נגמר הג'וב המטומטם של קומולי.רדנאפ יחליט על הכל. "מעכשיו אני אבחר שחקנים ולוי ינהל מו"מ". http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer
אני שמח על הניצחון !! אבל אני עצוב שקבוצתי האהודה מתנהלת כמו שכונה!! (דומה ל-"ניהול" בהפועל פ"ת) עד שהבאנו מאמן עם רקורד מוכח, אנחנו מעיפים אותו אחרי שנה. יכול להיות שלא הייתה ברירה לפטר את ראמוס, אבל ההתנהלות מצטיירת ומריחה כמו שכונה. לאחר כל המחמאות והמקצוענות על האימונים ודיאטה של ביג טום, לא תהיה המשכיות (אולי בפאב). סוף סוף התפטרנו מהבדיחה על המשולש (גורג בסט, סחטיין על הבדיחה המוצלחת). ניצחנו משחק ראשון, האם תהיה המשכיות בעיקר שיש לנו את ארסנל וליברפול, אני בספק גדול, הלוואי ואתבדה.
אמרת יסקליינן והזכרת לי, לפי מה שראיתי לא היה פנדל על בנט, שניהם רצו לכדור בצורה ואיכשהו בנט הצליח להוציא שם פנדל... אני טועה?
צמד משחקים סופר-קשים יש לכם בשבוע הקרוב. דרבי זה דרבי, אין מה להוסיף, אבל הביקור שלנו ושל האליל שלכם לשעבר בליין הולך להיות לדעתי משחק צמוד מאוד שיוריד לכולנו כמה שנים מהחיים. תקוו שרדנאפ יצליח להשפיע על הקבוצה מספיק כדי לעשות את הסוויץ המנטלי הדרוש כדי להוציא לפחות 2 נק' מצמד המשחקים האלה...
חמשת השלבים בהתאוששות מאירוע טראומתי: 1. הכחשה. הבעיה היא קוסמטית. יש לנו את אירופה. ואת גביע הליגה. והגביע אפילו לא התחיל. חואנדה מאמן גביעים גדול. זוכרים מה עשה עם סביליה? מחזור הבא אנחנו מתפרקים. מתחילים שרשרת מול וויגאן ומשם חוזרים לעמדת זינוק לכיוון הטופ 4. עשינו אפילו תיקו בסטמפורד ברידג'. דארן בנט בעל סיומת מהטובות בליגה. שחקני הרכש עוד לא התאקלמו. השיטה שונה, וחייבים את האטון לסגור את ההגנה. המועדון נותן אמון בראמוס. ראמוס לא יפוטר. לא אחרי שהביא את גביע הליגה. הוא מאמן גדול, וכמה דיברו על מחנה האימונים המוצלח. חואנדה בעצמו אומר - תפרנו לרומא חמישייה, לא מזמן זה נראה נפלא. זה לא כזה גרוע כמו שזה נראה, הטבלה תתיישר בסוף. כשם שהאל לא תישאר כל כך גבוה, אנו לא נישאר כל כך נמוך. 2. כעס. הוא השלב המתסכל ביותר. לחטוף גול מסטוק, לראות שחקן עם תג של כמעט 20 מיליון ליש"ט לא מצליח להרים כדור כמו שצריך או להבדיל, להגיע לכדור שלא הורם כמו שצריך. להפסיד לסטוק. לראות משחק מרדים ונטול מטרה. איך? איך אפשרו לזה לקרות? איך מאמן כזה טוב, איך שחקנים כאלה טובים, וזה נראה ככה?? קדמו לזה תצוגות מבזות, אכזבות, משחקים שאתה בא אליהם בציפיה טבעית למפנה המיוחל... נאדה. 3. התמקחות - או: שלב הספקולציות. כמה נקודות נשארו בקופה? מה בכלל ריאלי לצפות מהליגה? את מי אפשר להביא, מי בכלל ירצה לבוא ועל מה יישאר להילחם? אתה מדקלם שמות, שומע את השמועות, מנסה לשכנע את עצמך שהכיוון לא אבוד לגמרי ואפשר לחזור לדרך הישר. 4. דיכאון. וכשזה מקבל חותם סופי, זה מתחיל. הכל חרא, הכל אבוד, אין תקווה, זה לעולם לא יצליח, העונה מחורבנת, גם זו שאחריה. אתה חופר בטעויות, מתעמק במה יכול להיות הקטליזטור שהביא לזה, ומקבל עוד יותר בעסה. 5. השלמה. כי אין באמת ברירה אחרת. העתיד כרגע לא ברור אבל הוא לא כזה מזוויע. המועדון עדיין נחשב מבוסס. המאמן, גם אם אינו שועל צמרת, הוא מאמן ותיק, חכם, כריזמטי, דוגל בכדורגל התקפי ובעיקר הכי טוב שיכולנו להשיג במצב הנוכחי. בשלב ההשלמה חייבים לפעול באופן ריאלי. להבין שהמצב לא יכל להימשך כפי שהוא וההוכחה ניתנה היום, כשגילינו שאנו לא היינו הוזים ולא דמיינו - אלה באמת לוקה מודריץ' ודייויד בנטלי, ולא עברנו שטיפת מוח שהטעתה אותנו לחשוב שהם שחקני כדורגל מעולים. את הכדורגל שראינו היום מבנטלי ומודריץ' לא ראינו בכל המשחקים העונה יחד. לא שאני טועה להתבלבל - היום היה נטו משחק של קבוצה שהשתחררה מכבלים אך אנו עוד לא מוכנים לחלוטין לשיבה למסלול וזה היה מומנטום נטו. היכולת לא תבוא ביום, כל שכן שבולטון בבית הוא ממילא משחק שאנו אמורים לנצח. היכולת היום כן מלמדת שהיה משהו בשחקנים שהיה עצור תחת ראמוס. ועל כן הפרידה העצובה ממנו הייתה כנראה בלתי נמנעת. אני לא לוקח את זה כמובן מאליו, אני פשוט ריאלי - מצפים לנו שני משחקים שאני לא ממש בונה על ניצחון באף אחד מהם, אז לפחות יצאנו למשחקים הללו במצב סביר. לרדנאפ ייקח זמן לייצב וליישב קבוצה בצלמו והתקווה העיקרית, לדעתי, צריכה להיות, מעבר ללייצב את מצבנו בליגה למצב רגיעה, להתמקד בגביעים - אנו עדיין בגביע אופ"א, ועוד שבועיים משחק סופר חשוב בשמינית גמר גביע הליגה מול ליברפול, משחק שאנחנו באמת חייבים בשביל לשמור על עצמנו במסגרת. לגבי המשחק ביום רביעי, לראשונה באמת שאני בא נטול ציפיות, באופן ריאלי ארסנל גדולה עלינו כרגע ותיקו בהחלט ישמח אותי. אם יש משהו שיכול לפעול לטובתנו במשחק הזה, מלבד הרצון שבטח יהיה לרדנאפ לשחק למצב רוח השפוף של האוהדים, הוא בנטלי שאולי ירצה לזמבר את הקרפדות ואת פרצוף המלפפון חמוץ של הפדופיל.
רדנאפ מודה שהוא יהיה זה שיקבע אילו שחקנים טוטנהאם תנסה לרכוש מה שאומר שאף אחד לא יבוא כדי להחליף את קומולי. http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_4402883,00.html בסקייספורטס ניוז אומרים שהוא רוצה להביא 2 שחקנים אותם אימן בעבר לעבוד תחתיו כאשר אחד מהם הוא קולין קולדרווד, מאמנה של נוטינגהאם פורסט. http://www.forestforum.co.uk/index.php?topic=29165.0
בונד,קווין בונד. הוא יהיה העוזר של הארי. http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_4408013,00.html שמועות על דיארה ודפו. http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...s-Football.html האמת הגיוני. פומפי במצב פיננסי רע והבן גאידמק חייב מזומנים בינואר. אוהדי טוטנהאם שתמיד תמכו בדפו מאוד רוצים שהוא יחזור ואהבתו לקבוצה כולל הורדת הראש וחוסר השמחה אחרי שכבש מולנו עושים את החזרה שלו אפילו טבעית. דיארה זה חובה.
הייתי שמח לקבל את קולין קולדרווד כעוזר מאמן, נסיון יחסית נרחב אבל לא עבד ברמות האלה ויעזור לו, וגם יהיה נהדר לראות אותו אצלנו שוב.
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1705718/ תקציר נרחב של המשחק. יש כאן רק חלק מנגיעות הקסם של מודריץ'. אתמול זאת הייתה הפעם הראשונה שהובלנו ולכן היריב הפקיר,נוצרו שטחים ריקים ובפחות צפיפות לוקה הראה מה הוא יודע. שחקן גדול.
ראית עכשיו לראשונה את התקציר, אני חושב שהיה לנו המון מזל עם היציאות האלה של גומז. אבל אין ספק בכלל שעם מעט ריכוז מצדם של שחקני בולטון גם את המשחק הזה הינו מפסידים (הם היו הופכים את התוצאה אנחנו נלחצים ולא מכניסים). מודריץ' באמת הראה מהמעט שרואים גאן איזה גאונות כדורגל קיימת בו ושהוא מסוגל להביא אותה לידי ביטוי גם בספרס. יום רביעי, נקווה שהמוראל לא ירד אם נובס, ומצד שני אולי נצחון וארסנל בשביל מוטיבציה זה כל מה שהיינו צריכים.
מילא רדנאפ, אבל דפו זה ממש לקחת צעד אחד אחורה. שוב לראות אותו טס קדימה בלי למסור? לא תודה. נכון שהוא היה שחקן נהדר לפרקים ושהוא יקיר האוהדים, אבל הוא לא מי שייקח אותנו קדימה והוא לא יבוא לשבת על הספסל, הלא זו הייתה הסיבה שעזב מלכתחילה. תודה אבל לא תודה.
גיא, אני לא חושב שיש הרבה חלוצים ברמה גבוהה שיסכימו להכניס את הראש שלהם לתוך המיטה החולה שנקראת טוטנהאם. דפו יסכים בעיקר כי יש לו נקודה להוכיח. הוא פתח את העונה נהדר בפומפי וגמד כמוהו זה סוג החלוץ שאתם בכל מקרה צריכים ליד פבליצ'נקו. שואל שוב, האם הקפטן הרפה שכל שלכם ישחק בדרבי?