טוטנהאם 2008/2009- גם רובי קין חוזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏5/7/08.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יתרון ענקי?
    הקבוצה במשבר ענקי,למאמן שמתחלף יש יתרונות אך גם חסרונות. זה לא תמיד טוב לשחקנים,שתחת ראמוס שזו קבוצה שהוא בנה הם נראו על הפנים,איך הם יראו עם רדנאפ? ארסנל מציגה כדורגל טוב,אתה לא יכול להגיד שטוטנאהם משחקת כדורגל מרהיב ומפסידה מחוסר מזל.
    הנהלת טוטנאהם,קצת סבלנות!@ קבוצה סופר כשרונית וצעירה,צעירה! צריכים זמן להתחבר וזה לא ביום ולא ביומיים.

2. odobry Member

כן יתרון ענקי! ברור שעדיין ארסנל תקבע את המשחק והכל תלוי בעם זה יום טוב שלה או לא.
    אבל לונגר אין למה להתכונן והארי יכול להפתיע! ושאני לא יזכיר בכלל שארסנל אוהבים לבוא כאילו הם מלכי העולם. השחקנים של ארסנל ידועים בשאננות העונה מה לעשות.
    לדעתי טוטנהאם עם קצת מזל יכולה להיות עם 6נקודות כבר בתום הסיבוב ה10. אני מדבר על ניצחון ותיקו בשתי המשחקים הבאים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/08
  3. raanana4ever Member

ציפיות הענק שלהם ירדו לטימיון והם רוק בוטום בליגה, אבל מה שבאמת מטריד אותם זה הדרבי ביום רביעי? ממש לא נראה לי.
    רדנאפ עשה טעות? אני גם ממש לא מסכים. הוא רק יכול לצאת גדול במצב כזה. לקחת מועדון עם פוטנציאל צמרת שנמצא אחרון בטבלה זה ג'וב שכל מאמן מהדרג השני חולם עליו. הסיכויים שתצא גיבור ותשתקע במועדון גדול גבוהים.

4. בועז Member

אין כמו שמחה לאיד!

השיר הזה הוא להיט כבר כמה ימים בKUMB שלנו.

אין ראמוס אין טראסט!!
    היום מציידי שקווין דיוויס יכבוש שלושער. אני מקווה שהבטחון יתערער, מה שאני אתן כדי לראות את טוטנהאם מתפתלת עוד כמה שבועות...

5. odobry Member

כןן אבל רדנאפ עשה את זה בפומפי ששם אין "פוטנציאל צמרת" עם קצת מזל בתוצאות האחרות הוא לקח את הגביע אבל את האמת הגיע לו הגביע כי באמת הוא הציג כדורגל נהדר בקבוצה שהייתה נחשבת בסיכון. אני לא הייתי קורא לו מאמן דרג ב' וכל מינוי שלו לא היה מפתיע אותי.

6. Tony Adams Member

אבי, קיבלתי את הרושם ממך, ולא פעם, שאתה מסמפט את טוטנהאם. הופתעתי.
    לטובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בכל מקרה, שוב, הטיימינג מפתיע, המהלך פחות.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק, מחמאות למי שישב והשקיע בשיפוץ השיר הזה...

עכשיו רק צריך שמישהו ישכתב עוד שיר של דון מקלין... But I could have told you Ramos, this club was never meant for one as talented as you...

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/08
  8. Rudess Member

משעשע מאד אבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כך הרבה לומר, אבל אני אפתח דווקא ברפאל - איך מצאת אשמה לעזאזל באוהדי טוטנהאם, שמילאו עד כה כל משחק כולל כקהל חוץ, עודדו וכל חטאם, בחמשת המשחקים האחרונים, לשרוק בוז (מוצדק) בסיום? כנראה שכשמתרגלים לראות משחקים של קבוצה שהקהל שלה לא מעודד לא יודעים להבדיל...
    לא ראיתי אתר אחד, שבו האוהדים לא הביעו אמונה בראמוס ודרכו. בכל הפורומים הסקרים היו בעד להשאיר אותו.

דמיאן קומולי הוציא ב-3 שנים 175 מיליון ליש"ט. מקומו בבית. עזבנו סוף סוף את שיטת ה-DOF המעפנה וחזרנו לשורשים כשרדנאפ יקבע את הרכש. לרדנאפ יש עין בעייתית, מצד אחד יכולת לדוג שחקנים לא רעים כמו אוטאקה ודיארה ומצד שני חיבה לנגרים כמו הריידארסון והסיוט הגדול ביותר שלי - נייג'ל קוואזי במדי הספרס.

אבל הכי חשוב, ההודעה של דניאל לוי היום. רציתי לפרסם ציטוט מלא אבל אני אתן במקום לינק לתקציר של דבריו כאן
    אני חושב שכאן יוצא המרצע מהשק ולכן אמיר אני ממש לא מבין את הקובלנות כלפיו. אני חושב שנוטים לשפוט את לוי בחומרה, ושוב מבקש להזכיר את כל הדרכים בהם קידם את הקבוצה, במישור הספורטיבי וגם מעבר לו (טוטנהאם כיום אחת הקבוצות הכי פעילות בקהילה בבריטניה).
    שימו לב שהוא מציין בפירוש שאת הפגרה האחרונה פתחו בידיעה שברבה בדרך החוצה. אני חושב שמה שבאמת תפס את הקבוצה עם המכנסיים למטה היא דווקא העזיבה של קין שהוא מציין בפירוש - באה בהפתעה ותקעה מקל בגלגלי התכניות שלנו שאילצו לחפש עוד חלוץ.
    לוי, תפקידו היה להקצות משאבים ולהביא אנשי מקצוע, את שניהם עשה ועשה על הצד הטוב ביותר, ניהל משא ומתן קשוח לאורך כל הדרך ואם תביאו לי שוב את סיפור גארת' בארי כמשל, אשאל אתכם אם שחקן זר דוגמת ברבאטוב לעומת שחקן בית כמו בארי הינם מקשה אחת. לדעתי - לא.

עכשיו נוסע לכפר סבא, רועד כולי.

10. קינג לדלי Member

לפי מה שהבנתי רדנאפ הוא זה שקבע את ההרכב והנה הוא לפניכם.

גומס,האטון,לדלי :aaa8: ,צ'ארלי,אקוטו,אוהרה,הדלסטון,ג'ינאס,מודריץ',בנטלי,פאבליוצ'נקו.

ספסל : סזאר,גאנטר,זוקורה,לנון,בנט,ג'יו,קמפבל.

11. קינג לדלי Member

כמו כל מי שמגיע לקבוצה גם רדנאפ טוען שהוא גדל כאוהד טוטנהאם.

“People think I was a West Ham fan as kid because I love that club,” he confessed, “but it was Spurs I used to go and watch, they were the team I supported.

אגב,כבר החלו הליחשושים על שחקנים של פומפי שיגיעו בינואר.
    השמות : דיארה,קראוץ' ו...דפו.

12. samoel Member

חוץ מג'יו שאני לא מבין למה עד היום לא מקבל מספיק דקות ואקוטו (אין ברירה) אני חושב שזה הרכב לוחמני שיכול לעזור לנו לחלץ סוף סוף נקודות.

מאור, אופטימי כהרגלי לפני משחק של ספרס.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית, ומשער של הרכש הרוסי,טוטנאהם מובילה.
    אולי נראה ניצחון ראשון בליגה ? (ניסיון פתטי לעין הרע ) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. spurs Member

אחרית הימים
    ניצחנו משחק
    מודריץ נראה טוב

15. Strawberry Fields Member

מזל-טוב! מי יתן שגם ברביעי תזכו לשמוח.