צריך לצופף עם ג'ינאס,טום ולוקה באמצע גם כדי למנוע כדורי עומק של פאברגאס וגם כדי להניע כדור. שחקני האגף חייבים לעזור למגנים. ורק שבייל או אקוטו לא יפתחו בעמדת המגן השמאלי.אם אחד מהם אכן יפתח אז אני צופה שמשם תגיע הרעה. וחשוב שבנטלי ידייק במצבים נייחים. אני מאוד מקווה שאם לא לדלי אז לפחות וודי ישחק היום.שניהם בספק וזה יהיה בלתי אפשרי לשחק עם זוקורה וצ'ארלי בלמים. ההגנה במשחקים כאלה חייבת להיות בשיא הפוקוס. כמובן בראשות השוער.גומס חייב להיות עירני כל הזמן ולא להגזים ביציאות. !!! COYS
שני שינויים מבולטון. המלך בחוץ,וודגייט במקומו ובייל במקום אוהרה. גומס,האטון,צ'ארלי,וודגייט,אקוטו,טומי,ג'ינאס,מודריץ',בנטלי,בייל,פאבליוצ'נקו. ספסל : סזאר,גאנטר,זוקורה,אוהרה,לנון,פרייזר,בנט. חבל שאוהרה לא עולה במקום אקוטו. אגב,נראה לי שכבר בקושי מתייחסים לדוס סנטוס. !!! COYS
איזה הרכב מוזר :X אני כבר רואה את מה שהולך לקרות במשחק :/ אוי לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
Holy S*** !! 4-4 באמת, כל הכבוד לטוטנהאם. כשראיתי ש 4-3 (בדיוק הייתי בספורט 2) אמרתי: "בטח יהיה שוב 4-4" בחוסר אמונה כזה. גדול. ותודה שעזרתם לנו להגדיל את הפער מארסנל ל-6 נק'.
מכאן העונה של טוטנהאם מתחילה להשתפר. התיקו הזה הולך להוציא את הקבוצה לדרך חדשה והקבוצה פתאום נראית מלאת ביטחון.
מודריץ' שחקן חכם. היום לא ראו את זה הוא היה על הפנים ונראה לא קשור לכלום. אבל פאק איט איזה משחק !! טוטנהאם היו גרועים מהגול של סילבסטרה ורק טעויות ענק ואמונה איפשרו את התוצאה המדהימה( והטובה) הזאת. אוי קלישי קלישי.. לא מתאים לו. ד"א , אם הוא רודף אחרי ג'נאס הוא משיג אותו.
איזה משחק ענק!!! מה שיותר ענק זה הקטע עם האוהד שהתחבק עם לנון ונשכב איתו על הדשא ואז כל השחקנים קפצו על שניהם.... והאבטחה לא יכלו להוציא אותו... גדול!!!