הקפטן שלנו הפתיע אחרי ששיחק שני משחקים תוך שלושה ימים. הוא צוטט היום ואמר שהוא מת לשחק בדרבי אבל זה יוחלט כנראה סופית ברביעי בבוקר.
כתבתי כבר לפני שבוע שיש לי הרגשה שראמוס איבד את השחקנים ומסתבר שזה קרה כבר לפני חודש בערך. לא שהם תלית שכולה תכלת כי אם הם היו פותחים טוב את העונה כל זה לא היה קורה. בגדול,השחקנים האנגלים של הקבוצה טיפטפו להנהלה כל הזמן את חוסר שביעות הרצון שלהם משיטות האימון. מקורב של ראמוס צוטט היום אומר ששחקנים בגדו בו. כנראה מדובר בלדלי המלך שאמר היום "סוף סוף מאמן אנגלי.אני מרגיש שזאת טוטנהאם הישנה והטובה". היום רדנאפ ערך אימון לשחקנים שלא נכללו בסגל מתחילת העונה ומשחקים רק במילואים. שמות כמו סטאלטרי,בואטנג,טאאראבט... מכולם אני מקווה וגם מאמין שרדנאפ ידלק על טאאראבט. יכול להיות שהמינוי של הארי שתמיד אהב שחקנים טכניים הוא חבל ההצלה של טאאראבט בספרס. הלוואי.
לדלי, מה ההסבר שלך לזה שראמוס לא ספר את טאארבט? כלומר, ששום דבר לא הולך בהתקפה, למה לא לנסות ולהשתמש בעוד שחקן שנמצא שם?
לדלי, טאאראבט זה לא השחקן שאוהב לעבור את המגן שלו, לחזור אחורה ולנסות לעבור אותו שוב? אם כן, אז אין לו מקום כרגע בטוטנהאם שנלחמת על חייה. אולי בשליש האחרון של העונה אם תשבו במקום נוח. תמיד אמרתי שמאמנים זרים באנגליה זה סיכון מאוד גדול לא משנה כמה הצליחו בארצם. אני דווקא חושב שהראיון עם וודגייט שבו הוא השווה בין טוטנהאם ללידס במקום להגיד שיש לו את כל הביטחון שתצאו מהבוץ היה הקש האחרון מבחינת לוי. בכל מקרה, גם אם טוטנהאם שילמה על זה ביוקר זה היה מהלך מתבקש.
אני מסכים מאוד עם דניאל אגר, אבל רוצה להזכי שמאמנים זרים טובים מביאים לרוב אקסטרה טאץ' ובעיקר אסטרה טקטיקה שבמקרים רבים חסרה למאמנים האנגלים. רדנאפ הוא יול משופר בחלק הזה אבל מהבחינה הטקטית קצת בסימן שאלה. אני מאוד מאוכזב מלדלי אם זה הגיע ממנו. שחקן ברמתו ובדמותו אמור לרצות בשיפור שלנו ואם כך הוא דחק את רגליו של ראמוס אז זה מוריד מערכו בעיניי. קשה לי להאמין שהשחקנים עשו סבוטאז' לראמוס. זה לא אמור לקרות ברמות הללו ואם כן זה חמור מאוד. לגבי טאאראבט, כישרון גדול שלפי יכולותיו בריזרבס ראוי לפחות לדקות ולעלות מהספסל. במצבנו דווקא אם היינו מכניסים אחד כזה כשההתקפה גם ככה תקועה לגמרי זה רק יכל לעזור.
גיימי אוהרה בכושר צריך להיות אצלנו שחקן הרכב קבוע. הקבוצה חייבת לוחמים עם לב גדול כמוהו. ביום רביעי אני מקווה שהוא יהיה מגן שמאלי - עמדה בעייתית אצלנו, ולא אסו אקוטו. ע"ס אותו הגיון: במרכז השדה זוק חסר האינטלגנציה יחליף את אוהרה הלוחם. אני מאוד מקווה שנראה את מודריץ וטום (תמשיך עם הדיאטה), משחקים יחדיו בדוחה. זה כמובן מסוכן מול פרסנל בבית, כי מרכז שדה יכול להיות פרוץ לחלוטין למתפרצות הקטלניות שלהם, אבל טוטנהאם חייבת לנסות להניע כדור ולשחק כדורגל קבוצתי ולא מבצעים אישים חסרי תוחלת. אני מקווה שגמרנו עם ההתנהלות שכונתית שלנו השנה (מקווה לחלוטין לא בטוח). אישית אני מצר על כך שגוסטבו פויט איננו חלק יותר מטוטנהאם (הרציונל בפיטורי כל הצוות המקצועי ברור לי). קומולי היה צריך לעוף לפחות לפני שנה בפיטורי מרטין יול.
לא זוקורה! הוא שחקן טיפש וחסר טכניקה, וכל בעיטה שלו לשער עושה לי חררה. צ'ורלוקה לא יכול לשחק בתור קשר דפנסיבי?
טים שרווד מודה שהוא מועמד להגיע לצוות של הארי. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...pur/7694285.stm
אני מתפלל שהארי לא יעלה את אקוטו מחר.זה פשוט לא יעבוד. אוהרה מגן ולנון חלוץ ושאר ההרכב צריך להיות אותו הדבר.טום צריך לקבל רצף של משחקים על פני זוקורה.
ארי אמר שהתרשם מכמה שחקנים שלא משחקים ונתן להם מספרים אחרי שתחת ראמוס הם בכלל לא היו בסגל. בייל חוזר מחר. http://www.teamtalk.com/football/preview/0...4421694,00.html
שלי מחכה ליום שבו תרדו ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx יש המון דריכות לקראת המשחק מחר, כל השחקנים מודעים לחשיבות העצומה של המשחק הזה עבור האוהדים והעונה הגרועה שלכם לא מורידה בכלל מהציפייה והמתח.